Şimdi Ara

Nokia 6.2'nin halefi geliyor: İşte yüksek kaliteli görüntüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nokia 6.2'nin halefi geliyor: İşte yüksek kaliteli görüntüleri



    OnLeaks takma adıyla tanıdığımız ünlü duyumcu Steve Hemmerstoffer, Nokia 6.2'nin halefinin ilk yüksek kaliteli görüntülerini yayınladı. Akıllı telefonun Nokia 6.3 veya 6.4 ismiyle piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ancak bu konuda henüz net bir bilgi yok.



    Ayrıca Bkz.Huawei'nin yeni otomobil ekranı 60 saniyede tükendi



    Cihazın 6.45 inç büyüklüğünde ekran taşıyacağı bildirildi. Gövdesi 164.9 x 76.8 x 9.2 mm ebatlarında olacak. Kamera çıkıntısı hesaba katıldığında ise kalınlığı 10.1 mm'ye ulaşacak. Nokia 6.3/6.4'ün arka panelinde dörtlü kamera sisteminini görev yapacağını görüyoruz.



    Nokia 6.2'nin halefi geliyor: İşte yüksek kaliteli görüntüleri



    Nisan ayında tanıtılacak



    Akıllı telefonun parmak izi tarayıcısı yan taraftaki güç tuşuna entegre şekilde gelecek. Bununla birlikte sol tarafında Google Asistan'ı başlatmaya yarayan ayrı bir tuş olacak. Son olarak cihazın 3.5 mm kulaklık girişine sahip olacağını belirtelim.



    Nokia 6.2'nin halefi geliyor: İşte yüksek kaliteli görüntüleri



    HMD Global şu ana kadar yeni Nokia modeliyle ilgili herhangi bir detay vermese de akıllı telefonun bu yıl Nisan ayında piyasaya sürüleceği söyleniyor. Aynı zamanda şirketin yeni bir orta sınıf akıllı telefon çıkaracağına yönelik bilgiler de var.









  • OK! 2 tane orta sınıf çıkar anladım da tüm telefonların orta segmentin en iddiasız cihazları iken seni ciddiye alamayacağım HMD global.

  • Nokia'nın yeni telefonları artık Türkiye'ye gelmiyor. Telefonun haberi çıksa da kendi olmayabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The white warrior -- 9 Ocak 2021; 18:25:13 >
  • Sen 1 tane yap biz alalım :) elalemin finlandiyalı firması yapıyor b*k atmayalım imrenip bizde daha iyisi için çalışalım. ciddiye almazsan da başta kaybedersin bunu belirtmek isterim eas.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: pimpLORD

    Sen 1 tane yap biz alalım :) elalemin finlandiyalı firması yapıyor b*k atmayalım imrenip bizde daha iyisi için çalışalım. ciddiye almazsan da başta kaybedersin bunu belirtmek isterim eas.

    Adam öldü Nokia 6.2'nin halefi geliyor: İşte yüksek kaliteli görüntüleri 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pimpLORD kullanıcısına yanıt
    Sayın pimpLORD ben şahıs olarak telefon üretebilecek durumda değilim :) Müşteri olarak Lumia'nın kaybolmasından itibaren beni mutsuz etmiş hayal kırıklığına uğratmış bir üreticiyi ciddiye almamamdan doğal ne olabilir? Ben müşteriyim ve kaybedeceğim bir şey yok.

  • artık 3.5 mm kullaınımına da son verilmeli.

  • 6.45 inç i nerede taşıyacağız. Nokia 6 cebe zor sığıyor zaten. Küçük ekranlı Full HD iyi bir işlemcili model çıkarmadı gitti Piyasada 5.5 inç sıfır telefon yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çerçeveler çok kalın

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.