Şimdi Ara

Lenovo Lavie Mini cebinize sığan PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lenovo Lavie Mini cebinize sığan PC



    GDP markasının cebe sığan Windows dizüstü modellerinin ilgi görmeye başlaması sektörü yeniden 7 inç ekranlı konseptlere geri döndürecek gibi. Lenovo’nun yeni Lavie Mini dizüstü modeli ile karşınızda.



    Lenovo Lavie Mini neler sunuyor?



    Lenovo’nun 2016 yılında satın aldığı NEC markasının bilgisayar bölümü artık Lavie isimlendirmesi altında satılıyor. CES 2021 sanal fuarında bu markanın dizüstü bilgisayarları görücüye çıktı. Lavie Mini bunlardan birisi.



    Ayrıca Bkz.WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek



    Lenovo Lavie Mini modeli 8 inçlik dokunmatik ekranında 1920x1200 piksel çözünürlük sunuyor. Onbirinci nesil Intel Core i7 işlemcilere kadar konfigüre edilebilen ürün Intel Iris Xe grafik birimi sayesinde oyunlarda da başarılı.



    579 gram ağırlığı ile taşınabilirlik konusunda öne çıkan bilgisayar arka aydınlatmalı bir klavye ile geliyor. Kızılötesi kamera ile biyometrik tarama yapabilen ürün WiFi 6 ve gün boyu giden bir bataryaya sahip.



    Opsiyonel kontrolcüsü ile bir oyun cihazına dönüşen Lenovo Lavie Mini modeli 16GB LPDDR4 RAM bellek ve 256GB depolama sayesinde rahat bir kullanım sunacak. Henüz modelin çıkışı ile ilgili bilgi verilmedi.




    Kaynak:https://www.xda-developers.com/lenovo-lavie-mini-pc-lavie-pro-mobile-laptop-launch-ces-2021/







  • Minibook ve netbooklar Windows'un sistem gereksinimlerini artık kaldıramayınca (başka nedenler de var tabii) tablete evrildiler. Fakat, tabletler de yine Windows 10'un sistem gereksinimlerini karşılayamayınca çoğu şirket bu sektörden de çekildi. Ancak, bunun gibi 16 GB bellek 256 GB SSD falan barındıran cihazlarla tekrar tutabilirler. Windows 10X de az sistem kaynağı isteyip, 32 ve 64 bit Win32 programlarını da çalıştırırsa tabletlerin yükselişi tekrar başlar.

  • başlık lenovo, resimler nec.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojennn -- 8 Ocak 2021; 17:41:18 >
  • gereksiz bir cihaz. 10 inch hybrid (tablet+notebook) kullandım. intel atom işlemcili olduğu için performans açısından bişey diyemem ama win 10" ekran için çok küçük kalıyor. kaldı ki bu cihaz 8"
    bunu alan ne için alacak?

  • tablet al daha iyi ne gerek var buna

  • Tam çin malı olmuş, herşey iç içe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hidrojennn kullanıcısına yanıt
    Haberi okudunuz mu?

  • BekirHan kullanıcısına yanıt
    okudum, okuma yazmam var. lenovo nec'in ilgili kısmını satın almış. Lenovo Lavie markası ile aldığı ürünleri çıkarıyormuş ama resimde eski nec var. haberdeki Lenovo Lavie ürünü degil bu. hem okudum, hem idrak, ettim. sende bi oku haberi. Resimde ürünün üstünde Lenovo Lavie markası olması lazım.

  • hidrojennn kullanıcısına yanıt
    1. okuma yazmanızın olmadığını ima etmedim, haber detayında ne olduğundan bahsetmiş, o detayı kaçırmış olacağınızı düşünüp bunu belirttim.
    2. Mantıken LEnovo NEC' i satın almış ise orada marka değerinden dolayı NEC etiketi yapıştırıp ile satılması ile Lenovo ile satılması arasında bir fark yok. Haliyle orada NEC yazması doğal. Aynı Facebook' un Instagramı aldığında adını Facebook olarak değiştirmemiş olması kadar doğal bu.
    3. Ben zaten okuyup özümsediğim için size cevaben yazdım, saçma ve bir o kadar anlamsız bu saldırganlığa hiç gerek yok.
    4. Son olarak bir çok yabancı haber sitesinde de aynı görsel kullanılmış, haliyle editörle alakalı bir durum değil.
  • BekirHan kullanıcısına yanıt
    ben, senin ne için yazdıgını anladım merak etme. bolca böyle yorum yapanlar var burada. NEC kişisel bilgisayar kısımlarını sattı, markasını değil. NEC bankalara ve büyük şirketlere server, mainframeler üretiyor, batmadı yani. kar değirmeyen iştiraklerinden kurtuldu. mobil kısmını da sattı. Hala faaliyette büyük bir firma. tıbbi araç, atm, server pek çok ürünü var. senin gösterdiğin facebook instagram gibi değil, instagram facebook alt kuruluşu. burada bile kendini haklı göstermete çalışmışsın. lenovo nec markasıyla ürün çıkartamaz. editörde kopyala yapıştır haber yapmayacak, bir bakacak haberi yapmadan. bence senin bu anlamsız yorumuna gerek yoktu. editörün senin avukatlığına da ihtiyacı yoktur merak etme. oda rahatsızsa senin gibi haberi okudunmu falan yazardı. okuyup özümsedim demişsin de özümseyememişsin.

  • hidrojennn kullanıcısına yanıt

    Yav ağzımdan battı lafı da hiç çıkmadı ama büyük sıkıntılar olsa gerek ki kafandaki düşünceyi karşıdaki söylemiş gibi algılıyorsun, ciddi büyük sıkıntı. [:)]


    Gayette çıkartır, çıkartamayacak olsa Lenovo gibi bir firma öyle bir yasal riski almaz, o logoyu yeni bir ürünün üzerine koymaz herhalde mantık çerçevesinde düşündüğümüzde... [:)] Tüm kalbur üstü yabancı haber sitelerinde aynı görsel mevcut bu arada, yani editörün bir suçu yok ona saldırma bari.


    Kafanda kurup ben senin ne dediğini anladım demek ciddi problemlerin göstergesi, dediğim şeyin anlamı direkt idi.


    Söylediklerinin devamına bakacak olursak kafanda kurma potansiyeli yüksek bir kardeşimizsin. Yapma bunu kendini üzersin böyle.





  • neyse agresif olmaya gerek yok. iyi akşamlar sana. ben seni anladım dediğim haberi okumadan resimlere başlığa bakıp yorum yaptıgımı ima etmendi. ciddi problemlerim yok ama sen baya gerilmişsin.

  • hidrojennn kullanıcısına yanıt

    Yorumları okuyunca bana da ciddi probleminiz var gibi geldi ama siz bilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence sende bir ciddi problem var. hani tipler vardır ya sanalda oraya buraya sarar seni o tiplere benzettim. yazdıklarından bu çıkıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.