Şimdi Ara

Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, mobil cihazlar için çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, mobil cihazlar için çıktı



    Yayıncılığını Aspyr Media'nın yaptığı, geiştiriciliğini ise Obsidian Entertainment'ın yaptığı ilk kez 2005 yılında yayınlanan rol yapma oyunu Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, mobil cihazlar için çıkışını yaptı.



    Ayrıca Bkz.Diablo'nun mobil oyunu Diablo Immortal ücretsiz olacak; alfa testleri başlıyor



    Rol yapma oyunları adına zamanının en iyi oyunlarından biri olan Star Wars Knights of the Old Republic'in devam oyunu Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords,  iOS ve Android cihazlar için çıkışını gerçekleştirdi. Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, ana oyunun tüm özelliklerini barındırıyor. Artı olarak oyun, dokunmatik ekranlarda oynanabilmesi için mobile özel optimize edildi.



    Oyunun Google Play sayfasına buradan, App Store sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Oyun iOS cihazlarda 3.9 GB ve fiyatı 139,99 TL. Android üzerinde ise oyun 134,99 TL. Oyunu cihazınıza yükleyebilmek için Android 6.0 veya sonraki bir versiyonu kullanıyor olmanız gerekiyor. Oyun için paylaşılan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.















  • Haberi okudum fiyatı görünce dedim heralde baştaki 1 yanlışlıkla atılmıştır yoo 134 TL imiş iyiii mobil oyuna bu fiyatı veririz üstüne hangi tarafa şey yapalım yoo estağfurullah olurmu bı oyuna 134 TL verdim hemde çöp grafikler siz yorulmayin ben hangi tarafa...
  • solayak27 kullanıcısına yanıt

    PC versiyonu Steam'de indirim zamanında 6 TL civarına alınabiliyor. Ayrıca forumda türkçe yama çalışması da var. Zaten her PC'de çalışabilecek bir oyun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 19 Aralık 2020; 0:29:1 >
  • eski havası yok beee.

  • Hedef kitlesi parasının hesabını bilmeyenler olmalı!

  • 134 tl mi :D Ahahahaha 2005 yılında çıkan bir oyun için.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.