Şimdi Ara

Netflix'in yeni Türk dizisi 50m2'nin yayın tarihi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netflix'in yeni Türk dizisi 50m2'nin yayın tarihi açıklandı



    Hakan: Muhafiz isimli dizinin ardından birçok yerel içerikle Türkiye'deki hizmetine devam eden Netflix'in yeni Türk dizisi 50m2'nin yayın tarihi açıklandı.



    Ayrıca Bkz.Netflix'in yeni Türk filmi Azizler'den fragman paylaşıldı



    Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği 50m2'nin senaristliğini Selçuk Aydemir ve Burak Aksak, yönetmenliğini de yalnızca Burak Aksak üstleniyor. Başrolünde Engin Öztürk'ün olduğu 50m2 dizisi, 27 Ocak'ta Netflix üzerinden yayınlanacak. Dizinin yayınlanan kısa tanıtım videosunu ve dizinin hikayesini aşağıda bulabilirsiniz.





    Dizinin hikayesi ise şöyle: 



    İkinci bir şansı elde etmek kolay ama onu değerlendirmek sandığımızdan daha zordur. Gölge, kendisini büyüten Servet Nadir'in kirli işlerini yapmaktadır. Çocukluğuna dair hiçbir şey hatırlamayan Gölge, kendisini geçmişe bağlayan fotoğrafın peşinde koşmaktadır. Fotoğraftakilerin kim olduğunu araştırdıkça aslında bir yalanın içinde yaşadığını anlar. Servet Nadir'in sırlarıyla beraber kaçan Gölge, Güzelce Mahallesi'ndeki 50 metrekarelik terzi dükkânına sığınır. Mahalleli onu ölen terzi Adil'in oğlu Adem zanneder. Karanlık geçmişinin köşeye sıkıştırdığı Gölge'nin gidecek başka bir yeri yoktur ve yeni kimliğiyle 50 metrekarelik terzi dükkânında yaşamaya başlar. Ne kadar zor olsa da mahalle Gölge'yi, Gölge de mahalleyi değiştirecektir.









  • Bu videoda ne anlamamız gerekiyor hiç paylaşmasalarmış.

  • Teaser’ın teaser’nın teaser’ı bu.

  • Netflix'in de olsa bizim ülkeden psikopat mafya karakterler ve bağırmalar olmayan dizi beklemeyeceğiz anlaşılan.
  • abi bende cep telefonuyla salak saçma şeyler çekip montaj yapayım da film gibi sunayım adamlara...sonuçta içerik üretiyoruz..:)

  • Başlığı görünce 50 m² evlerde yaşam süren insanları konu alıyor sandım. 🙂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk yapımları Netflix Türkiye'de dehşet izleniyor. Zaten sinema sektöründe de öyleydi. Yabancı filmlerden çok yerli yapımlar izleniyordu. Aynı durum dijital platformlarda da devam ediyor.

  • Selçuk Aydemir ve Burak Aksak ikilisinden güzel bir dizi gelir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.