Şimdi Ara

AirPods Max’e rakip Huawei FreeBuds Studio Türkiye’de satışta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AirPods Max’e rakip Huawei FreeBuds Studio Türkiye’de satışta



    Huawei’in geliştirdiği ilk kulaküstü kulaklık modeli FreeBuds Studio Türkiye’de satışa sunuldu. Huawei FreeBuds Studio 3499 TL’ye satılıyor.



    Huawei FreeBuds Studio akıllı aktif gürültü engelleme teknolojisi ve yüksek ses kalitesi ile Apple’ın AirPods Max modeline alternatif olacak. AirPods Max 5499 TL’ye satıldığı için eleştiriliyor ancak bu kulaklığın fiyatı da pahalı.



    FreeBuds Studio’nun en önemli özelliği akıllı gürültü engelleme özelliği. 8 adet mikrofonla ortam sesi dinleniyor ve yapay zeka sayesinde ortamdaki gürültünün türü tespit edilip buna göre zıt frekanslar gönderiliyor. Böylelikle bulunduğunuz ortamdaki sesi engelliyor. Müzik dinlemeseniz bile gürültü duymuyorsunuz.



    Gürültü engelleme için farklı modları var. Örneğin, çok gürültülü bir uçakta veya trende olduğunuzda, kulaklıklar otomatik olarak Ultra Mod'a geçiyor. Restoranlar ve kafeler gibi yerlerde Genel Mod'da çalışıyor. Aynı şekilde, kütüphane veya ofis gibi sessiz yerlerde, daha doğal ve rahat gürültü önleme efektleri için Rahat Mod’a geçiyor. Duyma Modu, ortamdaki sesi kulağınızda dinleterek çevrenizi tamamen duymanızı sağlıyor. Ses Modu, çevresel gürültüyü azaltıyor ancak insan seslerini, anons seslerini kulağınıza veriyor. Örneğin böylece havalimanındayken rahatsız edici gürültüyü engelliyor ancak sohbet ettiğiniz kişinin ve anonsların sesini kulağınıza iletiyor.



    Ayrıca Bkz.Apple AirPods Max incelemesi | Çok iyi kulaklık, yüksek fiyat



    Mikrofon performansının da gürültüyü engellediği ifade ediliyor. Çağrılar için 6 farklı mikrofon kullanılıyor. Arka plan gürültüsünü devre dışı bırakıp konuşma sesini temiz bir şekilde karşı tarafa aktarıyor.



    AirPods Max’e rakip Huawei FreeBuds Studio Türkiye’de satışta



    Huawei’in sitesindeki bilgilere göre müzik dinleme deneyiminin yüksek performans sunduğu ifade ediliyor. 4 katmanlı 40 mm polimer diyaframa sahip. 4-48 kHz arasında geniş bir frekans aralığı sunuyor. Aynı zamanda, ses aktarımı sırasında ses kalitesindeki hasarı gidermek için HUAWEI FreeBuds Studio, 960 kbps'ye kadar yüksek hızlı ve kararlı ses aktarımını desteklemek için Huawei'nin kendi geliştirdiği yüksek çözünürlüklü codec'i olan L2HC'yi kullanıyor. Kodlama ve iletim sırasında kalite kaybını etkili bir şekilde azaltırken, yüksek kaliteli müziğin orijinal dolgunluğunu ve parlaklığını geri kazandırarak, kullanıcıların yüksek kaliteli müziğin getirdiği cazibeyi hissetmelerini sağlıyor.



    Çift antenli tasarım sayesinde geniş kapsama alanı sağlanıyor ve kopmalar minimuma indiriliyor. Antenler, sinyal engellemesini akıllıca algılayarak ve diğer antene otomatik olarak geçerek, örneğin havalimanında ve güçlü sinyal paraziti olan diğer yerlerde bile kararlı bağlantı ve kesintisiz arama deneyimi sağlıyor. Oyunlar için düşük gecikme moduna da yer verilmiş. Ses kalitesinden taviz vererek gecikmeyi düşürüyor.



    FreBuds Studio aynı anda iki cihaza birden bağlanabiliyor. Kulaklığın sağ tarafı dokunmatik kontrol özelliğine sahip. Dokunarak veya aşağı yukarı kaydırmalar yaparak müziği ve sesi kontrol edebilirsiniz. Kulaklığı kafanızdan çıkardığınızda müzik otomatik olarak duruyor ve geri taktığınızda devam ediyor.



    AirPods Max’e rakip Huawei FreeBuds Studio Türkiye’de satışta



    Tam dolu şarjla aktif gürültü engelleme kapalıyken 24 saat, açıkken 20 saate kadar müzik çalıyor. 10 dakikalık hızlı şarjla aktif gürültü engelleme kapalıyken 8 saate kadar müzik çalabileceği ifade ediliyor. Kulaklık siyah ve şampanya rengi olarak iki farklı renk seçeneğiyle satılıyor. Kulaklığın yapısında kullanılan materyalller hakkında bilgiye yer verilmemiş.



