Şimdi Ara

Samsung televizyonları ortama göre sahneyi ayarlayabilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung televizyonları ortama göre sahneyi ayarlayabilecek



    Televizyonlar tüplü dönemlere göre oldukça büyük mesafeler kaydetmiş durumda. Çözünürlük, aydınlatma teknolojisi veya ekran teknolojisi bir yana yapay zekanın katkısı da artık çok önemli hale geldi.



    HDR10+ Adaptive neler sunuyor?



    Dinamik parametreler kullanarak sahneye göre RGB aydınlatmaları ayarlayabilen veya ortama göre sahnedeki görüntüleri optimize eden teknolojiler mevcut. Dolby Vision IQ teknolojisi HDR üzerinden ortam aydınlatmasına göre sahneleri optimize edebiliyor.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi Mi 11 tanıtıldı: Snapdragon 888 yonga seti, Harman Kardon ses



    Samsung’un öncülüğünde geliştirilen HDR10+ açık kaynak teknolojisi ayın başında HDR10+ Adaptive olarak yapay zeka tabanlı bir özelliğe kavuşmuştu. Bu özellik televizyonun ışık sensörlerini kullanarak odanın ortamına göre sahne sahne içerikleri optimize edebiliyor.



    Filmmaker moduna dahil edilen Adaptive özelliği sayesinde uyumlu pek çok içerik evdeki aydınlatma, günün o saati veya pencereye yakınlık gibi parametreler üzerinden daha yoğun bir sinema tecrübesi yaşatabilecek.



    Samsung yeni yılda piyasaya süreceği 4K QLED televizyonlarında HDR10+ Adaptive özelliğine yer vereceğini duyurdu. Amazon Prime Video, Universal Pictures Home Entertainment gibi içerik üreticileri hali hazırda bu özelliği destekliyor.




    Kaynak:https://www.engadget.com/hdr-10-plus-adaptive-samsung-034320710.html







  • Zaten ışık düzeyini sensörle ayarlama veya ayarları ortama düzenleme çoğu Tvde var ve kullanıcının kendi zevkine göre ayarladığı kullanışlılık ve dengeyi hiç bir zaman veremiyor. Zaten bu işler zevk işi olduğu içinde tvnin evet bu en mükemmel ayar böyle olsun diye yaptığı ayar seyredene güzel gelmeyebilir. O yüzden tercih değiştirecek bir özellik değil...

  • 3-5 sene önceki kalitede panelleri versin ben ayarlarım zahmet etmesin. Samsung bıraksın bu çöp panelleri nasıl süslü gösrerip kakalarım işlerini...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 30 Aralık 2020; 14:22:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung panellerini düzgün üretsin önce. En üst model sözde amiral gemisi olarak satılan Q95T modeli bile banding ve DSE sorunlarıyla dolu.Verilen paraya yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay zeka ile görüntüye çözüm getirme yerine doğru dürüst bir panel yapsınlar sen paneli düzgün üretmez isen yapay zeka ne yapsın o görüntüye Samsung iş güzarlığı bırakıp doğru dürüst panel çıkartsın işin işgüzarlık kısmını biz kullanıcılara bıraksın.

  • LG çalışanları doluşmuş gene samsungu kötülemek için. şu bir gerçek en kaliteli ekranı samsung üretiyor başka alanlarda iyi kötü 1. 2. değişir ama ekran konusunda adamlar gerçekten iyiler

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Samsung en kaliteli panelleri üretiyorsa bize sorunlu banding'li DSE'li paneller denk geldi o zaman.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.