Şimdi Ara

Saniyeler içinde stokları tükenen PS5 bugün yeniden Amazon.com.tr'de satışta! (Tükendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
3
Favori
26.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Saniyeler içinde stokları tükenen PS5 bugün yeniden Amazon.com.tr'de satışta! (Tükendi)



    Güncelleme: Sınırlı sayıda siparişe açılan ürün, yine saniyeler içerisinde tükendi.



    Bu yılın oyuncular adına en önemli olaylarından biri olan yeni nesil konsollar ne yazık ki ülkemiz dahil hiçbir yerde bulunamıyor. Çıktığı günden bu yana sınırlı sayıda satışa çıkan PlayStation 5, dün akşam saatlerinde Amazon.com.tr'de satışa sunulmuştu.



    Ayrıca Bkz.Amazon Yılın Son Fırsatları'nın öne çıkan indirimleri



    Dün akşam saat 18.00'da Amazon.com.tr'de 50 adet stok ile siparişe açılan PlayStation 5, saniyeler içerisinde bitti. Ancak Amazon, bugün aynı saatte yine siparişe açılacağını açıkladı. 



    PlayStation 5, bu akşam 18.00'da yine sınırlı sayıda stok ile siparişe açılacak. Satın almak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor. 



    Buraya tıklayarak Amazon.com.tr'nin PlayStation 5 sayfasına ulaşabilirsiniz. Ürün satışa açıldığında da yine aynı adresten satıcıyı Amazon seçerek sipariş verebilirsiniz.



    Tavsiye edilen fiyatı ile, yani 8299 TL ile dün satışa sunulan PlayStation 5'e bugün bir indirim yapılacak mı bilinmiyor ancak büyük bir ihtimalle indirimsiz fiyattan yani 8299 TL'den satışa sunulacak.









  • bir ülkenin ekonomisi ve sosyal refah düzeyi asgari ücretle ölçülmez, olsa olsa göstergelerden biri olur. Almanya asgari ücreti ile saçma sapan kıyaslama yapılıp duruluyor, Almanya'da nüfusun kaçı asgari alıyor? Vasıflı elemanın yüzde kaçı asgari alıyor? Bizde utanmasalar 20 yıllık tecrübesi olan adama asgari teklif verirler, ki utandıkları da yok, sadece 20 yıllık tecrübeye 1000tl fazla veriyor o kadar. Ayrıca bu kıyaslamada ABD sosyal devlet olarak Almanya'dan daha iyi, hele elektroniği işin içine katarsan.

    Aga Sony'yi tebrik etmek lazım bu ne güzel PR çalışmasıdır, özel veya ekstra olan ne var? Klasik haline gelen serinin yeni ürünü yani çok normal bir şey, daha önce bu denli olaylar olmuyordu... ha bire ünlüler bununla foto, video çekiliyor? sonra da az stok olaylarıyla bir heyecan yaratma olayı falan, ulen kapitalizm kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorsun bizimle helal olsun, dünya malına bu kadar tamah edip çocuklar gibi bunların peşinden bu kadar hırsla koşmamız da bizim ayıbımız olsun... günün sonunda birilerinin yazdığı senaryoya ne kadar bir zeka kullanarak katılabildiğin şüpheli olan oyunu oynuyorsun, dünyayı kurtarmıyorsun.

  • Tamam alacak kişilerin sayısı fazla gözükmeyebilir ama 50 tane getirmek nedir Saniyeler içinde stokları tükenen PS5 bugün yeniden Amazon.com.tr'de satışta! (Tükendi) Saniyeler içinde stokları tükenen PS5 bugün yeniden Amazon.com.tr'de satışta! (Tükendi) 

  • arkadaşlar saçma salak hani fakirlik vs. bahsetmeden söyleyeyim
    2019 yılında 40k milyoner vardı Türkiye'de :)
    bir ülkenin ekonomisi günlük asgari ücretle ne alınabilceği üzerine ölçülür

