Şimdi Ara

Amerika Birleşik Devletleri'nde rekor vaka sayısına ulaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amerika Birleşik Devletleri'nde rekor vaka sayısına ulaşıldı



    Amerika Birleşik Devletleri Cumartesi günü, ülke tarihinde görülen en yüksek koronavirüs vakalarına erişildiğini açıkladı.



    Yapılan açıklamalarda tek günde 277.000’den fazla enfekte vaka görüldüğü belirtilirken ABD, virüsten en çok etkilenen ülkelerin başında geliyor.



    Pandemi



    Amerika Birleşik Devletleri'nde rekor vaka sayısına ulaşıldı



    ABD’de pandemi başladığından bu yana görülen vaka sayısının 20.4 milyona ulaştığı belirtilirken ölümlerin de yaklaşık 350.000 civarına yaklaştığı açıklandı.



    Ayrıca Bkz.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 15 kişide mutasyonlu virüs görüldüğünü açıkladı



    Şu anda ABD’de 4.2 milyon kişininin ilk doz ile aşılandığı belirtilirken bahsi geçen rakamın 2020’nin sonuna kadar hedeflenen 20 milyon aşılamanın oldukça gerisinde kaldığı öne sürüldü.




    Kaynak:https://medicalxpress.com/news/2021-01-covid-cases-hours.html







  • Durumları aslında bizden çok fena 2500 civarı ölüm var günde ve bizden 27 kat fazla vaka bulmalarına rağmen sadece 2-3 kat fazla test yapıyorlar yani 450 bin civarı test oluyor.
  • Amerika aslen vahsi bir ulke, insan hayatinin bir kiymeti yok. Kapali kapilar ardinda seviniyor bile olabilirler nufus kontrolu diye
  • abd nin de sonu böyle gelicek belkide
  • millet umursamıyor

  • SuperVisör kullanıcısına yanıt
    baktığın zaman vefat eden insanların ileriki yaşta kronik hastalığa sahip insanlar olması sağlık sisteminin toplamdaki yükünü hafifletecektir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Durumları aslında bizden çok fena 2500 civarı ölüm var günde ve bizden 27 kat fazla vaka bulmalarına rağmen sadece 2-3 kat fazla test yapıyorlar yani 450 bin civarı test oluyor.

    merhaba,


    yorumunuz üzerine https://ourworldindata.org/grapher/full-list-covid-19-tests-per-day?time=2020-02-20..latest&country=TUR~United%20States%2C%20units%20unclear sitesinden günlük test sayılarına baktım.


    2 milyon üzerinde test yaptıkları zaman olmuş ve en son 31 aralıkta 1.5 milyondan fazla test yapılmış,


    Siz yorumunuzdaki 450bin test sayısına nereden ulaştınız ?





  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Pardon ya United Kingdom diye onu görmüşüm
  • Pardon ya United Kingdom diye onu görmüşüm. O zaman bu kadar vaka çıkması normal bizim 8 katımız yapıyorlar test. 1.5 milyona göre %17 filan çıksa pozitif oranı yada 6 kişide 1 pozitif çıkıyor.

    Bizim 150 binde 10 bin dersen 15 kişi de bir çıkıyor ki test halen yeterli değil gibi yinede bizden kötü durumdalar ama nedeni pandeminin kontrolden çıkması.
  • Muhtemelen mutasyon nedeniyle virüs 2. turunu dönüyor. İngiltere de aynı durumda. Biz ise 2-3 hafta geriden geliyoruz bence. Umarım korktuğum gibi vaka sayılarında patlama olmaz 2-3 haftaya.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.