Şimdi Ara

League of Legends evreninde geçen devasa bir MMO oyunu geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • League of Legends evreninde geçen devasa bir MMO oyunu geliyor



    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Riot Games'in yaptığı League of Legends, çıktığından bu yana dünyanın en popüler oyunlarından birisi. Geçtiğimiz yıl duyurdukları yeni yapımlar ile birlikte de evrenlerini ve oyuncu kitlelerini iyice genişlettiler. Şu anda çıkmış olan bir mobil oyun, bir kart oyunu ve bir de FPS oyunu bulunuyor. Henüz çıkmamış olan oyunlar da var ve bunların arasıdna bir yenisi daha eklendi.



    Ayrıca Bkz.Diablo'nun mobil oyunu Diablo Immortal ücretsiz olacak; alfa testleri başlıyor



    Riot Games'in IP ve Eğlence başkan yardımcısı Greg Street, geçtiğimiz saatlerde League of Legends evreninde geçen yeni bir devasa oyun yaptıklarını açıkladı. Ardından bir takipçi, kendisine oyunun MMO olup olmadığını sordu ve Grek Street'in yanıtı "Evet." oldu. Oyun League of Legends'ın Runeterra evreninde geçecek.



    Ne yazık ki şu an için proje ile ilgili başka hiçbir detay bilinmiyor ancak geçtiğimiz yıllarda Riot Games CEO'su Marc Merrill, bir MMO oyun yapmak istediklerini ancak beklentiler sebebiyle yakın zamanda yapmayacaklarını söylemişti.



    Riot Games, sadece League of Legends ile kalmayıp oyun türlerini genişleterek gayet güzel bir işe imza atıyor. Çıkardıkları her oyunla da başarıya ulaştıklarını söylemek mümkün. Umuyoruz bu yeni MMO oyun ile de oyuncuları memnun bırakmayı başarır.




    Kaynak:https://www.pcgamer.com/riot-is-working-on-a-league-of-legends-mmo/







  • Yeni bir Warcraft evreni geliyor.
  • Napim
  • Kart oyunu için hazırladıkları reklam videoları bile çok güzeldi. Youtube'da ne zaman denk gelsem izliyorum. Kart oyununu o kadar oynamadım :)))

  • Tweet ı atan, duyuruyu yapan kişi yıllarca blizzard ta çalışmış. Şu an işin başında da bu kişi var anladığım kadarıyla.

    Wow harici piyasada adam akıllı mmo yok. Mayis ayında Amazon un yaptığı oyun çıkacak. Bu da yapılsın bakalım neye benzeyecek göreceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RAIZEN kullanıcısına yanıt
    Bu tarz mmolar çıkar, bir süre oynanır ve ölür. Asla bir wow olamıyorlar ne yazık ki. Hepsi de çıkarken warcraftı tahtından edicez iddiasıyla gelir. Genelde bu oyunları zaten wow oynayan kişiler alternatif olsun diye oynar. Bdo tarzı olanlardan bahsetmiyorum tabi onların oynayışı ve kitlesi çok farklı.
  • SaxHobbit kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin WoW alternatifleri avantaj sağlayan eşyalar yüzünden oyuncusunu kaybetti. Riot'ın çıkardığı oyunlardaki satış politikasını göz önünde bulundurursak -ki LoL'deki şampiyon satışlarını saymıyorum- çıkaracakları MMORPG'de diğer yayıncıların politikasını izleyeceğini düşünmüyorum. Gel gör ki Riot'ın üst şirketi Tencent'in böyle ucuz bir yöntemle kaynak sağlama amacına gireceğini de sanmıyorum. Aynı zamanda Valorant ve LoL örneklerinde görüldüğü gibi Riot, rakiplerini analiz edip avantajlı yönlerini değerlendirmesini biliyor. Diğer firmaların yaptığı hatalardan ders çıkaracaklarından eminim.
  • ihtiyar.gamer İ kullanıcısına yanıt
    Amazonun oyunu hangisi hocam?

  • warcraftın yanından bile geçemez, kıyaslaman bile saçma

  • SaxHobbit kullanıcısına yanıt
    p2w olursa zaten dediğin gibi ölmeye mahkum olur , Fakat wow gibi olur , parayı basan düdüğü çalamazsa o zaman oynanır.Tabi bunun yanından güzel bir pvp sistemi. Güzelden kastım dengeli olması.Aynı şekil hikaye , mob lar , raid ler , dungeonlar , itemler bunların hepsinin de dengeli olması gerekir.

