Şimdi Ara

Haftalık Mobil Oyun Önerisi 07: Bloodstained: Ritual of the Night

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Haftalık Mobil Oyun Önerisi 07: Bloodstained: Ritual of the Night



    Metroidvania oyunlar ne yazık ki ülkemizde, hatta genel olarak dünyada pek popüler bir tür değil. Şahsen benim de başlangıçta uzak durduğum ancak bir kez şans verince başından kalkamadığım bir tür olmuştu. Elbette teknolojinin gelişmesi metroidvania türünü olumsuz etkiledi ve bu yüzden oyuncuları anlamak mümkün. Büyük ekranlarda bu tarz oyunlar yerine daha büyük bütçeli oyunlar oynamak daha iyi hissettiriyor olabilir. Ancak artık mobil teknoloji de fazlasıyla yeterli. Bu yüzden metroidvanina türünde bir oyun önereceğiz bugün: Bloodstained: Ritual of the Night



    Ayrıca Bkz.Haftalık Mobil Oyun Önerisi 06: Florence



    Yayıncılığını NetEase Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise ArtPlay'in yaptığı metroidvania RPG türündeki Bloodstained: Ritual of the Night, bugün sizlere önerdiğimiz oyun. Daha öncesinde Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanan oyun daha yalnızca birkaç hafta öncesinde mobil cihazlar için yayınlandı.



    Haftalık Mobil Oyun Önerisi 07: Bloodstained: Ritual of the Night



    Bloodstained: Ritual of the Night, 19. yüzyılda İngiltere'de geçen yandan görünümlü aksiyon RPG bir gotik korku oyunu. Oyun özellikle tasarımlar ve atmosfer anlamında kesinlikle başarılı. Oynanış anlamında da zaten fazlasıyla başarılı bir oyundu. Mobile çıkartırken kontrolleri direkt aktarmak yerine mobile özel bir hale getirmişler. Bu yüzden oynanış anlamında hiçbir kalite düşüklüğü yok aksine oyun daha kaliteli hale gelmiş diyebilirim.



    Oyunun hikayesi şöyle: Bir simyacının laneti yüzünden vücudu yavaşça kristalize olan yetim Miriam olarak oyna. İnsanlığı ve kendini kurtarmak için Miriam kale içinde savaşmalı ve büyücü Gebel'i alt etmesi gerekmektedir.



    Haftalık Mobil Oyun Önerisi 07: Bloodstained: Ritual of the Night



    Oyun şu anda Google Play üzerinde 91,99 TL, App Store üzerinde ise 89,99 TL. Oyunun iOS cihazlardaki boyutu 2.3 GB, Android cihazlarda ise 1.6 GB. Oyunu iOS cihazınıza yüklemek için iOS 11.0 veya sonraki bir sürümü, Android cihazınıza yükleyebilmek için de Android 7.0 veya sonraki bir sürümü kullanıyor olmanız gerekiyor.



    Fiyat olarak biraz yüksek ne yazık ki. Bu yüzden bir indirim döneminde %50 veya üzeri bir indirim yakalarsanız mutlaka oynamalısınız. Mobil cihazda oynayabileceğiniz en iyi oyunlarından biri Bloodstained: Ritual of the Night.













  • 90 lira mi 🤭
  • Harika oyun fragmanı bile yetti bu tarz oyun önerileri bekliyorum
  • Buna bu kadar para verecek enayiyi Türkiyede zor bulurlar
  • IOS ve Android arasındaki dosya boyutu farkı inanılmaz büyük, herhalde yanlış yazıldı. Yada android versiyonu çok çok kötü.

  • Mobil için çıkışını yakın bir zamanda yaptı. Lakin normal fiyatı aşağı çekilmesi gerekli. Bir zamanlar Deadcells oyunu da ilk çıktığında tuzlu idi. Sonra Android'de fiyat düzeltmesi geldi. Umarım bu oyuna da gelir.
  • İnternette bu tür oyunları indirmenin türlü türlü yolu olması güzel yoksa yazık yani bu kadar para verilir mi :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.