Şimdi Ara

Steam Kış İndirimleri'nden 10 oyun tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Steam Kış İndirimleri'nden 10 oyun tavsiyesi



    Dün akşam saatlerinde Steam'in yeni indirimi olan Steam Kış İndirimleri başladı ve yüzlerce oyun indirime girmiş durumda. İndirime giren oyunlar arasında eğer bir tavsiyeye ihtiyacınız varsa ve indirimi güzel olan oyunları arıyorsanız bu listemiz sizin için. Eğer listenin devamını isterseniz yorumlar kısmında belirtmeniz durumunda birkaç gün içinde yeni bir liste daha yayınlarız.



    Ayrıca Bkz.Steam Kış İndirimleri resmen başladı: İşte dikkat çekenler



    Bu listede gerçekten indirimi güzel olan oyunları, çok bilinmeyen ama güzel olan oyunları ve yakın zamanda büyük ihtimalle bir daha indirime girmeyecek olan oyunlara yer verdik.



    Her şeyden önce Half Life serisi, Batman serisi, Dishonored serisi, BioShock serisi ve bunun gibi her indirimde aynı fiyata düşen oyunları tekrar tekrar söylemeye gerek yok. Bu oyunları eğer oynamadıysanız mutlaka oynayın. Daha düşük fiyata zaten düşmezler.



    Steam Kış İndirimleri'nden 10 oyun tavsiyesi



    Hades



    Geçtiğimiz günlerde "Yılın En İyi Bağımsız Oyunu" ödülünü kazanan Hades, kesinlikle bu yılın en iyi oyunlarından birisi. Tüm oyuncuların deneyebileceği ve sevebileceği bir yapım. Şu anda müthiş bir indirim yok ancak yakın zamanda fiyatını daha düşük bulamazsınız. Bu yüzden eğer oyun arıyorsanız tam dönemi. Steam Sayfası.



    Divinity: Original Sin 2



    Sıra tabanlı rol yapma oyunu sevenler, DnD tarzı oyunları sevenler kesinlikle kaçırmasın. Zaten popüler bir oyun, bilenler biliyordur. Ancak şu sıralar Cyberpunk 2077'nin yarattığı bir RPG rüzgarı var oyun dünyasında. Eğer RPG oyun oynamak istiyorsanız daha iyisini sanırım Baldur's Gate 3 çıkana kadar bulamazsınız. 30 TL'lik fiyatı da kesinlikle müthiş. Yakın zamanda daha düşük fiyata da inmez. Steam Sayfası.



    Steam Kış İndirimleri'nden 10 oyun tavsiyesi



    Disco Elysium



    Aynı Hades gibi bu oyun da "Yılın En İyi bağımsız Oyunu" ödülünü kaznan bir oyun ama geçen yıl. Oyun saf bir rol yapma oyunu. Oyunun büyük bir kısmında metin okuyarak gidiyorsunuz desem yalan olmaz. Şunu da belirteyim ciddi bir İngilizce bilgisi istiyor. Şu anki fiyatı ise 36,60 TL. Bu oyununda yakın zaman fiyatının daha fazla düzeşeceğini sanmıyorum. Steam Sayfası.



    Amnesia: Rebirth



    Amnesia serisinin bu yıl yayınlanan oyunu. Hem korku anlamında hem de genel olarak oyun anlamında başarılı bir oyun. Eski oyunlara göre hikaye anlatımı daha kuvvetli ve bu yüzden fazlasıyla keyifli. Fiyatı ise 40 TL'ye düşmüş durumda. Zaten yeni çıkan bir oyun olduğu için fiyatı daha fazzla büyük ihtimalle düşmez. Bu yüzden korku oyunu sevenler kaçırmasın. Steam Sayfası.



    Steam Kış İndirimleri'nden 10 oyun tavsiyesi



    Sherlock Holmes: The Devil's Daughter



    Sherlock Holmes tarzı ile bulmaca ve cinayet çözmek isteyenlerin mutlaka bakması ereken bir oyun çünkü fiyatı çok iyi. 7,50 TL'ye düşen oyun kesinlikle bu fiyatı hak ediyor. Steam Sayfası. 