    Huawei FreeBuds Studio hakkında detaylı bilgi ve satın almak için Huawei Online Mağaza’yı ziyaret edebilirsiniz. Kulaklığı satın alanlara 280 TL indirim kuponu hediye ediliyor. Kulaklığı satın aldıktan sonra Huawei’in sitesine yorum yazan kişiler 1 TL’ye Huawei Band 3e’yi satın alabilecek.



    https://shop.huawei.com/tr/product/huawei-freebuds-studio/





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Huawei FreeBuds Studio
    Huawei FreeBuds Studio
    Huawei FreeBuds Studio
    Huawei FreeBuds Studio
    Huawei FreeBuds Studio
    Huawei FreeBuds Studio
    Huawei FreeBuds Studio
    Huawei FreeBuds Studio
    Huawei FreeBuds Studio
    Huawei FreeBuds Studio
    Huawei FreeBuds Studio









  • bose,sennheiser,sony gibi markalar varken apple,huawei gibi markaları seçmek akıllıca bir iş değil.
  • Bose diyorum başkada bişey demiyorum
  • Sennheiser ve Sony bence ses kalitesi açısından muazzam, durum böyleyken diğer markaları alıp paranı riske atmanın hiç gereği olmaz.
  • th9 T kullanıcısına yanıt
    Bowers wilkins bang of olufsen bunlar varken saydıklarında geride kalıyor...

  • spencermilas S kullanıcısına yanıt
    bunlar benim tercihim.benim için sadece ses değil bir o kadar içindeki teknolojide önemli.
  • SONY 1000XM-3 varken neden ?

  • en kaliteli ses aktarim teknolojisi bluetooth mu wifi mi kablomu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: th9

    bunlar benim tercihim.benim için sadece ses değil bir o kadar içindeki teknolojide önemli.

    Tamam işte hocam sana yazdıgım kulaklık markaların en son modellerini kullanıyorum o sayadıklarında var bende benim saydıklarım malzeme kalitesi ile bile bose ve sony geciyor metal gibi malzemeler varken pilastik ürünü ne yapim hocam

  • spencermilas S kullanıcısına yanıt
    hocam malzeme kalitesi ne alaka.plastik olunca ne oluyor onu anlamadım,ben zararından çok yararını gördüm.tüm gün kafamda duran cihazın ağır olmasını istemem.bir de ben içindeki teknoloji daha gelişmiş derken içindeki çipler,dokunmatik yüzeyler,uygulamaları,vs vs gibi günlük hayatta kolaylık sağlayan özelliklerden bahsediyorum.bu konuda sony benim ilk terciğimdir,ses kalitesi konusunda bir numara diyemem ama günlük yaşamda bu ses kalitesi fazlaca yeterli geliyor bana.gerçekten bu derece iyi ses kalitesi arayan insanın bunu bt kulaklıklarda arayacağınıda düşünmüyorum,bu yüzden benim için bt kulaklıklarda kullanım kolaylığı çok daha önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th9 -- 5 Ocak 2021; 21:35:56 >
  • Jabra elite h85 de iyi gibi duruyor

  • th9 T kullanıcısına yanıt

    kafadaki agırma olayıda bir etken ama ben malzemeyede bakarım 3 4 bin verdigim kulaklıgın ister ucuz ister pahalı olsun pilastik olmasını istemem kaliteli kulaklıkları kullanınca sonylere bakmaz oluyor insan ben kaçtane sony kullandım hepsi kalite olarak iyi ama malzeme olarak bana iyi gelmedi benim saydıgım markalar sony gibi öyle cancanlı özellikler sunmuyor amacları sadece sestir fiyatı düşerse bang of olufsen h95 almayı düşünüyorum ama pahalı 6 7 bine geliyor...yurt dışında...

  • spencermilas S kullanıcısına yanıt
    aradığımız özellikler farklıymış zaten,şimdiden hayırlı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th9 -- 5 Ocak 2021; 21:49:45 >
  • Airpods Maxten çok önce tanıtılıp satışa çıktı ama atılan başlığa gel... Tvye reklam vermektense böyle algısal haber yapılması için Apple gibi gizlimreklamlar yapmak daha mantıklı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: th9

    aradığımız özellikler farklıymış zaten,şimdiden hayırlı olsun.

    Hocam ben sonyleri o ses kısıklıgı olayından ötürü begenmiyorum.... üst düzey kulaklıklar kulanan insanlar genelde bu tarz kulaklıklar kullanmaz ama tefonlarda bu gibi ürünler gerekiyor kablo olmadıgından ötürü

  • Huawei' deki abiler! Yormayın kendinizi usta, üstteki mesh kısmını da aynı yapın olsun bitsin.

    Ne gerek var bu kadar kasmaya? Yok CAD tasarımı yap, yok kalıp hazırla, yok tölerans stackup yap falan... Kasmayın oglum, yapın 1e1 aynısını geçin.

  • BekirHan kullanıcısına yanıt
    Bu kulaklık Mac’den aylar önce tanıtıldı ama olsun siz daha iyi bilirsiniz.
  • "yapay zeka sayesinde ortamdaki gürültünün türü tespit edilip buna göre zıt frekanslar gönderiliyor"

    Yaw bu yıllardır yapılıyor. Millet ne olduğunu anlamıyor ya, yapıştır Yapay Zeka'yı

  • Romeo84 kullanıcısına yanıt
    Sony XM1000 serisi bu konuda Bose'den çok daha iyi bir durumda şu an. Bose gürültü engelleme modunda biraz daha yapay bir ses üretiyor.

  • kablo kesinlikle

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.