Şimdi Ara

Zack Snyder: 'DC sinema evrenini hiçbir zaman Marvel gibi yapmak istemedik'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zack Snyder: 'DC sinema evrenini hiçbir zaman Marvel gibi yapmak istemedik'



    Bildiğiniz üzere Disney, Iron Man filmi ile birlikte Marvel Sinematik Evreni'nin ilk adımlarını attı. 11 yılı geçmiş ve daha da geçecek olan başarılı bir evren yarattı. Marvel'ın en büyük rakiplerinden olan DC de aynı şeyi yaptı ancak pek de başarılı olamadı. Birçok insan da DC'nin neden Marvel gibi yapmadığını merak etti. 



    Ayrıca Bkz.Yeni Batman animasyon filmi Batman: Soul of the Dragon'dan bir klip yayınlandı



    DC Sinematik Evreni'nin başındaki isim olan ve aynı zamanda evrende birkaç filmi yöneten Zack Snyder da geçtiğimiz günlerde, neden Marvel'ın gittiği yoldan gitmediklerini açıkladı. Söylediğine göre kafalarında hiçbir zaman Marvel'ın gittiği yöntem üzerinden gitmek yokmuş. Bildiğiniz gibi Marvel öncesinde her karakter için bir film hazırladı ve en sonunda tüm karakterleri topladığı Avengers filmleri yaptı. DC ise önce tüm karakterleri topladığı filmden başlayıp sonrasıdna diğer karakterlerin filmlerini çıkarttı.



    Zack Snyder'ın dediğine göre ise bunun en önemli sebebi DC'nin hazırda yapmış olduğu ve popüler olan yapımların olmasıymış. Yani Marvel bu işe başladığında Disney'in elinde bulundurduğu karakterlerden hiçbirinin son dönemde bir filmi yapılmamıştı. Bu yüzden Disney, sıfırdan bir evren kurabildi.



    Ancak DC tarafında her yıl düzenli olarak çıkan ve popüler olan animasyonlar dışında, Christopher Nolan'ın Batman üçlemesi bulunuyordu ve CW kanalında devam eden son derece popüler diziler de bulunuyordu; The Flash ve Arrow gibi. Bu yüzden Zack Snyder, insanlara "Tüm o yapımları unutun ve bizim filmimize bakın." diyemeyeceklerini düşündükleri için farklı bir model seçtiklerini söyledi. 




    Kaynak:https://screenrant.com/mcu-dceu-movies-comparison-zack-snyder/







  • Evet bunu biliyoruz Nolan olmaya çalışan enayi.

  • cgi çöplüğü

  • Bir halt beceremedik desenize
  • Bu adam süper kahraman filmi çekene kadar Marvel filmlerinden daha kötüsünün yapılamayacağını sanıyordum

  • olamazsınız zaten. ww 1984 izledim rezalet bir filmdi. filmi zorla bitirdim ilk filmini çok sevmeme rağmen ikincisi tam bir fiyasko

