Şimdi Ara

Uzayda çekilen ilk film olma konusunda Tom Cruise'a rakip çıktı: Rusya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzayda çekilen ilk film olma konusunda Tom Cruise'a rakip çıktı: Rusya



    Aksiyon filmi deyince akla gelen ilk isimlerden biri olan Tom Cruise'un uzayda çekilecek olan ilk film için geçtiğimiz aylarda çalışmalara başladığı onaylanmıştı. Ancak SpaceX programı ile birlikte çalışan Tom Cruise'a rakip çıktı.



    Ayrıca Bkz.James Bond stüdyosu MGM yakında satılabilir



    Space Shuttle Almanac'ın resmi Twitter hesabı üzerinden geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamaya göre uzaydaki film projesine herkes yeşil ışık yakmıştı ve Komutan Michael Lopez-Alegria, Tom Cruise ve filmin yönetmeni Doug Liman'ın, Ekim 2021'de Axiom Uzay İstasyonu'na doğru yolculuğa çıkacağı açıklanmıştı.



    Ancak Rusya bu durumu seyretmek yerine hamle yapmayı tercih etti ve yine Ekim 2021 tarihinde uzaya göndermek için göğüs çevresi 112 cm olan, sabıkası olmayan ve elbette Rus olan bir oyuncu arıyor. Bulunan oyuncu bir kozmonot araştırmacı olması için eğitilecek. 



    Rusya'nın yapacağı filmin bir bilim kurgu filmi olmayacağı, yakın gelecekte gerçekten yaşanabilecek bir şeyin çok gerçekçi bir uyarlaması olacağı açıklandı. Uzay savaşları yeniden başlamışken şimdi de farklı bir yoldan bir uzay savaşı daha başlamış oldu.




    Kaynak:https://screenrant.com/tom-cruise-space-movie-russia-competition/







  • haydaaa 1969a geri döndük film yarışı tekrar başlıyor astronotlarla çevirmeli telefonla konuşan bir kral bırakıyorum buraya o zamanlar uydular yok ama 6g var kral teknoloji vardı ama artık yokmuş

  • İyi olsunda ikisinide izleriz
  • Ruslar iyi bilimkurgu ve fantastik filmler çekiyor.Birde Hollywooddaki imkanlar olsa daha kaliteli iş çıkarırlar amerikalılardan...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 24 Aralık 2020; 2:43:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.