    HITMAN 2 - Gold Edition



    Hitman 3'ün çıkışına az bir süre kalmışken Hitman 2'yi oynamadan yeni oyuna geçmek olmaz. Gizlilik oyunları arasında belki de en başarılılardan birisi Hitman serisi. Piyasaya sürülen son oyun olan Hitman 2'nin bu fiyatı da kesinlikle kaçırılmayacak bir fiyat. %85'lik bir indirim oyunun Gold Edition fiyatı 21,60 TL'ye düşmüş durumda. Steam Sayfası.



    Steam Kış İndirimleri'nden 10 oyun tavsiyesi



    Mortal Kombat 11



    Mortal Kombat'i sanırım bilmeyen yoktur artık. Serinin son oyunu. Klasik Mortal Kombat. Ancak fiyatı fazlasıyla uygun. Bu yüzden türü sevenler kaçırmamalı. Steam Sayfası.



    DOOM Eternal



    2020 yılının kesinlikle en iyi oyunlarından birisi. Son yılların en iyi FPS oyunlarından biri. Doom serisini de yine bilmeyen yoktur. Yılın başlarında çıkan ve AAA bir oyun olması zaten fiyatın yüksek olması için yeterli. Ancak fiyat 65,67. Oynamayanlar kaçırmasın. Steam Sayfası.



    Steam Kış İndirimleri'nden 10 oyun tavsiyesi



    Outer Wilds 



    Geçtiğimiz yılın en iyi oyunlarından olan bir başka isim: Outer Wilds. Sonsuz bir zaman döngüsüne düşmüş bir güneş sisteminde geçen oyun, hikaye anlamında kesinlikle çok dolu. 24 TL'lik fiyatı çok uygun. yakın zamanda daha fazla düşeceğini sanmıyorum. Steam Sayfası.



    Satisfactory



    Üs inşa etme oyunu sevenler için son yıllardaki çıkan türünün en iyi örneklerinden biri olan Satisfactory, size kesinlikle onlarca saat oynanış sunuyor. Büyük bir indirimde değil ancak yakın bir zaman 40 TL'den aşağıya da zaten düşmez. Eğer bu tarz bir oyun arıyorsanız mutlaka değerlendirin. Steam Sayfası.









  • Ben de hala oynamayan var ise Terraria'yı önerebilirim 9TL'ye düşmüş ve yeni bir büyük update'i gelmiş. Adamlar bir update yayınlıyor 1000 tane daha yeni item, özellik falan ekliyor.

  • Kış yeni yıl indirimlerini sene boyunca bekliyorum. Yoksa o fiyatlar ne aaga

  • Satisfactory için üs inşaası tabiri olmamış. Üretim zinciri oyunu. Üs denilince akla diğer oyunlar gelmesin
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Muazzam bir oyundur. Karantinada canı sıkılan varsa mutlaka alsın.
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Aynen tam zaman öldürmelik oyun aşırı keyifli
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    İki kişi sırf 5 gün boyunca bu oyuna mesai harcamistik. Endgamedeki Buglar yüzünden birakmistik. Tabi sonra bir iki tane büyük update aldı. V1.0 çıkınca tekrar girisecegiz arkadaşımla
  • Arada dil canlı kalsın diye yabancı dil kitap okuyorum ,
    Klasik kiremit kalınlığında kitaplarda oluyor bazen ,

    he işte bunları anlıyorum , ama Disco Elysium'um dan bir halt anlamadım arkadaş , oyun dolu dolu ,ciddi sanatsal tasarım şöleni var fakat kasvetli havası bir yana kullandığı dil işkence resmen...

    Paradise Lost İngilizcesi bunun yanında " it's a pencil " kalır....

  • Hepsi çöp.

  • - Henüz oynamayan var ise Trine serisini muhakkak öneririm. Hem tek kişi hem de arkadaşlar ile oynayacağınız fiyatı 4 ila 10 lira arasındaki oyunları kaçırmayın. Görsel şölen.
    - Wolfenstein II: The New Colossus 26.80 tl
    - Efsanevi "İnside ve Limbo oyunları" tek paket 11 lira kelepir fiyata.
    - Little Nightmares 6.20 !!
    - Rise of the Tomb Raider 17.80!
    - Dirt 4 Rally 8 lira!

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.