Şimdi Ara

Twitter canlı sohbet özelliği testlere başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitter canlı sohbet özelliği testlere başladı



    Bugüne kadar metin tabanlı yazışma anlamında iki yönlü ancak bunun dışındaki video ve ses paylaşımları tek yönlü olan Twitter ilginç bir özelliği test etmeye başladı. Twitter Spaces kullanıcıların sohbet etmesine imkan tanıyor.



    Twitter Spaces nedir?



    Twitter Spaces şimdilik deneysel ve kısıtlı bir özellik olarak tanımlanıyor. Bir kullanıcı sesli sohbet odası açtıktan sonra takipçileri bu odaya katılabiliyor ve sonrasında bir sohbet ortamı oluşuyor. Böylece kullanıcılar metinlerde anlatamadıkları duyguları daha iyi ifade edebiliyorlar.



    Ayrıca Bkz.LG Gram 2021 serisi Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi



    Sohbet odasında kimin konuşacağına yönetici karar veriyor. Yani her katılanın sohbet edebilmesi mümkün olmuyor ve sadece dinleyici olarak kalıyor. Bununla birlikte sohbete emoji göndermek mümkün oluyor. Ayrıca sesi yazıya döken bir özellik de ilerleyen dönemlerde sohbetlere eklenebilecek.



    Twitter içerisinde sesli sohbet imkanı aslında Clubhouse adındaki bir üçüncü taraf uygulama ile sunulmaktaydı. Kapalı beta sürecindeki bu uygulama ne var ki sohbet odasında ayrımcı konuşmaların engellenememesi nedeniyle davalık oldu. Özellikle moderasyon tarafında bir boşluk var ve bunun giderilmesi gerekiyor. Twitter Spaces kontrollü bir grupla test ediliyor ve muhtemelen bu sıkıntılar da göz önüne alınıyor.




    Kaynak:https://www.engadget.com/twitter-tests-spaces-live-audio-213143031.html







  • scope kapanıyorya Mart ayında bende diyordun ne zaman çıkarırlar yeni uygulamayı .

  • Beklenen birşeydi Twitter kapatma kararı aldığı Periscopu bünyesine alıp ordaki kullanıcılarınıda hem kaybetmeme hemde Twittera kazandırma çabasında.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.