Şimdi Ara

Cyberpunk 2077'nin geliştirme sürecine dair inanılmaz söylentiler ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cyberpunk 2077'nin geliştirme sürecine dair inanılmaz söylentiler ortaya çıktı



    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt'in yaptığı Cyberpunk 2077, geçtiğimiz haftalarda yayınlandı ancak oyun üyük sorunlarla çıktı. Performans konusundaki sorunlar bir yana oyunun içeriğinde de büyük ölçüde hayal kırıklıkları vardı.



    Cyberpunk 2077'nin uzun zaman fazlasıyla ayrıntılı, büyük bütçeli bir açık dünya rol yapma oyunu olarak tanıtılmıştı ancak karşımıza çıkan oyun GTA tarzında bir aksiyon oyunuydu. Performans sorunlarını bir kenara bıraktığımızda bile oyun çıkmadan önce oyunun içerisinde bulunacağı söylenen birçok özellik, oyunda bulunmuyordu. Aslında açıklanan bazı özelliklerin oyundan kaldırıldığı da oyunu oynarken bariz bir şekilde belli oluyor. Çıkan son söylentiler bu durumu destekler nitelikte.



    Ayrıca Bkz.Cyberpunk 2077'nin oyuna 3. şahıs bakış açısı ekleyen modu yayınlandı



    Geçtiğimiz günlerde Reddit'te anonim hesaplar tarafından Cyberpunk 2077'nin geliştirme süreci ile ilgili bazı bilinmeyen detaylar paylaşıldı. Bu hesapların CD Projekt'in geliştirme ekibinden olan insanalara ait olduğu söyleniyor ve açıklanan detaylar arasında gerçekten şaşırtıcı durumlar mevcut. 



    Öncelikle bunların tamamen söylentiden ibaret olduğunu ya da komplo teorisi kıvamında olduğunu da belirtelim ancak gerçek olma ihtimali de bir hayli yüksek. Metinlerin orijinallerini burada ve burada bulabilirsiniz. 



    Detaylar arasında en dikkat çekenler şöyle: 




    • PlayStation 4'teki kötü çıkış sebebiyle Sony, CD Projekt'e fazlasıyla kızgın. 

    • Şirkette birçok işten çıkarma başlamış.

    • No Man's Sky'da olduğu gibi şirket şu anda bir geri dönüş planı yapıyor. Haziran sonundan itibaren süreç başlayacak gibi duruyor.

    • Aylarca uğraşılan görevler, bazı yöneticilerin hoşuna gitmediği için oyundan kaldırılmış.

    • Keanu Reeves'in kişiliğini çok sevdiklerini ancak oyunculuğunun ne yazık ki kötü olduğu yazılmış. Kafalarındaki Johnny Silverhand daha deli bir kişiymiş ancak sonradan değiştirilmiş. Hatta Silverhand için David Hayter'ın Solid Snake'inden esinlenilmiş.

    • 50.000 kelimelik metin oyundan çıkartılmış ana hikayenin süresi kısaltılmış.

    • Oyundaki birçok kapıda "Aç (Kilitli)" yazıyor. Bunun gibi birçok gezilebilir yer oyundan silinmiş. Özellikle Night City'nin yer altına da girilebiliyormuş. Oyun çıkmadan aylar önce oyunun haritasının enine değil boyuna büyük olduğu söylenmişti ancak neredeyse hiçbir binaya girilmiyor.

    • Böylesine kötü bir çıkış sebebiyle yöneticilerin dersini aldığı söylenmiş. İşten çıkartılanlar olmasaydı bu duruma sevineceklerini belirtmişler.



    Diğer detaylara verdiğimiz linkten ulaşabilirsiniz. 









  • Keenu Reeves’in oyunculuğuna kötü dedikten sonrasını okumadım. Oyunu karalamak için niye bu kadar uğraşıldı anlamış değilim, gelmiş geçmiş en iyi oyun olmayabilir ancak bu oyunu 10 saat üstü oynamış herkes katılır ki, gta v ile kıyaslanamayacak kadar iyi. Her şeyden önce çok nadir gördüğümüz bir dramatik yapıya ve felsefeye sahip. Katılırsınız katılmazsınız ama played that role with pleasure.

    İnsanlar neye çok fazla tamah ederse onun başına bir rezillik geliyor şaka maka.  


    Mesela bizde paraya çok tamah edildi, bir miktar daha para için insanlar birbirinin hakkını yedi, şimdi ise ekonomimiz rezil herkes sıkıntıda.


    Arabaya çok tamah edilirdi, belki dünyada en çok araba değiştiren, asgari ücretini krediye bağlayıp araba alan ender milletlerdendik, en dandik araba bile oldu 100.000 kimse ne alabiliyor ne satabiliyor, sektördeki çakallık zaten bir adam boyunu geçti. O da öyle rezil oldu gitti.


    Konsollar için yapılan kavgalar artık çirkeflik kıvamında çete kavgalarına dönüşmüştü, konsollar oldu 10.000 lira herkes dağıldı PS haberlerinde yorum bile yok artık eskisi kadar.


    CDPR aşağı CDPR yukarı, kesin GOTY karşısında hiçbir şey duramaz, kavgalar gürültüler çirkeflikler yapılıyordu, oyun bi çıktı adamlar mahkemelik konuma düştü. Şirkete zinciri vurup gidecekler neredeyse.


