Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 PS Store'dan kaldırıldı! Herkese para iadesi yapılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
6.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cyberpunk 2077 PS Store'dan kaldırıldı! Herkese para iadesi yapılıyor



    Son yılların en heyecanla beklenen oyunu Cyberpunk 2077 büyük bir fiyasko olma yolunda ilerliyor. Sony bugün büyük ve şaşırtıcı bir karar vererek oyunu PlayStation Store'dan tamamıyla kaldırma kararı aldı. Konuyla ilgili açıklama yayınlayan şirket, isteyen herkesin Cyberpunk 2077'yi kolaylıkla iade edebileceğini duyurdu.



    PS Store'dan kaldırıldı! "Yüksek müşteri memnuniyeti önceliğimiz"



    Cyberpunk 2077'yi PS Store'dan kaldırdıktan sonra resmi bir açıklama yayınlayan Sony,"SIE her zaman yüksek seviyede müşteri memnuniyeti sağlamak için çabalıyor, dolayısıyla Cyberpunk 2077'yi PlayStation Store üzerinden satın alan tüm oyunculara full iade sunmaya başlıyoruz. İade sürecinizi başlatmak için lütfen aşağıdaki linki ziyaret edin."



    Ayrıca Bkz.Cyberpunk 2077'nin PS4'teki 'berbat' performansı nedeniyle para iadeleri yapılıyor



    Para iadenizi almak için bu linkteki formu doldurmanız gerekiyor. Şu anda erişimde bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz, ancak Sony kısa sürede bu sorunların çözüleceğini söyledi.






    Sony'nin bugünkü sürpriz hamlesi, oyun dünyasında daha önce pek örneği görülmemiş cinsten. Aylardır mağaza ana sayfasında reklamları yapılan son yılların belki de en büyük oyununun tamamıyla satın alıma kapatılmasını kimse beklemiyordu.



    Cyberpunk 2077 görsellik ve performans anlamında konsollarda çok kötü bir çıkış gerçekleştirmişti. Oyun normalde PC'de epey etkileyici görselliğe sahip ancak konsol tarafında durum maalesef o kadar kötü ki PC'deki o müthiş görselliğin esamesi bile okunmuyor; PC-PS4 arasında adeta iki farklı oyuna bakıyormuşsunuz gibi bir görüntü var. Performans tarafında ise işler daha da vahim, baz PS4'te özellikle de yoğun sahnelerde kare hızı 15 FPS'ye kadar düşebiliyor.



    Cyberpunk 2077'yi konsollarda satın alan oyuncuların önemli bir kısmı tahmin edebileceğiniz gibi bir haftadır epey kızgındı. Özellikle de CD Project RED'in çıkış öncesinde yaptığı yalan reklamlar ve oyunun konsol versiyonunun çıkıştan önce hiçbir şekilde gösterilmemesi oyunculardan büyük tepki aldı. On binlerce kullanıcı ise oyunu iade etmek için Sony'yle iletişime geçmeye çalışıyordu.



    Yaşanan tüm bu olaylara sessiz kalmak istemeyen Sony ise bugün nihai bir karar alarak bu işe bir son vermek istemiş gibi görünüyor. Sony'nin kararı elbette beklenmedik ancak sosyal medyaya baktığımızda oyunseverlerin genel itibarıyla Sony'yi bu hamlesi nedeniyle takdir ettiğini görüyoruz.





    Kaynak:https://www.playstation.com/tr-tr/cyberpunk-2077-refunds







  • Yağlayıp ballayıp satın alanlar düşünsün.


    insanları yalan yanlış yanıttılar , çoğu kişi forumdan o tiplerin sözlerinede itibar ederek aldılar oyunu.


    2 çift lafım var kendilerine , parayı babanızın kartından çekmiyor herkes, eşşek gibi mesai harcayıp alın teri var. Şu cihazları oyunları vb işlevsel özelliği sadece eğlence olan durumları abartmaktan vazgeçin. Milletin vaktinide boşa harcatmayın.

