Şimdi Ara

Amazon Türkiye ilk televizyon reklamını yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amazon Türkiye ilk televizyon reklamını yayınladı



    Geçtiğimiz Eylül ayında Prime hizmetini Türkiye’de kullanıma sunarak ses getiren Amazon Türkiye şimdi de ilk kez televizyonda reklam yayınlamaya başladı. Reklamda Amazon’un Yıl Sonu Fırsatları'na vurgu yapılıyor. Amazon ülkemizde pek reklam yayınlamayı tercih etmiyordu. Bu hamleyle birlikte 2021'de daha geniş kitleye hitap etmek istediğini göstermiş oldu.



    Amazon’un reklamında Gölyazı yarımadası, Safranbolu, Balat gibi ülkemizin renkli mekanlarına yer veriliyor. Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden kapılar gösterilerek "Kapınıza kadar gelen fırsatlar Amazon Türkiye'de" sloganı seslendiriliyor.



    Ayrıca Bkz.Amazon'da Yılın Son Fırsatları başladı



    Amazon’un reklamı pek çok TV kanalında yayınlanmaya başladı. Reklamda bahsedilen Yılın Son Fırsatları kampanyası 31 Aralık’a kadar devam edecek.



    Ülkemizdeki faaliyetini ve hizmetlerini genişletmeye devam eden Amazon’un Yıl Sonu Fırsatları’na aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.



    Amazon Yıl Sonu Fırsatları











  • kindle ,fire stick vs. ürünleri getirsin diğer ülkelerde satılan ürünlere gümrük vergisi vs.eklenip alınabilsin, yerli bankalarla bonus vs. gibi kullanıcı yararına anlaşmalar yapsın yeter .. reklam tabiki yapılacak ama bana ürün satması lazım ve şunu bilsin ki bir sürü yerde fiyat araştırıp kendilerine bakıyorum bu çok önemli !
  • Fiyatları çok kazık.

  • Reklam yapmasın, reklam bütçesiyle indirim yapsın.
    Kimsenin reklam istediği yok.
    Pazardaki diğer oyuncuların nabzına göre şerbet vermesin, Amazon.com ayarında iş yapsın.

  • Amazon Türkiye'de çok ilkel ciddi ciddi söylüyorum. Rakiplerine göre çok geride. Hala daha kurumsal tarafa fatura kesemiyorlar.

  • ben çoğu kitabı,pc parçasını amazondan alıyorum ve piyasadaki en ucuz fiyatlar.siz hangi ürünlerden bahsediyosunh



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th9 -- 21 Aralık 2020; 17:14:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xagdas

    Reklam yapmasın, reklam bütçesiyle indirim yapsın.
    Kimsenin reklam istediği yok.
    Pazardaki diğer oyuncuların nabzına göre şerbet vermesin, Amazon.com ayarında iş yapsın.

    hangi business okulundan ogrendin bu sacma fikri

  • Ürün filtrelemek Amazon'da çok ilkel. Yok gibi bir şey. HB tam olmasa da bu konuda çok daha iyi.

  • kurumsal tarafa fatura kesmesin zaten.n11 deki şark kurnazları çok adetli alıp birde gider göstericek ne uyanıksınız siz.

  • Ciddiye aldığını gösteriyor bence Türkiyeyi, daha fazla kesime ulaşmak istiyorlar; reklam bütçesi mecburi bir bütçe Amazon gibi Türkiye'ye yeni giren (ki yıllar oldu aslında?) firmalarda, sektörde hala oturamadı Türkiye'de, yüzdeleri belli. Yoksa kalitesi bütün firmaları üçe katlar Türkiye'de.

  • kindle ,fire stick vs. ürünleri getirsin diğer ülkelerde satılan ürünlere gümrük vergisi vs.eklenip alınabilsin, yerli bankalarla bonus vs. gibi kullanıcı yararına anlaşmalar yapsın yeter .. reklam tabiki yapılacak ama bana ürün satması lazım ve şunu bilsin ki bir sürü yerde fiyat araştırıp kendilerine bakıyorum bu çok önemli !

