Şimdi Ara

Xbox başkanı Phil Spencer, Xbox'ın geleceğinde Bethesda'nın fazlasıyla kritik bir role sahip olduğunu belirtti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xbox başkanı Phil Spencer, Xbox'ın geleceğinde Bethesda'nın fazlasıyla kritik bir role sahip olduğunu belirtti



    Konsolların çıkışından birkaç ay önce bildiğiniz gibi işler kızışmaya başladı. Xbox, Game Pass sistemi ile birlikte oyuncuların gönlünü kazanırken PlayStation bir süre sessiz kaldı. Xbox durmayıp bir bomba daha patlattı ve Xbox'ın Bethesda'yı satın alacağını açıkladı. Geçtiğimiz saatlerde de Xbox başkanı Phil Spencer, Bethesda'nın Xbox'taki rolünden bahsetti.



    Ayrıca Bkz.Steam, Yılın Oyunu'nu açıkladı: İşte 2020'nin kazananları



    Yaklaşık 7 milyar dolar gibi bir ücrete Bethesda'yı satın alacak olan Microsoft'un anlaşması yakında sonlanacak gibi duruyor. Birkaç ay içinde Bethesda tamamen Xbox'ın stüdyosu haline gelecek ve bu durum oyuncular için de fazlasıyla heyecanlandıran bir durum. 



    Aynı şekilde Xbox başkanı Phil Spencer'ı da fazlasıyla heyecanlandırıyor. Kendisinin geçtiğimiz günlerde bir Xbox Podcast'inde açıkladığına göre Bethesda, Xbox'ın geleceğinde çok ama çok kritik bir role sahip olacak ve Xbox, 2021 yılı için fazlasıyla heyecanlı. 



    Oyun dünyası için fazlasıyla ilginç bir dönem bizi bekliyor çünkü Bethesda'nın The Elder Scrolls VI, Starfield ve gelecekteki birçok büyük oyunu Xbox Game Pass'e çıktığı gün eklenecek. Aynı zamanda bu çaptaki oyunların PlayStation'a gelip gelmeyeceği de hala bilinmiyor. Xbox'ın elinde cidden güçlü bir koz bulunuyor.




    Kaynak:https://twinfinite.net/2020/12/phil-spencer-bethesda-acquisition-xbox/







  • bence ps'ye getirmesinler insanlar gitsin xbox alsın yoksa başka türlü ps'in önüne geçemezler
  • Hiç bir Bethasta oyununun PS ye gelmemesi lazım. Çok dalga geçtiler Xbox ile çok kalp kırdılar PS oyuncuları. PC ve Xbox bunun için yeterli. Şayet olurda getirirlerse Sony'den talep edecekleri para az buz olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 5 Ocak 2021; 0:38:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Zaten öyle yapacaklar gibi. Konsola özel oyunlar kısmındaki açığı kapatmak için aldı Bethesta' yı. (ne kadar öyle değil denilse de)

  • ultra sonic U kullanıcısına yanıt

    Ya da Xbox'a özel fiyat koysunlar. Oyun yaptığın zaman herkesin almasını, oynamasını istersin, bu yaptığın her ürün ve hizmet için geçerli. Neticede ticaret yapıyorsunuz burada firma oyunlarını her platforma çıkarır ise daha fazla para kazanma imkanı doğar.

    Sony PlayStation da aynı şekilde exclusive dedikleri konsola özel oyunlarını artık diğer platformlara da çıkarmalı. 6 ay sonra çıkarır bir sene sonra çıkarır ama çıkarmalı. Sen oyun firmasının tüm oyunculara ulaşman lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony bu yıl Bugtesda'yı adeta ezip geçti. Bütün ödülleri TLOU2, Demon's Souls, Ghost of Tsushima ve Spider-Man aldı. Next gen God of War çıkınca xbox'ı hiçbir şey kurtaramaz

  • TES6 güzel bir şekilde bu yıl çıksa şahane olur.
  • Tes6,

    Halo infinite,

    Yeni çıkacak olan doom,

    Gears,

    Flight simulator,

    Forza,

    Forza horizon,

    Fable,

    Avowed,

    Age of empires 4,

    Stalker,

    Exomecha(yerli üretim :D),

    Hellblade2,

    Wolfenstein falan filan. daha sayamadığım bir sürü stüdyonun bir sürü oyunu gelir. Ve bunları game pass ile bedavadan biraz pahalıya oynarız. 3. Parti oyunlarda game passe takviye ediliyo nasılsa. Psci kardeşlerimizde tlosunu god of warını bitirir (800 tl si olupta verebilen) sonra gelir burda bizim postların altında çene yapar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo1231 -- 8 Ocak 2021; 3:3:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.