Şimdi Ara

Apple TV 4K 2021 için yeni detaylar ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple TV 4K 2021 için yeni detaylar ortaya çıktı



    Apple’ın set üst medya oynatıcısı segmentindeki önemli oyuncusu Apple TV uzun bir süredir güncelleme almadı. Yıl bitmeden Apple’ın bir sürpriz yapabileceği düşünülse de kaynaklar gelecek yılı işaret ediyor.



    Apple TV 4K 2021 neler sunacak?



    Apple’ın bir süredir daha yüksek kaliteli oyun tecrübesine ve gelişmiş 4K içeriklere odaklanmak istediği biliniyor. Bu bakımdan Apple TV 4K 2021 için kesenin ağzı biraz daha açılacak. Firma performansa göre iki farklı versiyon ile tüketicinin karşısına çıkabilir.



    Ayrıca Bkz.Genetiği değiştirilmiş mikroorganizmalar sivrisinek ilacı olarak kullanılabilir



    İddialara göre Apple A14 Bionic yonga setinin olduğu versiyon biraz daha oyun ve performans odaklı hazırlanıyor. Apple A12Z Bionic yonga setli versiyon ise mevcut Apple TV modelinin yerini alacak. Yeni bir soğutma sistemine sahip olacak modelde 6GB RAM ve 128GB depolamaya kadar çıkılabileceği belirtiliyor.



    Diğer taraftan U1 kısa mesafe yongasının da kutuda yer alacağı düşünülüyor. Böylece uzaktan kumandanın yeri tam olarak tespit edilebilecek. Ayrıca kişinin konumuna bağlı olarak kutu akıllı ev sistemlerini de yönetebilcecek.



    Apple TV 4K 2021 için yeni detaylar ortaya çıktı



    Apple’ın yeni Apple TV 4K 2021 modelini aslında bir süredir test ettiği gündeme geliyordu. Hatta bir test sürümünde Apple A12X Bionic yonga setine rastlanmıştı. Yine Apple’ın özel bir oyun kontrolcüsü ile kutuyu destekleyeceği de iddia edilmişti.



    Pandemi nedeniyle seyircili tanıtımlardan uzak kalan Apple’ın gelecek yıl başlarında da buna devam etmesi bekleniyor. Bu bakımdan Apple TV 4K 2021 modeli bir basın açıklamasıyla resmiyete kavuşabilir.




    Kaynak:https://www.pocket-lint.com/tv/news/apple/155122-apple-tv-4k-2021-specs-features-news-and-release-date







  • Güzel gelişmeler ama muhtemelen 4999₺’den falan başlar bu donanımlarla.
  • Benim beklentim dtsX ve 24bit dac desteği gelmesi onlarda gelirse tas tamam olur

  • Cihaz harika gerçekten olağanüstü apple tv 4k’dan bahsetiyorum tabi ama uygulama yok safari yok. Cihazın performansı çok yüksek ama bunu test edecek uygulama yok. Androidteki gibi çeşitlilik yok en azından bir safari falan olsa güzel olurdu.
  • Madem guc odakli olacak, apple m1 dururken ne diye a14 kullansinlar ki.. Sacma bir secim yapiyorlar gibi geldi bana.. Hatta apple in oyun kolu koyacagi bir modelde, apple m1 in gpu tarafi cok daha guclendirilmis yeni bir versiyonunu (atiyorum apple m2) gibi bir sey kullanmasi daha da isabet olur
  • Bir türlü cazip gelmedi böyle ürünler.
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    Bence öyle olur gibime geliyor zaten 4K oyun oynatacak m2 m3 koysa yeridir.
  • Konu ile alakalı değil ama 8K içeriklerinde gördüğüm o detaylardan sonra 4K ne bileyim 720p gibi gözüktü. Blade filmine bakınca filmi ilk defa izlemiştim gibi hissettim.
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    Öyle bir ürün var zaten, adı da Mac Mini. Fiyatı da ona göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.