Şimdi Ara

Tom Cruise'un, Mission: Impossible 7 setinde çalışanlara küfür ederek bağırdığı ses kaydı sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tom Cruise'un, Mission: Impossible 7 setinde çalışanlara küfür ederek bağırdığı ses kaydı sızdırıldı



    Dünyanın en popüler film serileridnen olan Mission: Impossible'ın şu anda yapım aşamasında olan yedinci filminin setinden enteresan bir ses kaydı sızdırıldı. Başarılı oyuncu Tom Cruise, set çalışanlarına küfürlü bir şekilde bağırıyor.



    Ayrıca Bkz.Netflix'in yeni seri katil belgeseli duyuruldu: "Night Stalker: Bir Seri Katili Yakalamak"



    Şu sıralar çekimleri devam eden Mission: Impossible 7'nin başrol oyuncusu Tom Cruise ve ekip, set içerisinde çekimlere devam ediyorlar. Bildiğinizi gibi salgın sebebiyle de bazı önlemler alınarak çekimler devam ediyor hem set ortamında hem de dışarı mekan çekimlerinde. Geçtiğimiz saatlerde de Tom Cruise'un set çalışanlarına bağırdığı bir ses kaydı ortaya çıktı.



    Ses kaydını dinlediğimiz zaman spesifik olarak bir kişiye bağırdığını duruyoruz. Variety'nin haberine göre ise Tom Cruise'un set çalışanlarına bağırma sebebi, çalışanların Covid-19 için alınan güvenlik protokollerini ihlal ediyor olması. Ses kaydının sonuna doğru da çok net bir şekilde "Eğer tekrarlanırsa kovulursun!" diyerek bağırıyor. Çok ağır küfürler ettiğini de duyabiliyoruz.



    Olayın tam ayrıntısı ne yazık ki bilinmiyor ancak Tom Cruise'un bir hayli sinirlendiği belli. Biraz sinirli bir çıkış olsa da aslında haklı olduğunu söyleyebiliriz. Ses kaydının bir noktasında "Özrünü, işini kaybettiği için evsiz kalan insanlardan dileyeceksin." cümlesini kuruyor ve haksız olduğunu söylemek yanlış olur. Bahsi geçen ses kaydını aşağıdan dinleyebilirsiniz.



    Mission: Impossible 7, 19 Kasım 2021 tarihinde vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Christopher McQuarrie üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Rebecca Ferguson, Tom Cruise, Vanessa Kirby, Hayley Atwell, Simon Pegg, Shea Whigham ve Ving Rhames gibi isimler bulunuyor.







    Kaynak:https://variety.com/2020/film/news/tom-cruise-yells-mission-impossible-7-crew-covid-19-guidelines-1234854675/







  • Yani bu kadar sinirlenmeye gerek var mıydı bilmiyorum ama bu çalışanların seti tehlikeye attıklarını düşünecek olursak Cruis'a laf edecek bir şey yok. Setin kuralları bellidir. O kurallara uyamıyorsan zaten neden oraya gidiyorsun ki? Ayrıca bir maske takmak ne kadar zor olabilir? Ben gözlüklü halimle maskeyle geziyorum.
  • Tom reis haklı .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 16 Aralık 2020; 22:40:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani bu kadar sinirlenmeye gerek var mıydı bilmiyorum ama bu çalışanların seti tehlikeye attıklarını düşünecek olursak Cruis'a laf edecek bir şey yok. Setin kuralları bellidir. O kurallara uyamıyorsan zaten neden oraya gidiyorsun ki? Ayrıca bir maske takmak ne kadar zor olabilir? Ben gözlüklü halimle maskeyle geziyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return to Monke -- 16 Aralık 2020; 22:41:38 >
  • Küfür etmek elbet hoş birşey değil yalnız insanın kimi zaman bir anlık sinerle ağzından hoş olmayan cümleler çıkmaktadır önemli olan ağızda sakız olmasın

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Return to Monke

    Yani bu kadar sinirlenmeye gerek var mıydı bilmiyorum ama bu çalışanların seti tehlikeye attıklarını düşünecek olursak Cruis'a laf edecek bir şey yok. Setin kuralları bellidir. O kurallara uyamıyorsan zaten neden oraya gidiyorsun ki? Ayrıca bir maske takmak ne kadar zor olabilir? Ben gözlüklü halimle maskeyle geziyorum.