    Valla ne zaman bu kadar abartı hype yapılsa böyle oluyor. Tamam işte cyber temalı rpg gta'msı oyun çıkacak de, bir daha da üstüne konuşma. Her gün her gün, şöyle güzel olacak, böyle süper olacak diye salladılar da salladılar. Eski konsollara onca düşük grafikle ve 15fps ile çıkartmaları zaten hataydı. Hayır aslında başlangıç olarak sadece pc ye çıkartsalardı. Sonra çok istiyorlarsa konsollara 1 sene sonra falan çıkartsalardı. Yeni konsollar zaten daha yaygınlaşmış olurdu, eskisine de çıkartmaya gerek kalmazdı. Şimdi onca tepkiyle tüm satışları etkilendi.
    "Müşteri memnuniyetinin öncelikli olduğunu belirten şirket..." cümlesinde bastım.kahkahayı.bir hafta boyunca mlet bagırdı iade al diye baktı olmayacak alalım bari dedi birde müşteri memnuniyeti diyorlar. Ulan ne yalan dolansın Sony. Sanki kimse bilmiyor senin iade politikanı. Allahtan PC platformu ve Steam ve benzeri uygulamalar var. Bunlar yagmurlu havada su vermezdi millete.
  • Valla ne zaman bu kadar abartı hype yapılsa böyle oluyor. Tamam işte cyber temalı rpg gta'msı oyun çıkacak de, bir daha da üstüne konuşma. Her gün her gün, şöyle güzel olacak, böyle süper olacak diye salladılar da salladılar. Eski konsollara onca düşük grafikle ve 15fps ile çıkartmaları zaten hataydı. Hayır aslında başlangıç olarak sadece pc ye çıkartsalardı. Sonra çok istiyorlarsa konsollara 1 sene sonra falan çıkartsalardı. Yeni konsollar zaten daha yaygınlaşmış olurdu, eskisine de çıkartmaya gerek kalmazdı. Şimdi onca tepkiyle tüm satışları etkilendi.

  • Balon oyun
  • "Yüksek müşteri memnuniyetini" bir kaç gün önce görüyorduk, CDPR zorlamıştır ben iade yapılmasını istiyorum diye.

  • Sen kalkıp sony ile hiçbir anlaşma yapmadan anlaştık görüştük iade edebilirsiniz diyip firmayı zor durumda bırakırsan böyle şutlarlar seni.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadymarsh -- 18 Aralık 2020; 8:35:7 >
  • Ben daha alamadan steam'den de kalkacak herhalde

  • Balon patladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar reklam yaptılar oyuna bak
  • "Müşteri memnuniyetinin öncelikli olduğunu belirten şirket..." cümlesinde bastım.kahkahayı.bir hafta boyunca mlet bagırdı iade al diye baktı olmayacak alalım bari dedi birde müşteri memnuniyeti diyorlar. Ulan ne yalan dolansın Sony. Sanki kimse bilmiyor senin iade politikanı. Allahtan PC platformu ve Steam ve benzeri uygulamalar var. Bunlar yagmurlu havada su vermezdi millete.

  • Oyunun yapımına 300 milyon dolar harcanmış. Gta5 in 250 milyon civarındaydı sanırım.

    Yapımına en çok para harcanan oyun olmuş.
  • Yağlayıp ballayıp satın alanlar düşünsün.


    insanları yalan yanlış yanıttılar , çoğu kişi forumdan o tiplerin sözlerinede itibar ederek aldılar oyunu.


    2 çift lafım var kendilerine , parayı babanızın kartından çekmiyor herkes, eşşek gibi mesai harcayıp alın teri var. Şu cihazları oyunları vb işlevsel özelliği sadece eğlence olan durumları abartmaktan vazgeçin. Milletin vaktinide boşa harcatmayın.

  • CDPR göz göre göre yalan söylemiş
  • İnat etmeyip oyunu 1 yıl ertelemeleri lazımdı. Buglar ve kötü görüntü haricinde de eksik bir oyun olmuş bir albenisi yok

  • CooL_ROMEO kullanıcısına yanıt
    Grand Theft Auto V için de geliştirme ve pazarlama için toplam 265.000.000 dolar harcanmıştı.

    Red Dead Redemption II için geliştirme ve pazarlama toplamı 944.000.000 dolar yapım maliyeti tahmini olarak verilmekte.

  • alasterkasor kullanıcısına yanıt

    RDR2 yi bilmiyordum hocam, "en çok para harcanan" ibaresini yabancı bir haber sitesinde okumuştum. RDR2 de 1 milyar dolara yaklaşması gerçekten müthiş bir şey.

  • Sony yakışanı yaptı bravo, cyberpunk bedel ödemeli


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rockstar foreverCyberpunk 2077 PS Store'dan kaldırıldı! Herkese para iadesi yapılıyor 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • balon patladı. cyberpunk konusunda bok kondurmayan tipler nerede acaba.

  • mgundog kullanıcısına yanıt
    Çok boşa çıktı reklamlar.Böyle olacağını hiç düşünmemiştim.İnsanları kandırdılar vallahi.İyi ki almamışım

  • Rakamlar biraz abartı değil mi ya?

    265 milyon doları çıkarmak için 50 dolardan hesaplasan 5.300.000, 944 milyon doları çıkarmak için 18.800.000 oyun satman lazım.

    Bu da sırf yaptığın masrafı çıkarmak için.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.