Şimdi Ara

The Lord of the Rings dizisinin çekimleri bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
9.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The Lord of the Rings dizisinin çekimleri bitti



    Hem film dünyasının hem de fantastik edebiyat dünyasının en önemli eserlerinden biri olan Yüzüklerin Efendisi'nin bildiğiniz gibi bir dizisi yapım aşamasında. Amazon'un yayıncılığını üstlendiği dizi, 1 milyar dolarlık bütçe ile tarihin en yüksek bütçeli dizisi olacak. Geçtiğimiz saatlerde de diziden güzel bir haber paylaşıldı.



    Ayrıca Bkz.Mad Max: Fury Road'un öncesini anlatacak olan filmin vizyon tarihi açıklandı



    Yapılan açıklamaya göre Yeni Zelanda'de devam eden çekimler geçtiğimiz gün itibarıyla bitirilmiş durumda. Dizinin çekimleri aslında bu yılın başlarında başlamıştı ancak ne yazık ki salgın sebebiyle uzun bir ara vermek zorunda kaldı. Birkaç ay önce de çekimler yine kaldığı yerden devam etti ve sonunda bitirildi.



    Ne yazık ki hala dizi için bir yayın tarihi bulunmuyor ancak 2021 yılında yayınlanma ihtimali fazlasıyla yüksek görülüyor. Dizi Amazon Prime Video'nun özel içeriği olacak. Dizinin oyuncularından Morfydd Clark, dizinin fazlasıyla büyük bir prodüksiyona sahip olduğunu söylemişti. Ayrıca söylediğine göre çalışanlardan birisinin tek işi; tozun, adımlara ve nefese karşı nasıl reaksiyon gösterdiğini kontrol etmek.



    Yüzüklerin Efendisi dizisi Orta Dünya'nın İkinci Çağ'ını anlatacak. İkinci Çağ ise önemli olayların gerçekleştiği 3441 yıllık bir dönemi kapsıyor. İkinci Çağ'da gerçekleşen olaylardan bazıları şunlar: Güç Yüzükleri dövüldü, Sauron ile savaşıldı, Nazgûl'ler yaratıldı. Dizinin başındaki isimler J.D Payne ve Patrick McKay.









  • Niye vermesin? Adamlar sana prime'ı 1 Dolar'dan veriyor. Türkiye pazarını da önemsiyorlar gayet. Şurada kaç ülke prime'ı bu kadar ucuza ediniyor ki...


    Ayrıca bu kadar büyük çaplı bir projenin yayılması için illaki getirirler alt yazı. Kaldı ki kendileri emek dahi harcamıyorlar alt yazı için. Firmalara/stüdyolara parasını verip hallettiriyorlar. Hatta firma olmasına dahi gerek yok, ellerindeki çevirmenlere verip geçerler. Prime Video'da kaç tane Tr Alt yazılı içerik var, Amazon tarihinin en büyük dizisine mi koymayacaklar...




    Böyle bir saçmalık bekliyorum zenci elf, başkahraman kadın, gay kıllı cüce, fazla beklentiyeye girmemek lazım. Ya ırkçılık yaptığımızdan değil , starwars dizilerine, mandaloriana, cyberpunka zenci değişik tip koyarsın diyecek bir şeyimiz yok.Ya hu Witcher da hinduların, orta dünyada zencinin ne işi var ?

    netflixin saçma dizilerinden gına geldi artık, en aklı başında ilerleyen diziye bile eşçinsel çift, sex bağımlısı genç kız, madde bağımlısı gençler koyuyorlar. Belli ki bunlar normalize edip toplumların (özellikle 18 yaş altı gençlerin) bilinçaltını etkilemeyi hedefliyorlar. İnşallah bu da aynı şekilde olmaz

  • Oyuncu seçimleri büyük sıkıntı yaratabilir, Umarım güzel bir yapım çıkar karşımıza ana hikayenin bozulmadığı saçma sapan sahnelerin olmadığı.

  • Amazon un dizileri güzel oluyor bu da güzel olur umarım
  • Aradan kaç yıl geçmiş, filmdeki oyuncularla beraber"ölmedilerse ve sağlık sorunları yoksa vs" yeni oyuncuları harmanlasalarmış daha iyi olurmuş.Şimdi dizideki oyuncular başarılı olamazlarsa topun ağzında olacaklar ayrıca her defasında her yönüyle film ve dizi kıyaslanacak.Umarım başarılı bir dizi olur..

  • Hele şükür
  • efsane geliyor
  • Bazı yerlerde sezonun değil de ilk iki bölümün çekimlerinin tamamlandığı yazıyor? Bu konuda netlik yok.

    Daha post prodüksiyon var.

    Sadece iki bölüm bitti ise daha bekleyeceğiz gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 25 Aralık 2020; 0:55:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Bu adamlar büyük yapımlara tanınmamış ama başarılı oyuncu bulmak konusunda iyiler. Bu sayede parayı daha etkili kullanabilirler.

  • Beklentim çok yüksek sabırsızlıkla bekliyorum
  • Bütçenin hakkı verilebilirse efsane olur.

  • konuyu tam anlayamadım, bu bizim izlediğimiz filmin sonrasını mı anlatıyor yoksa öncesini mi?

  • Amazon Prime buna Türkçe altyazı bile vermez, seslendirme zaten beklemiyorum.

  • Karakterlere makyajlı ve kıyafetli bakıp yorum yapmak gerekiyor . Şu halde bakınca İngiliz dizi oyuncularına benziyorlar :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzüklerin efendizi üçlemesinde ne eziyet çektirdiler insanlara, birer yıl ara ile filmleri gösterime koydular.

  • Romeo84 kullanıcısına yanıt

    Öncesini anlatıyor.Sıralama şöyle ; Bu dizi - Hobbit serisi - Lord of the ring üçlemesi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whowert is back -- 25 Aralık 2020; 9:24:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece ilk 2 bolumun cekimleri bitti. Buyuk ihtimal 1.5er saat bolumlerden olusan pilot bolumler bunlar. Iki film bitirdiler gibi dusunebiliriz aslinda. Sabirsizlikla bekliyorum

  • Hobbit serisinde de gördüğümüz gibi her şey bütçeyle bitmiyor maalesef. Umarım güzel bir dizi olur da filmlerine yaptığımız gibi onu da açar açar tekrar izleriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Romeo84 kullanıcısına yanıt
    Yüzük filmi 3. Çağın sonunda geçiyor 3. Çay ortalama 4 bin yıl sürüyor. Hobbit yüzükten 60 70 yıl öncesini anlatıyor. Bu dizi ise 2. Çağda geçecek yani bi 5 6 bin yıl öncesinde yaşanan olayları anlatacak. 2. Çağda 3 4 büyük olay var bunlardan hangisini anlatacak bilinmiyor daha.
  • Film serisi mükemmel olduğu için dizisi sönük kalacaktır.En azından hobbit serisi kadar olsa yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quard kullanıcısına yanıt

    2. Çağda o karakterler portakalda vitamin değildi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.