    Adam film seti bölünmesin aman hastalık gelmesin diye kendi cebinden para verip yolcu gemisi kiraladı tüm çalışanlar için. İzole bir ortam yarattı. Yerden göğe haklı şu konuşmada.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında hala neden maskeyle film çekmeye başlamadılar anlamış değilim; hem örnek teşkil eder hem de ekstra reklamı yapılmış olurdu, değil mi!

  • He is f**** right

  • adam haklı beyler dağılın
  • Güzel kurgu yapmış Tom reyiz
  • Reis yargı dağıtımış. Açıkça belli oluyor sektör ölmek üzere ve bu filmin iptal olmasını istemiyor zaten çalışanlar için kendi cebinden baya bir masraf yapmıştı covidden korunmalari için. Ayrıca sektör durma noktasında olduğu için işsiz kalan insanların olduğunu da söylüyor adam haklı.
  • Setler cok stresli yerler ve bu stresin tonla sebebi var. Adamın yaptığı yanlıştan çok, genel bir stresin dışa vurumu, bardağı taşıran son damla ile olduğunu düşünüyorum bu tepkinin. Küfür hoş olmamış ama konusunda haklı adam. Geceleri bunla uyuyorum diye saydığı şeylere bakarsak duyarlı adam. E bi yandan kendi işininde bozulmasını istemiyor tabi:) Haklı olarak. Yinede küfretme Tom cum. Biz seni efendiliğinle tanıdık:)

  • İnsalık hali bazen dalgınlıkla veya sinirle olabiliyor.
  • Viral, farkındalık, baskınlık, haklılık, film şimdiden ses getirsin benim adım Tom, her türlü fayda sağlarım.
  • TokerCraft T kullanıcısına yanıt
    Mission Impossible be Tom Cruise'un böyle bir farkındalığa ihtiyacı var mı sence? Adam ve o film serisi zaten tanınıyor
  • tom cruise da olsa insan insandır.

  • 6 seride bağırmamış 7 cide bağırdıysa vardır bunda birşey. Damarına basmışkar adamın ve hemen çamur atıyorlar
  • Ünlü olmak böyle bir şey işte. Tom Cruise haklı da olsa haksız da olsa bu bir darbe oldu.

    Şimdi adımlar belli

    Önce özür dileyecek, sonra para karşılığı veya davalar ile bu kayıtlar kalkacak.
    sonra bir anda buradaki mağdurlar belirlenecek ve sessiz kalmaları karşılığı milyonluk paralar gidecektir.
    Ondan sonra zaten olaylar unutalacak ve millet gene Tom Cruise'u sevmeye devam edecektir. Tabi bi 5-6 milyon$ gider.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 17 Aralık 2020; 9:31:59 >
  • Filme reklam lazım. Malum covid dönemi, sektör ölü durumda.
  • medya ne kadar pislik. 10 konudan 9unda adam haklı olsada, küfür etmesi konusunda 1 konuda haksız mesela. medya alıyor o 1 konuyu cımbızla çekiyor tom küfür etti (kabahat işledi) diye haber yapıyor.

    yani küfür etmesi kabahat, ama medyada tam bir pislik.

  • Biri maske takmadığı için benim çalıştığım şirket tamamen kapanacak ve tüm çalışanları işsiz kalacak, hayatları riske girecek olsa ben de sinirlenirdim şahsen. Ses kaydında tek olarak bu konudan bahsediyor, Hollywood özelinde tabii :)

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.