Şimdi Ara

Maske, mesafe ve karantina bu oyunda buluşuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Maske, mesafe ve karantina bu oyunda buluşuyor



    Pandeminin neredeyse bir yıldır hayatımıza oluşu yaşam tarzımızdaki pek çok şeyi baştan aşağı değiştirdi. Maske, sosyal mesafe ve karantina gibi kavramlar bu dönemin mutlaka hatırlanması gereken uygulamaları arasında yer alıyor. Viral Days bu kavramları bir oyunda bir araya getirmiş.



    Viral Days neler sunuyor?



    Pandemi döneminin şartlarını tam olarak yansıtan ilk oyun olma özelliğine sahip Viral Days, insanların koronavirüs salgınına karşı nasıl korunması gerektiğini belirlemenize dayanıyor. Stratejiler belirleyerek salgını minimum seviyede tutmaya çalışıyorsunuz.



    Ayrıca Bkz.ABD dava açtı, Ripple çakıldı



    Bölüm bölüm ilerleyen oyunda insanların virüsü yaymasına engel olmazsanız kaybediyorsunuz. Belirli bir alan içerisinde sağlıklı ve enfekte bireyler gezinmeye başlıyor. Bireylere maske taktırarak, karantinaya alarak veya sosyal mesafe koyarak temas etmesini engelliyorsunuz.



    Günümüzde olduğu gibi maske takmayan, mesafeyi korumayan veya karantinada olması gerekirken dışarı çıkanlar nedeniyle çok sayıda karakter enfekte olabiliyor. Oyunda maske ve karantina hamleleri sınırlı. Ayrıca bir maske standı da kurulabiliyor. Bu bakımdan bunları göz önüne alarak stratejik davranmanız gerekiyor.



    3 farklı zorluk derecesi olan oyunun sonraki bölümlerinde insanları hastaneye yatırma, sokağa çıkma yasağı ilan etme, kurallara uymayanları tutuklama şeklinde opsiyonlar da ekleniyor. Yakın zamanda oyuna yeni bölümler eklenecek.



     





     





     











  • konu başlığı ; sağlık bakanı'nı TV konuşmasını hazırlayan editörün yazısı gibi olmuş ! :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 26 Aralık 2020; 11:34:26 >
  • İnsanlar pandemiyi biraz olsun unutmak, stres atmak için oyunlara sardı, bunlar ise pandeminin oyununu yapmışlarMaske, mesafe ve karantina bu oyunda buluşuyor 

  • Beyin yıkamayı televizyonla sınırlı kılmamak.

  • 8bit tasarımı hoş olmuş. kötü grafikli 3d oyun yapmaktansa 8bit yapmak daha akıllıca

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.