Şimdi Ara

Goro Miyazaki ve Studio Ghibli iş birliğinden yeni animasyon filmi: Earwig and the Witch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Goro Miyazaki ve  Studio Ghibli iş birliğinden yeni animasyon filmi: Earwig and the Witch



    Ruhların Kaçışı, Komşum Totoro ve Yürüyen Şato yapımları tanınan usta sanatçı Hayao Miyazaki'nin kurduğu Studio Ghibli'nin yeni animasyon filminden fragman yayınlandı.



    Ayrıca Bkz.Uzayda çekilen ilk film olma konusunda Tom Cruise'a rakip çıktı: Rusya



    Earwig and the Witch ismindeki bu animasyon film, Studio Ghibli'den geliyor ve animasyonun Studio Ghibli'nin ilk üç boyutlu animasyonu olması gibi bir özelliği bulunuyor. Filmin yönetmenliğini ise Tepedeki Ev ve Yerdeniz Öyküleri gibi animasyonların yönetmenliğini yapan ve ayrıca Hayao Miyazaki'nin oğlu olan Gorô Miyazaki üstleniyor.



    Earwig and the Witch, bir cadı tarafından evlat edinilen; gizem ve sihirle dolu ürkütücü bir evde yaşamaya başlayan öksüz kız Earwig'i anlatıyor. Hikaye Diana Wynne Jones'un bir çoçuk kitabından uyarlanıyor.



    Filmin seslendirme kadrosunda ise Richard E. Grant, Kacey Musgraves, Pandora Colin, Summer Jenkins, Gaku Hamada ve Dan Stevens gibi isimler bulunuyor. Yayın tarihi şu anda ne yazık ki belli değil. 











  • Anime görünümlü animasyon olmuş , güzele benziyor.

  • hayao miyazaki nin yaptığı bütün işleri hayranlıkla izlemiş biri olarak ben pek hoşlanmadım bu 3d işinden, çizginin verdiği samimiyeti pek verememiş gibi geldi bana.

  • Miyazaki'yi özel kılan 2 boyutlu animasyon tekniği vi çizgi diliydi. Bunu seyredince 3.sınıf bir animasyon şirketinin bile yapabileceği sıradan bir iş gibi görünüyor. Özgünlüğü yok. En azından bunu Miyazaki yapmış diyebileceğin bir ayrıntı göremiyorsun üzerinde. Umarım yaşı çok ilerlemiş ve hızlı olduğu için 3D işine girişmiştir, yoksa hikaye güzel bile olsa özgün çizgi özelliğini kaybetmiş Gibli stüdyosu. Yine de bir de seyredip karar vermek gerek.

  • Hp ile anlaşsa daha hızlı ısınırdı tavuklar, ama yanma riski de var tabi.

  • Jenerikteki Studio Ghibili ve Gorô Miyazaki isimlerini çıkar, kesinlikle ilişkilendiremezsin bu fragmanı bu iki isimle. Her yeri buram buram Hollywood yapımı anime tütüyor. Kesinlikle bir Ghibili&Miyazaki ortaklığının büyüsü yok.

  • Miyazaki'yle pek ilişkilendiremedim ama yine de bir 3D animasyon olarak ilgimi çekti, hoşuma gitti. Aldım listeye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Aralık 2020; 20:47:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: monacomen

    Miyazaki'yi özel kılan 2 boyutlu animasyon tekniği vi çizgi diliydi. Bunu seyredince 3.sınıf bir animasyon şirketinin bile yapabileceği sıradan bir iş gibi görünüyor. Özgünlüğü yok. En azından bunu Miyazaki yapmış diyebileceğin bir ayrıntı göremiyorsun üzerinde. Umarım yaşı çok ilerlemiş ve hızlı olduğu için 3D işine girişmiştir, yoksa hikaye güzel bile olsa özgün çizgi özelliğini kaybetmiş Gibli stüdyosu. Yine de bir de seyredip karar vermek gerek.

    Miyazaki'nin oğlu yapıyor. Hayao Miyazaki değil, Goro Miyazaki.

  • kodumun gorosunun bir güzel işi yok babasına hakaret resmen

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.