Şimdi Ara

Redmi, Snapdragon 888 işlemcili akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Redmi, Snapdragon 888 işlemcili akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor



    Xiaomi kısa süre önce Snapdragon 888 işlemciye sahip ilk akıllı telefon olan amiral gemisi Mi 11'i tanıtmıştı. Şimdi ise Redmi'nin benzer bir hamle yapmaya hazırlandığı bildiriliyor.



    Ayrıca Bkz.Apple "armut logosu" savaşını mahkeme dışında sürdürecek



    Mobil sektörün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Digital Chat Station isimli Weibo kullanıcısı, bu konuda bazı detaylar paylaştı. Kendisine göre Redmi, "Haydn model K11" kod adlı bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor.



    Redmi, Snapdragon 888 işlemcili akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor



    Redmi K11 olarak çıkış yapabilir



    Cihaz büyük olasılıkla Redmi K11 olarak adlandırılacak. Ayrıca söylentilere göre üst düzey Snapdragon 888 işlemciye sahip en ucuz akıllı telefonlardan biri olacak.



    Redmi, Snapdragon 888 işlemcili akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor



    Şu an için Redmi K11 ile ilgili bildiklerimiz bununla sınırlı. Ancak Redmi'nin bir başka yeni akıllı telefonuyla ilgili bilgiler var. Merakla beklenen Redmi K40'ın çok yakında tanıtılacağu söyleniyor.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2020/12/31/redmi-launch-cheapest-snapdragon-888-smartphone/







  • Redmi mi bir daha asla

    Redmi note 9s kullanıcısı
  • Merakla bekliyorum

    K30 pro kullanıcısı

  • iyi de redminin olayı bu değil ki. en iyi redmi serisi en fazla g90t ve 720g kullandı şimdiye kadar. daha yükseği zaten direkt normal mi serisi veya poco serisinde kullanılır. redmi serisinin esprisi orta-alt düzeyde fp olması. ha kendi içinde mantıksız bulsam da ben her telefon haberinin altına ''hoo bu ne be haftada bir telefon çıkariyürlar'' diyenlerden değilim. ne kadar çeşitlilik o kadar rekabet o kadar uyguna cihaz alma imkanı.

    not: redmi note 5 kullanıcısı

  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    Redmi pro serisinde hep en son model işlemci kullandılar. Pro serisi Redmi'den sayılmıyor mu? Çok genelleme olmuş redmi.

    Ekleme: Note serisinde yok. Mesela en son çıkan K30 redmi serisine ait. Ultrasında mediatek en son çıkan, prosunda snapdragon en son çıkan model işlemci kullanıldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fivesecond -- 2 Ocak 2021; 13:24:48 >
  • solayak27 kullanıcısına yanıt
    Neden? SD720 var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Sadece o değil ki ben bundan önce mi mix2 kullanıyordum telefon ucuyormus gerçekten sattığıma bin pişman oldum ki mi mix 2 eski bi telefon mi ile redmi arasında çok fark var bence bide güncelleme hiç almiyo redmi mi mix2 ayda bir güncelleme alırdı yada 2 ayda bir
  • Dimensity 1000L, 1000C veya 1000+ daha mantıklı tercihler olabilirdi.
    Realme de aynı kafada ilerliyor. X serisini en sonunda Dimensity 800U & 1000 ile donattı. Huawei keza Enjoy serisini düzene soktu, ısrarla Kirin 710A koymak yerine. Dimensity 720 ile 800U aşağısı çipsetlere gidilmemeli bu devirde artık. Hem performans hem de desteklediği 5G teknolojisi sebebiyle.
    Çünkü S750G ile S765G hayal kalıyor, LG Wing, Oppo Reno3 Pro fiyatlarından anlıyoruz bunu.
    Markaların bir segmenti var. Kimse tanıtılması beklenen Mi 11T ile muazzam teknik özelliklere sahip Mi 11 varken Redmi K11'e yönelmez. Ayrıca K serisi böyle ilerlemiyordu ki? K serisi Mi X T'yi temel alır normalde.

    Örneğin;

    Redmi K20 Pro -> Mi 9T Pro
    Redmi K30 Pro > POCO F2 Pro

    K11'in buradaki anlamını çözemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 2 Ocak 2021; 15:25:44 >
  • k 30 prodan falan bahsediyorsanız poco nun farkla adla satılan haliydi sadece. eğer haberde bahsedilen telefon da poco f3 adıyla falan çıkarsa ok. ama burada direkt redmiye özel bi telefondan ve son model işlemciden bahsediyorsak işte bu alışılmadık bi durum. bunu anlatmaya çalıştım

  • .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-14E016876

    .

    Hocam direk pro olmayan versionu mu 888 ile çıkarıcaklarmış, işlemci hızlanınca umarım kamera stabilizasyonu konusunda da iyileştirme yaparlar. Gerçi redmi k20 pro'da bile bence gayet iyi ama. Birkaç gün sonra bu telefonla kısa film çekicem final projesi olarak bakalım uygun ışık altında filmic pro ile nasıl sonuçlar verecek.

  • High Sierra kullanıcısına yanıt

    K40 k50 diye gitmesin diye belkide huawei'yle isim çakışması olmasın diye mi11t gibi K11 yapmışlardır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.