    Daha onlarca örnek sayabilirim, çok tapılınca tepetaklak oluyor her şey, çünkü bunlar hep insan yapımı noksan şeyler, insanın yaptığına insan tapıyor ve sonuç bu.  Fazla tamahkarlık ve fanatiklik ziyan getiriyor sadece.

    Keanu Reeves'in kişiliğini çok sevdiklerini ancak oyunculuğunun ne yazık ki kötü olduğu yazılmış. Kafalarındaki Johnny Silverhand daha deli bir kişiymiş ancak sonradan değiştirilmiş. Hatta Silverhand için David Hayter'ın Solid Snake'inden esinlenilmiş.

    Şu adamın çok demiyorum sadece 2 tane bile filmini izleyen adamın ne olduğunu anlar. Sadece kendini oynayabilen biri. Deli biri istiyorlarsa rolün Keanuya hiç verilmemesi gerekiyordu.
    Bioware 10 numara oyunlar yapan bir firmaydi. Eskiler bilir mad dog un "Bioware den babam çıksa yerim" lafını. Ama ne oldu, paragöz ea ile birleşince yaptığı oyunlarda kalite yerlerde. Hala tam olarak toparlayamadilar. Cdpr da muhtemelen bir süre bu ince çizgide gidip gelecek, para mı kalite mi diye çok emekler heba olacak...
  • Bu oyunun videolarına baktim
    Adamlar bildigin GTA 5 deki sehiri yollari binalari kopyalamislar.

    GTA 5 in fizik ve mekaniksiz hali

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl oyunun iptal edilip yerine alel acele bişey yapılmaya çalışıldığı zaten apaçık ortada. Oyunun en başta fizik motoru olmamış. İçerikleri sonra konuşuruz (yok ki konuşalım)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yöneticilerin hoşuna gitmediği için niye kaldırılıyor ya? Para önemli degil mi onlar için..

  • İşin içine ne zaman daha fazla para kazanma hırsı girince oyunlar çuvallıyor, suçlu da yapımcılar bulunuyor. Asıl suçlu bu oyunun henüz hazır olmadığı bildikleri halde bile bile erkenden çıkartanlardır. Asıl onların kendilerini kovmaları gerekiyor yönetim kurulundan. Gitsin köşede akan paralarını saysın, yapımcılara karışmasın.

  • Yapımcılar da suç yok boşa homurdanmayın başların daki yöneticiler de borsa açılırsanız olucağı bu oyun çok erken çıktı para kazanıcaz diye ne hale geldiler umarım o yöneticiler def olup giderler de cd project red bişiy olmaz
  • Kopyalamışlarmı heheh
  • GTA V bana aksiyon ağırlıklı bomboş oyun gibi geliyor bunun yanında.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biran önce sağalım diye, düpedüz budamışlar oyunu.

  • İnanılmaz söylentiler. İnanmadım zaten. Bunlar da reklam gibi kokuyor. Şu an sıvama aşamasını geçtiler tüy dikiyorlar sanırım.

    "Çok beklenti yarattık ama altından kalkamadık." Söyleyeceğin bu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 4 Ocak 2021; 20:22:57 >
  • Oyundan hiç anlamadığın çok bariz
  • söylentilerin kaynağı yine aynı kişiler. hayali bir günah keçisi yaratıp rezaleti birilerine yıkma peşindeler. böylece tepkiyi yönlendirmeye çalışıyorlar.

  • Acaba şirkette işten çıkartılanlar üst düzey mi orta düzey çalışanlar ve geliştirici ekip mi? Eğer geliştirici ekipse büyük haksızlık zaten geliştiriciler kardeşim bekleyin bu oyun olmadı dedi yöneticilere. Hatta şöyle bişey de olabilir bakmak lazım şirket hisselerine abanan üst düzey yöneticiler veya akrabalar varsa dolandırıcılıkta olabilir. Baya kıllandım ama çıkar kokusu.
  • Keanu Reeves'in kişiliğini çok sevdiklerini ancak oyunculuğunun ne yazık ki kötü olduğu yazılmış. Kafalarındaki Johnny Silverhand daha deli bir kişiymiş ancak sonradan değiştirilmiş. Hatta Silverhand için David Hayter'ın Solid Snake'inden esinlenilmiş.

    Şu adamın çok demiyorum sadece 2 tane bile filmini izleyen adamın ne olduğunu anlar. Sadece kendini oynayabilen biri. Deli biri istiyorlarsa rolün Keanuya hiç verilmemesi gerekiyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARISLCK kullanıcısına yanıt
    En azından oyun hata ve bug dolu çıkmıyor, oynanamadıktan sonra neyleyeyim ben oyu mekaniğini içeriğini
  • ARISLCK kullanıcısına yanıt
    gta 4 bile bundan iyi

  • Oyun dünyasında o kadar berbat oyun varki ha bir eksik ha bir fazla

  • Keenu Reeves’in oyunculuğuna kötü dedikten sonrasını okumadım. Oyunu karalamak için niye bu kadar uğraşıldı anlamış değilim, gelmiş geçmiş en iyi oyun olmayabilir ancak bu oyunu 10 saat üstü oynamış herkes katılır ki, gta v ile kıyaslanamayacak kadar iyi. Her şeyden önce çok nadir gördüğümüz bir dramatik yapıya ve felsefeye sahip. Katılırsınız katılmazsınız ama played that role with pleasure.
  • Koskoca firma startuplar gibi. Erken erişim diye oyunu önceden satarsa olacağı buydu. Sonuçta adamlar yıllarca çıkmamış oyunun parasını yediler oyunu iplediler ortaya böyle bir oyun çıkması normal.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.