  • th9 T kullanıcısına yanıt
    kuponcu arkadaşlar onlar hocam boşverin. Malum siteden alıyorlar sonra yok bozuk, yok çakma yok ölü piksel, iade almıyorlar diye ağlıyorlar. Pahalı olsa bile amazon olsun. Kafam rahat.

  • zaten farklı bir şey beklenemezdi.. sonuçta aynı fiyat aynı hizmetle devam edecekse tr de niçin açılsın ki?? sonuçta ülkede ki piyasa kurallarına göre davranacaktır.. medyamrkt, darty vs.. hepsi ülke içi oyunlarıyla hareket etti.. amazonında farklı olmayacağını, yurtiçi açılmadan önce zaten herkes dinlendiriyordu..

  • Amazon ile özellikle Amazon Germany üzerinde satılan birçok ürünü gümrük artı çok ucuz kargo ücreti ile satın alabiliyorsunuz. Daha yeni 87tl kargo ücreti ile bir ürün aldım ve gümrük+kargo ile TR satış fiyatının yarısından daha ucuza geldi ürün. Fiyatların kazık olduğunu iddia edenler sanırım listelemelerde en yüksek fiyat ile satış yapan satıcılara bakıyorlar. Filteleme konusundan şikayetçi olanlar nasıl bir filtreleme anahtar sözcüğü yazıyorlar bilemiyorum ancak ürün filtrelemede hiç sorun yaşamadna istediğim ürünü buluyorum.

    Yurtdışı ürünlere erişemeyenler belki de prime aboneliği olmadığı için göremiyor olaiblirler. Veya ürün ararken gümrük dahil ibaresine dikkat etmemiş olabilirler.

    TR'deki Ditribütörlerin ürünün normal fiyatı kadar ceplerine atmadan ürün satmadıklarını görüyorum. Yurtdışından gümrük, vergi, taşıma dahil 1000tl'ye malolan bir ürünü 2500tl'ye satıyorlar. Bu ürünü 1000 tl'ye satan firmanın karı da dahil fiyata. Böyle devam etsinler, yakında birçok e-ticaret firması aynı Amazon gibi doğrudan yurtdışından ürün satma olayını genişletecek, dolayısıyla eriştikleri insan sayısı da artacak.





  • Ağzı olan konuşuyor işte Amazon Türkiye ilk televizyon reklamını yayınladı 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Nasıl 87 lira kargo ücreti oluyor? Ben de bakıyorum 20 avrodan aşağı kargo ücreti yok. Anker’in PowerLine III serisi Lightning kablolarına bakıyorum. 22 avro kargo ücreti var. Yani 200 liradan aşağı değil. Siz nasıl 87 liraya kargo ücreti ödüyorsunuz? İstanbul’da mı ikamet ediyorsunuz?
    Amazon Türkiye ilk televizyon reklamını yayınladı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07Q621JKN/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

    Ankara adresime sipariş verdim. DHL ile yola çıktı bugün.

    amazon.com.tr üzerinden ürünü bulup sipariş vereceksiniz. Siz doğrudan amazon.de üzerinden almaya çalışıyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu123 -- 21 Aralık 2020; 19:26:36 >
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şey anlamadım. Amazon Türkiye’de varsa niye 87 lira kargo ödüyorum? Kargo bedava olması lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    Ürün Türkiye'de değil. Amazon Türkiye üzerinden siparişi verdiğinde ithalatı yapılıp kapına teslim ediliyor. Dikkat edersenşz ürünü satan Amazon Germany yazıyor.

  • Amazon TR ilk açıldığından beri bizde olmayan ürünleri yani yurtdışından ürün getirmesini bekliyoruz aradan bayağı zaman geçti tık yok , neyi bekliyorlar anlamıyorum bari en azından kendi markalı ürünlerinizi getirin

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.