Şimdi Ara

Jaeger-LeCoultre yeni Polaris Mariner Memovox/Date modellerini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Jaeger-LeCoultre yeni Polaris Mariner Memovox/Date modellerini duyurdu



    Dünyaca ünlü Jaeger- LeCoultre koleksiyonerlerin ilgisini çeken ve sınırlı sayıda üretilen ''Memovox'' adlı modelini geçtiğimiz aylarda duyurmuştu.



    İlk olarak 1959 yılında ürettiği mekanik alarma sahip modellere ‘’Memevox’’ adını veren firma yıllar içerisinde modellerini geliştirmiş ve horoloji açısından oldukça yenilikçi işlere imza atmıştı.



    Şimdi ise firma 300 metreye kadar su geçirmez Memovox serisine ait 2 koleksiyonu olan Polaris Mariner Date ve Polaris Mariner Memovox modellerini duyurdu.



    Memovox



    Jaeger-LeCoultre yeni Polaris Mariner Memovox/Date modellerini duyurdu



    42 mm çelik kasaya sahip modellerin Memovox olanında 3 adet, tarihli olan modelde ise 2 adet tepe kullanılmış. Tarihli modelde saat 2 yönündeki tepeden içerideki dalgıç bezeli ayarlanırken saat 4 yönünde tepeden ise tarih ayarlanıyor. Memovox olan alarmlı modelde ise saat 2 yönündeki tepeden alarm, 3 yönündeki tepeden dalgıç bezeli ve 4 yönündeki tepeden de saat ayarı yapılıyor.



    Yeni modellerde görülen ve tepede bulunan turuncu uyarı şeritleri saatin tepesinin kilitlenmediğini kullanıcıya bildiriyor ki bu özelliğin oldukça hoş bir görünüm ve kullanım kazandırdığını ekleyelim.



    Ayrıca Bkz.Jaeger-Lecoultre Memovox Timer serisini satışa sundu



    Polaris Mariner Memovox modeli 45 saatlik güç rezervine sahip 956 kalibre, Polaris Mariner Date ise yaklaşık 70 saatlik güç rezervine sahip 899 kalibre barındırıyor.





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Jaeger-LeCoultre yeni Polaris Mariner Memovox/Date modellerini duyurdu.
    Jaeger-LeCoultre yeni Polaris Mariner Memovox/Date modellerini duyurdu.
    Jaeger-LeCoultre yeni Polaris Mariner Memovox/Date modellerini duyurdu.
    Jaeger-LeCoultre yeni Polaris Mariner Memovox/Date modellerini duyurdu.



    Yeni modeller CHF16,900 ( Memovox ) – CHF10,600 ( Date ) ile satışa sunulacak.



     




    Kaynak:https://www.watches-news.com/jaeger-lecoultre/polaris-mariner-date-polaris-mariner-memovox/







  • Millet telefon alamıyor bilgisayar alamıyor halen anlamıyorum vergisiz zırtsız bırtsız 145bin TL lik saat tanıtımı yapılıyor. Kime yapılıyor? Hayır bu içeriği forum için kim uygun görüyor orası da ayrı bir muallak. DHnin %95 indirim kodu varsa alalım bizde.

  • Hem otomatik hem de kronometreli modellere internette rastlıyoruz ama mekanik alarm olması ??
    Müthiş bir mekanizma olsa gerek..
  • iç mekanizma çok iyi olabilir, ama dış görünüş 50 dolarlık bir saat den öteye gidemiyor, çok basit bir klasik tasarım.

  • kayamtky K kullanıcısına yanıt
    nasil tasarimlar hosunuza gidiyor bilmiyorum ama bu tip saatlerde zaten klasik cizgiler onemlidir. cunku bu saatler 50-100 sene calisacak sekilde dizayn ediliyor ve 70 sene sonra kimsenin gozune garip ya da eski gorunmeyecek sekilde ve "saat gibi saat" olarak gorunmesi icin tasarlaniyor, yoksa kimse bu luks saatlere 15000 euro odemez. Rolexi Rolex yapan yaklasim da budur ornegin en bilindik sekilde. bunlar moda markasi degil "saat" markasi, degisik tasarim isteyenler zaten defacto'dan alir. bence super gorunuyor.

  • bu haberler neden var anlamıyorum. sanki daha uygun fiyatlı veya alternatif saatlerin haberlerini yapıyor musunuz? misal seiko haberi var mı? "istemiyorsan habere bakmak zorunda değilsin" diyebilirsin. zaten ben öneri amaçlı yazdım. bu haber gerçekten kaç. kişinin dikkatini çekiyor? kaç kişi ilgileniyor?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.