|
The Witcher 3 HD Reworked Project NextGen 2021'de Yayınlanacak
-
-
Bu mod iyidir güzeldir fakat grafiklere genel olarak bakıldığında büyük bir değişim yaratmıyor.Sadece objelere yakından bakarsak farkı görüyoruz.Genel bi grafik geliştirmesi gerek.Işıklandırma vs onları geçiyorum onlar zaten var.Atıyorum high poly karakterler yapabilir.Şu ana kadar yapılmamış birşey.İlk etapta Geralt , Yennefer , Triss ve Ciri'yi yapsa yeterli.Daha sonra ana görevlerde çıkan karakterleri , son olarak da npcleri yapsa harika olur.Bu hd doku paketi bu haliyle gayet yeterli.Daha fazlasına gerek olduğunu sanmıyorum.
Bu arada vram miktarını arttırmıyor demiş fakat oyun vanilla haliyle 2gb vram kullanırken ultimate hd paketiyle 4gblara çıkıyor.
-
Remake oyunlar güzel hoş hadi tamam da remastered oyunlardan gına gelmeye başladı.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
şu hayranlar birde cyberpunka el atsa
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
quote:
Orjinalden alıntı: gamer-x
şu hayranlar birde cyberpunka el atsa
ez optimizer programina bir bak derim -
quote:
Orijinalden alıntı: gamer-x
şu hayranlar birde cyberpunka el atsaCyberpunk 2077'de bana göre grafikler, kaplamalar gayet yeterli düzeyde ve güzel görünüyor.
-
quote:
Orjinalden alıntı: aterikasedi
Bu mod iyidir güzeldir fakat grafiklere genel olarak bakıldığında büyük bir değişim yaratmıyor.Sadece objelere yakından bakarsak farkı görüyoruz.Genel bi grafik geliştirmesi gerek.Işıklandırma vs onları geçiyorum onlar zaten var.Atıyorum high poly karakterler yapabilir.Şu ana kadar yapılmamış birşey.İlk etapta Geralt , Yennefer , Triss ve Ciri'yi yapsa yeterli.Daha sonra ana görevlerde çıkan karakterleri , son olarak da npcleri yapsa harika olur.Bu hd doku paketi bu haliyle gayet yeterli.Daha fazlasına gerek olduğunu sanmıyorum.
Bu arada vram miktarını arttırmıyor demiş fakat oyun vanilla haliyle 2gb vram kullanırken ultimate hd paketiyle 4gblara çıkıyor.
Önceki yama sürümlerinde oyundak karakterlerini zırh ve elbise dokuları ultra hd olarak yenilenmişti hali hazırda. Oyun motoruna müdehale gerektiren high poly karakter ve doukular Red Engine mod araçları ile olduğu kadar geliştiriliyor zaten. Kısacası modlar oyun motorunun elverdiği ölçüde yapılmak zorunda.
-
sen oyunu ilk trailer e göre çıkarsaydın daha iyi para elde ederdiler gitti sırf konsol için downgrade yedi oyun trailer i izlerken ağlayanlar vardı wither için ağlayanlar dedi tamam bu sefer geliyor wither oyunu -
quote:
Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
sen oyunu ilk trailer e göre çıkarsaydın daha iyi para elde ederdiler gitti sırf konsol için downgrade yedi oyun trailer i izlerken ağlayanlar vardı wither için ağlayanlar dedi tamam bu sefer geliyor wither oyunu
Konsolda bu oyundan çok daha iyi grafikli açık dünya oyunlar var sen ne anlatıyorsun..Tamamiyle yapımcının beceriksizliği, En başta oyun motorları yetersiz. -
Oyunun grafikleri zaten oldukça güzel. Keşke Witcher 3 ile ilgili en azından 2 DLC daha yapsalar .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X