  • Adam resmen mahvedebilmek için yeni bir evren kurdu

  • Snyder maalesef yanlış düşünmüş. Sinematik evrenin dizi evreniyle alakası yoktu. Bunu ilk kendileri dediler. Sonra dizide birleştirip bok ettiler. Dizisi olsa ne olur? Senaryosu ve kurgusu rezalet olan bir dizi. Filmine kimse karşı çıkmazdı. Adamakıllı bir kurgu ile güzel bir orijin filmi olabilirdi. İlk olan MoS çok iyi denilmese de idare eder bir filmdi. Buradan yürüyüp Batman, Wonder Woman, The Flash, Green Lantern, Aquaman gibi karakterlerin kendi solo filmleri olmalıydı. En sona JL filmi yapılmalıydı. Bunlar ne yaptı kurgusu bile tam oturmamış paldır küldür çekilmiş BvS yaptılar. Hem de Doomsday gibi Superman’in en ölümcül düşmanını harcadılar. Doomsday’i General Zod’dan evrilme yaptılar. Doomsday Kritonlu bilimadamlarınca yüzbinlerce kez öldürülüp ölüme karşı bağışıklığı olan bir forma dönüşmüştü. Bu karakterin orijini budur. Hata yaptıkları ikinci filmin üzerine bir de hatalı bir JL ekleyince tüy diktiler zaten. Beni DC’ye karşı heyecanlandıran hiçbir şey yok artık. Bir cacık olmayacağı belli. Marvel filmlerini beklerken bile insan bir beklentiye giriyor. Düşünün artık ne seviyeye düştüler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 27 Aralık 2020; 15:16:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gülerler adama.
    Disney, marvel filmlerinden milyar dolarlar kazandı.
    Bunu sen de istedin ama beceremedin.
    Görseldeki kostümler bile rahatsız edici ve ne kadar kötü iş çıkardıklarının kanıtı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapmak istediğimizi biz de bilmiyoruz diye devam etmiş olabilir açıklamaya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 27 Aralık 2020; 15:53:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SilentHunterHD kullanıcısına yanıt
    AVM sahnesinden sonra kapattım. Kement atıp oraya buraya uçmak nedir abi. Çocuk filmi desen 10 yaşındaki bebe bile izlemez bunu

  • Rhego kullanıcısına yanıt

    O zaman iyiki sonunu izlememişsin. Sonu son dönemlerde gördüğüm en kötü son olabilir. Ki bence film Themyscira sahneleriyle çok güzel başlamıştı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakli yani ..

  • DC animasyonda yaptıklarının %1 ini bile sinema evrenine aktarabilseydi bambaşka bir tablo görecektik...

  • Taraf değilim,ama yıllarca DC funlari Marvel için çok sulu,DC karanlık ve gizemli diye kendini savunur.hitap ettiğin kitle,ürün çr sattigin ,sinemaya çektiğin kitle açısından ben bunu yanlış bulmadım hiç.yaptigin giseye bakar iş.

    Bir çok eksiği olsada adamlar 15-18 sene bir final için hazırlık yapmış ,flimlerin çoğunda superkahraman -super kötü mücadelesini zevkle izletmis.

    DC nin adaletin safagi hariç sonunu ağzını açık izlediğim tek bir flimi yok.

    Marvel da iyi yada kötü ,bu kahraman bu işin içinden nasıl çıkacak acaba diyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef DC filmleri çok vasat oldu. Supermen ile güzel bir başlangıç yapıp, ilk Justice League ile fena olmayan bir yol açıldı ama Marvel'in harikalar yaptığı bir zamanda vasatlık ötesi bir 2.filmle seyircinin karşısına çıkmaları işin sonunu getirdi. 2.film her detayıyle inanılmaz vasat.

  • Komple yanlış bir açıklama zira batman v süpo filminde açık açık evren kurulmak için adımlar atıldı. JL başarılı olsaydı evren şimdi çoktan kurulmuştu. Fakat bu işi kıvıramayacaklarını anladıklarında karakter bazlı filmlerde karar kıldılar.

  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    adam evren kurmak istemedik dememiş ki, marvel gibi bir evren kurmak istemedik demiş. sen komple yanlış anlamışsın

  • burada yorumlarda toplananlar baya yanlış gelmişler, adamın açıklamalarından hiçbir şey anlamamışlar. man of steel çıktığında nolan'ın son batman filmi daha bir yıl önce çıkmıştı, batman sinemalarda hala çok taze bir karakterdi, uzun zamandır filmi yapılmayan superman için ise ona özel bir film yaparak giriş yaptılar. zaten kurmak istedikleri evren batman ile superman evreniydi, diğerleri yan karakter gibi kalacaklardı ki dc dediğiniz her zaman bu şekilde olmuştur zaten. ne yapsalardı, nolan'ın son filminden iki yıl sonra bir daha mı batman filmi yapsalardı ?

  • Olamazsınız zaten.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.