Şimdi Ara

PUBG Mobile Global Şampiyonası Finalleri 21 Ocak'ta Başlıyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
18
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
     
         ESL Gaming tarafından çevrimiçi olarak düzenlenen 2 milyon dolar ödül havuzlu PUBG Mobile turnuvası, PUBG Mobile Global Şampiyonası Finalleri 21 Ocak Perşembe günü başlıyor!
     
         Dört hafta süren PUBG MOBILE Global Şampiyonası (PMGC) 2020 ligi aşaması tamamlandı biterken, PMGC 2020 Finalleri’ne çıkmaya hak kazanan 16 takım belli oldu. 
     
         21-24 Ocak 2021 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek olan PMGC 2020 Finalleri’ne katılmaya hak kazanan 16 takımdan Four Angry Men ligi birinci sırada bitirirken, Bigetron Red Aliens ikinci, RRQ Athena ise üçüncü olmayı başardı. Four Angry Men ekibinden 33Svan ise PMGC 2020 Ligi En Değerli Oyuncusu seçildi. Ligi 5. sırada bitiren Türk ekibi Klas Digital Athletics ve 7. sırada bitiren Futbolist de finallere gitme hakkını kazandı.  

         Dubai’de düzenlenecek olan finaller, halka kapalı şekilde düzenlenecek. Ancak bu şekilde takımlara eşit düzeyde bir oyun ortamı sağlanacağı için, rekabet üst düzeyde olacak. PMGC 2020 Finalleri, PUBG Mobile Espor hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak.
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.