Şimdi Ara

The Medium 14 Dakikalık Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geliştirici Bloober Team, üçüncü şahıs psikolojik korku oyunu The Medium için 14 dakikalık yeni oynanış videosu yayınladı.
     
    The Medium 28 Ocak'ta Xbox Series ve PC için çıkacak. %10 indirimle Microsoft Store'da 127,12 TL, Steam'de 188,10 TL ve Epic Games Store'da 71,10 TL. İlk günden Xbox Game Pass'e de dahil olacak.
     
    Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
     
     
    BİR MEDYUM OL
    Yalnızca bu hediyeye sahip olanlara ayrılmış benzersiz psişik yetenekleri kullan. Gerçeklikler arasında seyahat et veya her ikisini de aynı anda keşfet. Out of Body deneyimini kullanarak gerçek dünyadaki benliğinin gidemediği yerleri araştır. Ruhsal dünyadayken öbür dünyaya ait tehlikeler karşısında hayatta kalmak için enerji kalkanları yarat ve güçlü ruh patlamaları yolla.
     
    NELERİN GİZLENDİĞİNİ GÖR
    Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı ve her şeyin ikinci bir yüze sahip olduğu yetişkinlere hitap eden ve ahlaki belirsizlikteki bir hikâyenin içine gir. Bir medyum olarak diğerlerinden daha fazla görüyor, duyuyor ve deneyimliyorsun. Ayrıca her yeni perspektif ile Niwa tatil köyünde neler yaşandığı ile ilgili algını değiştireceksin.
     
    İKİ DÜNYADA AYNI ANDA OYNA
    Aynı anda görüntülenen iki dünyada birden oynanılan, daha önce görülmemiş bir oynanış. Fiziksel ve ruhsal dünyayı eş zamanlı olarak keşfet ve iki gerçeklikli bilmeceleri çözmek, yeni yollar açmak ve geçmiş olayların anılarını canlandırmak için bu iki dünya arasındaki etkileşimi kullan.
     
    BEKSINSKI'DEN İLHAM ALAN KARANLIK BİR GERÇEKLİĞE GİR
    The Medium'un ruhsal dünyası bizim gerçekliğimizin karanlık bir yansıması, cezasız kalmış kötülüklerimizin, kötü dürtülerimizin ve alçak sırlarımızın kendini açığa vurduğu ve bir şekil aldığı korkunç ve rahatsız edici bir yer. Bu dünya özgün ve çarpıcı derecede uğursuz tarzı ile uluslararası tanınırlığa sahip Polonyalı distopik sürrealist ressam Zdzislaw Beksinski'nin tablolarından alınan ilham ile ortaya çıktı ve tasarlandı.
     
    YAMAOKA VE REIKOWSKI'NİN MÜZİKLERİ
    Akira Yamaoka ve Arkadiusz Reikowski tarafından ortaklaşa oluşturulan orijinal 'ikili' oyun müzikleri sayesinde oyunun rahatsız edici ve bunaltıcı atmosferini sonuna kadar yaşa. Silent Hill serisinin müzikleri ile tanınan efsanevi Japon besteci Yamaoka-san ve Hollywood Music in Media Awards adayı olmuş, Blair Witch, Layers of Fear ve Observer gibi eleştirmenlerden olumlu yorumlar alan korku oyunlarında çalışmış Reikowski. Şimdi The Medium'un müzikleri ve şarkıları için yaratıcı güçlerini bir araya getirdiler.








  • Her mağazada değişik fiyatlar, ilginç.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • fiyat şuanki günümüz AAA oyunlarına göre düşük ya oyun çok kısa yada iyi bir fiyat ile çıkartmak istediler zaten gamepass te olan oyunun fiyatı pekte önemli değil xbox kullanıcıları için

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Elveda 5700 :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu bir şaka olmalı herhalde. Yıl olmuş 2020, sabit kamera açısı nedir.

  • Önyargılı olmak istemiyorum ama yine bloober işi yürüme simulasyonu gibi geldi. Önceki oyunlar için okeydi biraz ama artık bir yerde düzgün oyun mekanikleri eklemeleri gerekiyor şu oyunlarına. Sadece korkunç hikayeler dinlemek, rahatsız edici sahneler görmek için oyun oynayasım gelmiyor şahsen. Hele oyun 5 saatten uzunsa oyun motoru demosunda sıkışıp kalmış gibi hissediyorum.

    Fiyat uygun, müzikler kaliteli görünüyor ama oyunun kesinlikle herkesin seveceği üst kalite bir deneyim sunacağını sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.şahıs bakışından korku oyunu bilemedim şimdi  

  • 70 liradan 200 liraya çıktı, rezillik...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloober Team kendini baya geliştirmiş. Atmosferi ve grafikleri oldukça iyi gözüküyor. Kulaklıkla oynarken sağlam gerecek gibi merakla bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yürüme simülasyonu bir oyundan ben çok daha iyi görsellik beklerdim..Madem yeni nesile çıkıyor...
  • Bu epic 71.10 tlden satısa sunmus demek ki kurtariyor neden herkes kafasına gore bu oyunlara fahiş fiyat çekiyor 999 tlye back 4 blood vardı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keremec

    Bu bir şaka olmalı herhalde. Yıl olmuş 2020, sabit kamera açısı nedir.

    + yaratık mıdır nedir ışığa tepki vermemesi. Orada koptum ben. Çoğu oyunda hala bu işi çözemediler. Her oyunda denerim.

  • Yürüme simülasyonu için 188tl fazla. Allahtan game pass'de varda oynayabiliyoruz. Yoksa hayatta bir yürüme simülasyonuna 188tl vermem
  • İddialı bir yapım olmadığı belli, oynarken keyif alırsam devam ederim yinede.

  • Buram buram eski Silent Hill tarzı var oyunda müthiş olmuş kesinlikle kaçırmayın. Bu yürüme simülasyonu diyenlere de bakmayın bunların oyun denildiği zaman tek anladıkları şey karaktere arkadan bakacaksın önüne gelene vuracaksın. Bunlar Silent Hill 2'yi falan da bilmezler.
  • adamlar sabit kameraya laf ediyorlar. bu yeni nesil oyunculuk adamı çileden çıkartır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Yürüme simülasyonu için 188tl fazla. Allahtan game pass'de varda oynayabiliyoruz. Yoksa hayatta bir yürüme simülasyonuna 188tl vermem
    Death Strandıng ile karıştırdın galiba :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duyuruldugu andan beri bu oyun acayip ilgimi çekiyor. SH ve SH 2 yi andırıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynanış beklediğim gibi çıktı ve üzüldüm baya sıkıcı bir oyun olacak gibi yürü yürü bir şeyleri tetikle yeni sekans girsin yürü yürü bir şeyleri tetikle yeni sekans girsin, buna doymamış oyuncular için iyi olabilir belki ama sanırım beni sarmayacak gibi, böyle bir oyunu oynayabilmem için inanılmaz bir görsellik gerekiyor oda yok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 6 Ocak 2021; 11:48:10 >
  • Işığı yaratık görüpte niye tepki vermiyor..Daha bunu çözememişler..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.