Şimdi Ara

Covid-19'un Türkiye'de mutasyona uğrayıp uğramadığı araştırılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Covid-19'un Türkiye'de mutasyona uğrayıp uğramadığı araştırılıyor



    Çin’de ortaya çıkarak 2020’de hayatımızı baştan aşağı değiştiren Covid-19, mutasyona uğradı. İngiltere’de yapılan araştırmada Covid-19’un daha hızlı yayılan yeni bir varyantı tespit edildi. Yeni koronavirüse SARS-CoV-2 VUI 202012/01 ismi verildi.



    Türkiye, yeni koronavirüs varyantının tespit edilmesinin ardından belirli ülkelere uçuşlara ek tedbirler uygulamaya başladı. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye’de yeni koronavirüs varyantının olup olmadığının araştırıldığını açıkladı. Eylül ayına kadar yapılan çalışmalarda mutasyona rastlanılmadı. Eylül’den sonrasını kapsayan araştırmaların neticelenmesi bekleniyor.



    Ayrıca Bkz.İngiltere'de yeni koronavirüs varyantı tespit edildi



    Bakan Koca, “RNA virüslerinde mutasyon beklenen bir durumdur. Halk Sağlığı Genel Müdürlüğümüz salgının başından beri ülkemizde görülen tüm virüs suşlarında gen mutasyonunu düzenli olarak taramaktadır. Eylül ayından beri ülkemizde görülen suşların incelenmesi kısa sürede neticelenecektir.” dedi.








  • Büyümüş ama hala o hikayelerde kalmışsın :)

  • Metro 2033 Galiba gerçek olacak
  • Sen keyfine göre yorum yazınca sıkıntı yok biz yazınca mı alaycı oluyor ? Senin bu tarz bir yorum yapmana kim izin veriyor ? Yorum yaptığında forum üzerinde cevap alabileceğini düşünerek yorum yaz. Yok bana cevap verdiklerinde rahatsız oluyorum diye düşünüyorsan o zaman yorum yapmayacaksın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TncyKrmn

    Büyümüş ama hala o hikayelerde kalmışsın :)

    Bizim hikayemizdeki yalancı ise bir çoban değil, bir bakan.

  • Metrobüse binsin, mutasyona uğramadıysa orada uğrar. :)
  • Sağlık bakanı ama özel hastanesi var. Hiç güvenmiyorum kendisine.

  • Sağlık sistemini canlı olarak sınıyoruz. Hangi durumda hangi yanıtı verir.? Hastalıklarla sınadığımızı düşünün. Tepki süresi, yeterlilik, üretim, çare bulma.....Küçük bir atom taneciği nelere kadir değil mi? Parçacık modu. Küçük bir parça ama tüm bütünü etkiliyor. Öyle ise herkes için adalet. // Şimdi birileri araştırıyormuş mutasyonu :) Nerede araştırıyor? Büyüteçle mi araştırıyor? Araştırılan yer nerede? Hangi alet ve edevatları var? Araştıracak kişiler bu ülkede mi yetişti?.... Araştırıyoruz.... :)))) Valla bu yazıyı yazarken bile çat diye elektriği kesebiliyorlar... internet kesilebiliyor... adam araştırma yaparken interneti koparmış :)) Araştırıyoruz....

  • firat_kilic kullanıcısına yanıt
    Yazdığın yazıdaki gülücükler ve zihin bulanıklığına bakılır ise ya virüsü kapmışsın yada gerçekten kendin virüssün ve mutasyona uğramışsın, geçmiş olsun diyeçeğim ama sendeki bu ölüm isteği pek geçmez birader.

  • Evet yalan söylüyor, virüs mutasyona uğradı ama gizliyor, herkes ölecek dünyada bir de babaannen ile sen hayatta kalacaksınız sanki.

  • bıktık ya lanet olsun diyerek çöp kutusu tekmelemek istiyorum artık

  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Hangi bilgi ile neyi yargılıyorsun? Alt yapın nedir? Corona çıkmadan önce PCR cihazlarını araştırdın mı? Kaç sayfa tıp sayfası odun? Corona öncesi... vs. ben bu arada 3milyon sayfa civarı okumuştum. (yani birini çember içine alıp sorgulayacaksan önce onu kapsayacak kadar bilgi sahibi de olmalısın. Öteki türlü güler geçerim :)) ) // Gülüyorum çünkü beynim kısa devre yapıyor. Ayrıca ters gülünce dikkat çekiyor. Üzülme sayısı eğer çok ise beyinde bağlı olduğu yerde işareti ters çevirirsek "üzüntüyü gülmeye çevirirsek" gülmemizi istemeyenler tersini uygulamak zorunda kalır o ters ise normalde olan/olması gereken düz olur. (işlerin düzgün yapılması başarı ve karşılığında gelen mutluluk / Başarısızlık mutluluk kaynağı olabilir mi? Tr'nin başarısı nedir? Bize zaten tersi oynuyorlar. Aynı oyunu onlara yansıtınca ben gözüküyorum monacomene :))) , :((( / Duygusal bir toplumuz. Ağlanacak hale :( --> :) gülüyorum. ve haklısın bu iyi bir şey değil. Normalde böyle olmamalı. Artık virüs oldum. Herkes için adalet. Kaçacak yer yok ona göre :) Monacoya da gitsen bulurum seni. İnternetten bile bulaşabiliyorum. :))) 1010100111100

  • haberdeki virüs resimleri bilgisayarda üretilmiş aynı resimler bi tek mutasyon öncesi maviydi bunda rengi okyanus mavisine cevirmişler.

    ne güzel değil mi, bilgisayar başında corona rengini değiştiriyorsun adı mutasyon oluyo :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.