|
hatred -> sanal modifiye dersleri ve parçaları paylaşım alanı (2 Haziran 2007; 20:13:00)
|
arkadaşlar bizler sanal modifiye yapmayı biliyoruz ve 'sanal modifiye' topiği altında çalışmalarımızı yayınlıyoruz. hoş, güzel tabiki. Peki bilmeyen arkadaşlar ne yapsın! çalışmalarımıza bakıp bakıp 'keşke bende nasıl yapılacağını bilsem' demekle mi yetinsinler! tabi ki hayır. gelen taleplerden dolayı böyle bi konu açmayı uygun gördüm. burada hepimiz sanal modifiye derslerini paylaşalım. herkesde yararlansın. aklınıza, burada verilen konular yorumların arasında uzun sayfalar arasında kaybolur, diye sorular gelebilir. ama ben buna şöyle bir çözüm yolu buldum; sanal modifiye derslerini içeren bir msj atıcam ve bu mesajı konular geldikçe düzenleyeceğim. yani 3. sayfada hangi dersler var 15. sayfada hangi dersler var şeklinde. aklıma gelenler bunlar. zaman ilerledikçe konuyu dahada geliştirebiliriz[:'(] önerileriniz ve taleplerinizi bildirebilirsiniz. pmden yada burdan farketmez[:'(] yeni başlayan yada topicten faydalanmak isteyenler arkadaşların işini kolaylaştırmak, aradıklarına biraz daha çabuk ulaşabilmelerini sağlamak adına index oluşturdum. bu tabi ki biraz basit oldu ama yinede iş görür. yenisini tasarlayana kadar bununla idare edelim. INDEX [image]http://img402.imageshack.us/img402/3005/derslerndexvt9.png[/image]
|
|
|
|