  • RAIZEN kullanıcısına yanıt

    Sadece mekanik ve oynayış da değil olay, wowu oyamasa bile hikayesini takip eden çok arkadaşım var, 16 yıllık mmo geçmişi üstüne warcraft üçlemesiyle hayvan gibi lore var adamlarda. lol evrenine de yeni yeni lore eklemeye çalışıyorlar, umarım güzel bir oyun ortaya çıkar ama wow ile rekabet etmek bana göre imkansıza yakın. Wow çünkü sadece bir oyun değil koskoca bir evren, oyunda yapabileceklerinizin ucu bucağı yok, isteyen sadece hikaye için oynar ve eski yeni tüm görevleri yaparak hikayeye dalar, isteyen pvp yapar isteyen guild işlerine girer güncel raidlerde koşturur, sadece achivement tamamlamaya çalışmak bile başlı başına iş, bunların hepsini bir arada götürmeye kalktığınızda zaten saatlerce başından kalkmadan hep yapacak bir şey bulunuyor asla sıkmıyor oyun. Dediğim gibi bunun avantajı 2004 yılında çıkmış olması ve 16 senede şişip büyümesi, yeni bir oyundan 16 yıllık içerik beklemek saçma olur, bu içeriği sunamayan oyuna da wow oyuncuları fazla ilgi göstermiyor





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jowiyaga

    Amazonun oyunu hangisi hocam?

    Adi new world

    Mayis ayında çıkacak bildiğim kadarıyla.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lol karakterleriyle bir mmo çıkarsa şimdiden söyleyim. Oyun yıkılır.
  • adc exp party kurarız artık birde koxp çıktımı tamamdır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 18 Aralık 2020; 19:59:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aydinsukru

    adc exp party kurarız artık birde koxp çıktımı tamamdır

    Msn de yok ya görev yöneticisi ya da discord koxpu kurulur. League of Legends evreninde geçen devasa bir MMO oyunu geliyor 

  • ihtiyar.gamer İ kullanıcısına yanıt

    Ben bunu önsipariş vermiştim ama iade ettim sonrasında. Oyunun betalarına katılanlar memnun kalmamışlar. Oyun da ertelenince beklentim bitti ve iade ettim. Çıkınca bakarım millet beğendiyse belki alırım

  • Ertelendi mi? Ben mayis diye biliyorum. Acaba farklı bir zamana mi ertelendi?


    Ben mmo oyunlarını seviyorum. Knight ta başlayıp sonrasında cataclysm paketinde wow a geçtim. Halen oynuyorum.

    Tabi bu arada

    Star wars old republic

    Guild wars 2

    Eso felan oynadım.


    Büyük ihtimal bunu da oynarım. Hikayesi beni çok çekiyor. En azından hikayesi için alır oynarım. Riot un yaptığını da oynarım büyük ihtimal. Bende galiba her çiçek ten bir tutam bal alma misali bir eğilim var. Önüme koyulunca kendimi tutamıyorum.League of Legends evreninde geçen devasa bir MMO oyunu geliyor 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihtiyar.gamer İ kullanıcısına yanıt

    Oyun Eylül ayında çıkacaktı hocam, Mayıs 2021'e ertelendi zaten, o verdiğiniz tarih ertelenmiş tarih zaten. Ben bu yüzden iade etmiştim.


    O saydığınız oyunlardan sadece ESO'yu uzun süre oynadım. Biraz da BDO oynadım. WoW güzel olsa da maliyetine değmediğini düşünüp devam etmedim. ESO'ya devam ediyorum şimdilik

  • Teşekkür ederim bilgilendirme için. Mayis oynarız artık.


    Wow token olayı cıktı çıkalı esasen hic para harcamaya gerek olmayan bir oyun hâline geldi. Oyun içi para ile token alıp aylık masrafını hatta ek.paket veya blizzard in diğer oyunlari için parasını çıkarabiliyorsunuz. Tabi biraz emek ve oyun bilgisi istiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dusnsene meslekler oluyor korsan,asker, tüccar falan.pvp alanları kocaman yüksek lvlerde void keşfi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.