OC yapmayı düşünmüyorum 3dmark06 dan 5196 aldı bu arada yine default haliyle
---------------------------------
Oyun ss leri aldım
NOT:tüm ölçümler FRAPS ile yapılmıştır ve tüm screenshotlar fraps ile alınmıştır
Oblivion 1280x1024 1.1 patch kurulu(ultra high açmak için yoksa video hardware unrecognised deyip mediumda açıyordu) 4xaa 16x af açılı 1280x1024 çözünürlükte HDR oyun menüsünden aa ve af driver menüsünden açılı halde outdoorda aldığım minimim fps 31 civarı ortalamada ise 40-45 civarında işte SS ler(bütün SS ler outdoor alındı indoor FPS almaya sizi kandırmamak için yeltenmedim çünkü herkes bu oyunda outdoor un asıl olay olduğunu asıl kasan yerin outdoor olduğunu biliyor:
Arkadaşlar reason666 arkadaş ile MSN den görüştüm biliyorsunuz cezası var ve foruma giremiyor ancak forumu dışarıdan takip etmekte imiş
Eline LOST PLANET geçirmiş son zamanlarda çok tartışılan 8600GT nin LOST PLANET performansı
E4300@3.0GHZ işlemci ve 2 GB ramle alınan skorlar aşağıdaki gibi
32-bit vistada hiçbir program oyun içi SS almadığından(denediğini söylediği programlar screenmaster,gadwin printscreen,vistanın kendi paint i,fraps 2.8.2 son versiyon
6630 model telefonuyla çekmiş görüntülerin kalitesizliğinin nednei o ancak okunamayan FPS lerin yanına değerlerini yazmış en kısa zamanda 5MP lik fotoları da çekip ekrandan buraya koyacakmış...
DX10 yapısıyla çalıştıramıyor herhalde diye düşünmüş...
Ayarların SS leri:
Oyun içi SS ler özellikle demoda olmayan bir bölümden almış ki FULL olduğunu görün diye....
Tüm testler DX10 modunda hiçbir şekilde oyunun DX9 modu testlerde bulundurulmamış...DX9 u denemenin vakti geçti artık diyor :)
----------------------------------
CMR DIRT ayarlar ultrada shadows medium 1024x768 aldığım screenshot
---------------------------------
LOST PLANEt 45 FPS aldığım SS 6. sayfadadır açıp bakınız anlık bir yükseliş dğeil fakat ortalama da değil aldığım max fps açık bir alanda...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 9 Temmuz 2007; 14:03:25 >
Değerler 8600gt için gayet iyi.Soğutucu hakkında yorumların nasıl sence kalitelimi ?
Soğutucu Palit inkindn daha sessiz gibi geldi bana ve kesinlikle daha kaliteli üstü boya gibi saçma bir materyalle kaplanıp soğutma performansı düşürülmemiş fan yapısı uygun hava boşa gitmiyor o mor plastikten sekip tekrar heastinke geliyor ve fanın altı full bakır
Hayırlı olsun bende bu karttan aldım..fiyatına göre çok iyi performans veriyor..reason666 kartın fan hızıyla fln uraştın mı yuzde yüz dönüyor bende..Hafif ses çıkarıyor..Ben rivatuner ve ntune da uğraştım fakat fan hızını düşüremedim..Kartın kutusunda overclocked yazıyo ayrıca..
Bende 6600Gt den kurtulup 2.elden çok uygun fiyata Winfast Leadtek 7600GT ye geçtim.(8500gt den vazgeçtim) Skorlarımı yazayım karşılaştırma açısından(stok ayarlarda)
3dmark 03: 13584
3dmark 05: 6202
06 >>yolda
Bu arada dikkat etmek gereken şu,benim işlemci P4 630 3.00Ghz@4ghz
Core2 işlemciler elbette daha farklı skorlar alır.
8600GT gayet güzele benziyor,memnun musun?
Ben F.E.A.R'ı 1280*1024'te herşey high detail maximum (FSAA 2x 'de 4x fazla geliyor) gayet akıcı oynuyorum.Ortalama Fps 27-30 civarı.