  • Bu urunlerde (aslinda imei harici tum urunlerde) anlayamadigim bir sey var , bu urun yurt disinda kac lira ? Herhalde 3000 li rakamlardadir , peki kim neden 8300 lira versin ki ? Ki iphone da bile bunu anlamiyorum, max getirmis apple store ve 17.000 fiyati var

    Doviz ucmasina ve harc artmasina ragmen , 1.100 dolar arti 2.000 harc ile 11.000 civarlarina geliyor yurt disindan. Garanti ve 3 sene satamama sebepli mi insanlar bu parayi veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Türkiye fakir ülke 200 tane ps5 getirsinlerde ellerinde mi kalsın ?
  • jujuuu kullanıcısına yanıt

    stok yok çünkü, resmi fiyatı $500 ama hemen almak istiyorsan en az $1000 yurtdışında da.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 26 Aralık 2020; 12:14:25 >
  • Bitmeden iki tanede ben alayım. Nolur nolmaz bir daha gelmez alamam sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS5 satış rekorları kıracak diye haber yapmaları yakındır. Sen ise evden oturup burda yorumları okuyacaksın.

    Tarafını seç savaşa başla....
  • O değil de ilk çıkan pslari almak bana göre hiç mantıklı değil. Ha satıp yeni seri alınırsa bilmem. Çünkü ilk serilerde illa ki hatalar oluyor. Sonrakilerde düzeltiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2021 de vergi muhabbeti noldu zamlanıyor mu ucuzluyormu konsolda?

  • Ben de bunu merak ediyorum hiçbir haber yok ama bugün yarın kokusu çıkar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fhrstw

    Türkiye fakir ülke 200 tane ps5 getirsinlerde ellerinde mi kalsın ?

    Sadece PlayStation kafeler bile birer tane alsa düz mantık 200-300 satış olur. Kaldı ki 3 haneli rakamlar çok komik rakamlar tüm ülke geneli kapsandığında.

  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Onu alan kafeci parasını çıkarmak için saat ücretini en az 10 TL yapar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye edilen fiyatı ile, yani 8299 TL ile dün satışa sunulan PlayStation 5'e bugün bir indirim yapılacak mı bilinmiyor ancak büyük bir ihtimalle indirimsiz fiyattan yani 8299 TL'den satışa sunulacak.


    Şurayı anlamadım ben. Neden indirim yapacak Sony, öyle bir beklenti mi var?

  • Bunu almanın amacı nedir anlamıyorum. 600 TL bir tane oyun. En dandik oyunlar bile 100 TL, normal PC'de 50 TL iken. Ben olsam bunu kullanmam.

  • Ps nin olayi exc oyunlari olmasi, rahat 1 - 2 sene gelmez zaten niye bu acele. 1 2 seneye her yerde ps5 olur normal fiyattan alirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayıptır yahu en kaba tabirle köpeğin önüne bir avuç kemik atmak gibi. elinizde varsa stok sayısı kadar satın. nedir bu bugün 50, yarın 80 adet stok açmak.

    dalga mı geçiyorsunuz ? diğer taraftan ben satış şekline sitem ettim planlarım arasında bu konsola 8000 tl vermek asla yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

    Ps nin olayi exc oyunlari olmasi, rahat 1 - 2 sene gelmez zaten niye bu acele. 1 2 seneye her yerde ps5 olur normal fiyattan alirsiniz.

    Katılıyorum kesinlikle, Exc oyunları olmasa dönüp yüzüne bakmam, ki bakmıyorum da. Hala güzel bir Exc çıkana kadar konsolu açmadım bile. Fifa UT için açıyordum. Onda da artık Fifa 20'de eşleştirme sisteminin bokunu çıkartmışlar. Parayı gömüp iyi kadro yapmışlar ile eşleştiriyor ya da ortalama kadro yapmış ama kötü interneti olan kötü ping değerli kişiler ile eşleştiriyor. Oyun kasılmaktan ve lagtan oynanmıyor. Hele momentum sistemine girmiyorum. Onun dışında Pc varken Exc oyundan Exc oyuna açıyorum konsolu.

  • Karaborsacilar ve satıcılar almıyorsa bende bişey bilmiyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.