Şimdi Ara

Samsung Galaxy A72 5G'nin tasarımı netleşti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy A72 5G'nin tasarımı netleşti



    Samsung Galaxy A72 5G akıllı telefon modelinin yayınlanan yüksek kalitedeki render görüntüleri, cihazın nasıl bir tasarımla geleceğini tamamen ortaya koyuyor. Amiral gemisi Galaxy S21 5G ile neredeyse aynı anda, yani 2021'in başlarında piyasaya sürülecek olan cihazın, fiyatı nedeniyle amiral gemisinden daha popüler olma ihtimali de mevcut.



    Ayrıca Bkz.WhatsApp'ın web ve masaüstü sürümüne görüntülü ve sesli arama özelliği geliyor



    Galaxy A serisi akıllı telefonlar, Samsung'un en çok satan ürünleri olduğunu bir kereden fazla kanıtladı ve Galaxy A72 5G, satışlarda Galaxy S21'i geride bırakabilir. Ancak bunu gerçekleştirebilmesi için cazip bir fiyat etiketine sahip olması gerektiğini de belirtelim. İlginç bir şekilde, Galaxy A72 5G'nin, Galaxy S21 5G'ye oldukça fazla benzediğini görüyoruz. Ön panelde, merkeze gömülü bir ön kamera ile Infinity-O ekran ve arka tarafta ise Galaxy S21 5G'ye benzer bir kamera modülü mevcut.



    Samsung Galaxy A72 5G'nin tasarımı netleşti



    600 dolardan satışa sunulabilir



    Ekranın 6,7 inç olduğu belirtilirken, ana kameranın dört sensöre sahip olduğunu görüyoruz. Kameranın özellikleri hakkında bilgi mevcut olmamakla birlikte, ana sensör çözünürlüğünün 64MP çözürülüğe sahip olacağı söyleniyor. Kamerada ayrıca optik görüntü sabitleme teknolojisinin de mevcut olması bekleniyor.



    Samsung Galaxy A72 5G'nin tasarımı netleşti



    Galaxy A72 5G, 165 x 77,4 x 8,1 mm (kamera bloğu çıkıntısı dahil 9,9 mm) boyutlarında olacak. Kulaklık girişinin de mevcut olacağı akıllı telefonda metal çerçeve ve ekrana gömülü parmak izi sensörü de yer alacak. Samsung'a yakın kaynaklar Galaxy A72 5G'nin 600 dolar civarında bir satış fiyatı olacağını belirtiyorlar. 




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a72_5g_stars_in_shiny_leaked_renders-news-46784.php







  • 7000-8000 tl civarı olacak yani. Samsung Galaxy A72 5G'nin tasarımı netleşti 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STMUS -- 17 Aralık 2020; 17:25:18 >
  • 600 dolara diğer markaların amiralleri var. Şaşırdı bu Samsung iyice.

  • Samsung Galaxy A72 5G'nin tasarımı netleşti

  • Samsung cidden son zamanlarda gereksiz fiyatlandırma yüzünden düşüşe geçmeye başladı. Note 10 plus kullanıyordum geçen seneden bu yana bir telefonun değeri 5 bin tl düşmez ki kardeşim. O kadar çok model çıkarıyor ki, piyasaya çıkış fiyatları çok yüksek. Piyasaya çıktıktan iki ay sonra bir bakıyorsun cihaz 200 dolar düşüğüne satılıyor samsung türkiye garantili. Adam gibi fiyat getirin artık!

  • 600 dolar nedir? Diğer ülkeler içinde pahalı bir fiyatlandırma. Bizi zaten belirtmiyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.