Şimdi Ara

sahibinden.com verilerine göre Türkiye'nin en popüler otomobilleri ve dahası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
5.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sahibinden.com verilerine göre Türkiye'nin en popüler otomobilleri ve dahası...



    İkinci el araç pazarına yönelik en büyük ilan platformlarından biri olan sahibinden.com'un aralık ayı araç ilanları raporuna göre, 2020 yılı boyunca her ay önceki aya göre artış gösteren satılık otomobil ilan fiyatları, geçen ay ilk defa yaklaşık yüzde 1 geriledi.



    Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla artan izole seyahat etme ihtiyacı ve kamu bankalarının sunduğu düşük faizli krediler ile birlikte otomobile talep artmış, buna rağmen araç üretimlerinin yavaşlamasıyla arz azalmıştı. Aralık ayında ise piyasadaki değişimin araç fiyatlarını arttırması trendi yerini ilk defa düşüşe bıraktı.



    Rapora göre, aralık ayında en çok otomobil ilanı verildi. Otomobil ilanlarını sırasıyla, minivan-panelvan, arazi/ SUV-pick-up, ticari araçlar ve motosiklet ilanları takip etti.



    Ayrıca Bkz.Çinli üretici NIO, otonom sürüş özelliğine sahip ilk elektrikli sedan modelinin teaser'ını paylaştı



    Otomobil ilanlarında, marka-model sıralamasında son 5 ayın liderleri değişmedi ve Volkswagen Passat’ı, Renault Clio, Opel Astra, Renault Megane ile Ford Focus takip etti. En çok ilanı verilen arazi/ SUV- pick-up markası ise yine Nissan oldu.



    sahibinden.com verilerine göre Türkiye'nin en popüler otomobilleri ve dahası...



    Verilere göre, en çok beyaz, siyah, gri, gümüş gri ve kırmızı renkli; yakıt türü dizel ve model yılı 2015 olan otomobillere ait ilanlar verildi. Tüm ilanlar arasında, araçların yüzde 37’si 0-100 bin kilometre aralığında yer aldı. Otomobil ilanlarının yüzde 24,8’i 50 bin - 100 bin TL aralığında satışa sunuldu. Bu, toplam ilanlar içinde en yüksek pay olarak belirlendi.



    En çok milyonluk otomobiller görüntülendi



    sahibinden.com’da ilan bakanlar aralık ayında sırasıyla en çok Volkswagen, Renault, BMW, Mercedes Benz ve Opel marka otomobillerle ilgilendi. Araçlar en çok saat 22:00-23:00 aralığında incelenirken, ilanlara ortalama bakılma süresi 10 dakika 2 saniye oldu.



    50 milyon TL'lik Bugatti Chiron, 14,5 milyon TL’lik Lamborghini Aventador Roadster ve 29,5 milyon TL’lik Mercedes Maybach aralık ayında en çok görüntülenen ilk 3 otomobil ilanı oldu.









  • İlan oluştururken "ağır hasar kayıtlı" ve "ağır hasar kayıtlı değil" şeklinde iki seçenek verip bunlardan birini seçmeyi zorunlu kılarlarsa en azından bir kısmının önüne geçilir.


    Ama haklısınız. Bizim millet gerçekten sığır. Doğru düzgün ilan oluşturmayı bile bilmiyor. Açıklamaya hiçbir şey yazmayan mı dersin, resmen alıcıya hakaret eder bir üslupla yazan mı dersin... Adam neredeyse arabasını almıyoruz diye sövecek.

  • Volkswagen yatırım yapmadı uya Türkiyeye...gözlerimizin içine baka baka duygularımızla oynadı.....Asla almam o arabadan

  • Gulivers1 kullanıcısına yanıt
    ama oppo geldi, bu yüzden yerli üretim oppo telefonlar çıktığında ilk alanlardan biri olacağım.
  • Niye Honda Toyota yok diyenlere peşin cevap: Japon oto evladiyeliktir.
  • Gulivers1 kullanıcısına yanıt
    Alma.

  • Volkwagen değil Volkswagen
  • seni düşündüğü için geldi sanki,ilk gördüğünüz kişinin kucağına atlıyosunuz :d



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th9 -- 5 Ocak 2021; 18:50:26 >
  • "50 milyon TL'lik Bugatti Chiron, 14,5 milyon TL’lik Lamborghini Aventador Roadster ve 29,5 milyon TL’lik Mercedes Maybach aralık ayında en çok görüntülenen ilk 3 otomobil ilanı oldu."

    Türkiye'yi özetleyen bir paragraf olmuş. Türkiye insanı zenginleşmektense zengini izlemeyi seven bir millet. Satın almanın yollarını bulmaya çalışmaktansa izlemeyi, eğer biraz daha akıllıysa çalarak satın almaya çalışan bir millet.

  • O bugattinin önce 6 sonra 8 sonra da 16 olduğu zamanı hatırlıyorum...
  • voldemort1923 kullanıcısına yanıt
    Ayrıca bu tarz japon otoları satmayı daha düşünürken anlayıp en yakınındakiler, malum siteye düşmeden elinden alıyor....

  • İstatistik satılan değil de bakılan olmuş. Ve mesaj net "Anca bakarsınız zaten"
  • th9 T kullanıcısına yanıt
    Tabi ki bir telefon hiçbir şeyi değiştirmez ama bu kitlesel bir akıma dönüşürse ülke diğer yatırımcılar için de cazip hale gelir
  • voldemort1923 kullanıcısına yanıt
    Hakikaten
  • telefonu sırf trde üretiliyor diye alcaksak hiçbir anlamı yok.adamlar bize satmak için değil avrupaya satmak için açtı fabrikayı.telefon almadan önce nerde üretildiğine değil teknik özelliklerine bakıp almak gerekir.
  • voldemort1923 kullanıcısına yanıt
    donanım haber niye sadece sana kalp atmış yaw biz üvey evlat mıyız
  • Birt de "ağır hasarlı" filtresi koysalar çok iyi olacak. Bakıyorsun, araba güzel, bir ton açıklama var, güzel güzel okuyorsun, ta en sona yazıyor "ağır hasar kayıtlıdır" diye. Sövüp kapatıyorum.

  • Emre D kullanıcısına yanıt
    Koysalar ne olacak? Boya değişen seçeneği var kimse doldurmuyor, açıklamaya bakıyorsun 5 parça boyalı, 2 parça değişenli!

    Ya soyadı BEY olan dolandırıcılara ne demeli? Adam soyadı yerine BEY yazıyor ..

    Bir an önce yasal düzenleme gelmeli bu işe, suyu çıktı ...
  • Gulivers1 kullanıcısına yanıt
    hali hazırda vw ye bindiğin için almıyorsundur :D

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.