Şimdi Ara

The Witcher 3 HD Reworked Project NextGen 2021'de Yayınlanacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    The Witcher 3: Wild Hunt'ın hayran yapımı grafik modu The Witcher 3 HD Reworked Project için en son Eylül ayında 12.0 Ultimate sürümü yayınlanmıştı.

    Modun geliştiricisi Halk Hogan PL, 2021'de The Witcher 3 HD Reworked Project NextGen sürümünün geleceğini duyurdu.
     
    Çok sayıda yeni ve oldukça detaylı objeler ve dokular getirecek.
     
    Aynı zamanda CD Projekt RED de The Witcher 3: Wild Hunt'ın yeni nesil versiyonu üzerinde çalışıyor ve 2021'de PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkacak. Ray tracing dahil olmak üzere görsel ve teknik iyileştirmeler içerecek.
     
    The Witcher 3 HD Reworked Project NextGen karşılaştırma videosuna aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.








  • Bu mod iyidir güzeldir fakat grafiklere genel olarak bakıldığında büyük bir değişim yaratmıyor.Sadece objelere yakından bakarsak farkı görüyoruz.Genel bi grafik geliştirmesi gerek.Işıklandırma vs onları geçiyorum onlar zaten var.Atıyorum high poly karakterler yapabilir.Şu ana kadar yapılmamış birşey.İlk etapta Geralt , Yennefer , Triss ve Ciri'yi yapsa yeterli.Daha sonra ana görevlerde çıkan karakterleri , son olarak da npcleri yapsa harika olur.Bu hd doku paketi bu haliyle gayet yeterli.Daha fazlasına gerek olduğunu sanmıyorum.


    Bu arada vram miktarını arttırmıyor demiş fakat oyun vanilla haliyle 2gb vram kullanırken ultimate hd paketiyle 4gblara çıkıyor.

  • Remake oyunlar güzel hoş hadi tamam da remastered oyunlardan gına gelmeye başladı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • şu hayranlar birde cyberpunka el atsa

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gamer-x

    şu hayranlar birde cyberpunka el atsa


    ez optimizer programina bir bak derim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gamer-x

    şu hayranlar birde cyberpunka el atsa

    Cyberpunk 2077'de bana göre grafikler, kaplamalar gayet yeterli düzeyde ve güzel görünüyor.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: aterikasedi

    Bu mod iyidir güzeldir fakat grafiklere genel olarak bakıldığında büyük bir değişim yaratmıyor.Sadece objelere yakından bakarsak farkı görüyoruz.Genel bi grafik geliştirmesi gerek.Işıklandırma vs onları geçiyorum onlar zaten var.Atıyorum high poly karakterler yapabilir.Şu ana kadar yapılmamış birşey.İlk etapta Geralt , Yennefer , Triss ve Ciri'yi yapsa yeterli.Daha sonra ana görevlerde çıkan karakterleri , son olarak da npcleri yapsa harika olur.Bu hd doku paketi bu haliyle gayet yeterli.Daha fazlasına gerek olduğunu sanmıyorum.

    Bu arada vram miktarını arttırmıyor demiş fakat oyun vanilla haliyle 2gb vram kullanırken ultimate hd paketiyle 4gblara çıkıyor.


    Önceki yama sürümlerinde oyundak karakterlerini zırh ve elbise dokuları ultra hd olarak yenilenmişti hali hazırda. Oyun motoruna müdehale gerektiren high poly karakter ve doukular Red Engine mod araçları ile olduğu kadar geliştiriliyor zaten. Kısacası modlar oyun motorunun elverdiği ölçüde yapılmak zorunda.




  • sen oyunu ilk trailer e göre çıkarsaydın daha iyi para elde ederdiler gitti sırf konsol için downgrade yedi oyun trailer i izlerken ağlayanlar vardı wither için ağlayanlar dedi tamam bu sefer geliyor wither oyunu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    sen oyunu ilk trailer e göre çıkarsaydın daha iyi para elde ederdiler gitti sırf konsol için downgrade yedi oyun trailer i izlerken ağlayanlar vardı wither için ağlayanlar dedi tamam bu sefer geliyor wither oyunu


    Konsolda bu oyundan çok daha iyi grafikli açık dünya oyunlar var sen ne anlatıyorsun..Tamamiyle yapımcının beceriksizliği, En başta oyun motorları yetersiz.
  • Oyunun grafikleri zaten oldukça güzel. Keşke Witcher 3 ile ilgili en azından 2 DLC daha yapsalar .

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.