Şimdi Ara

Galaxy cihazlara Google Keşfet ekranı geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj








  • Galaxy serisi mobil cihazların ilk dönemlerinden bu yana ana ekranda kullanıcılara farklı etkileşim yöntemleri sunmaya çalışan Samsung; bu kez ibreyi Google Keşfet özelliğine çevirdi. Yeni dönemde ana ekranda Google Keşfet önerileri olacak.



    Google Keşfet dönemi başlıyor



    Samsung uzun yıllardır Galaxy serisi mobil cihazların ana ekranlarında etkileşimi arttıracak özelliklere yer veriyor. İlk dönemlerde Flipboard uygulamasından haber akışları ana ekranda yer almıştı. Sonrasında Bixby Home, Samsung Daily ve Samsung Free özellikleri sırasıyla kullanıldı.



    Ayrıca Bkz.Türkiye’deki Apple Store’lar belirsiz bir süreliğine yine kapanıyor



    Son olarak Samsung’un Google Keşfet özelliğine ana ekranda yer vermeyi planladığı ortaya çıktı. Sızdırılan Galaxy S21 serisi videolarında ana ekranın sol tarafında kalan ekranda Google Keşfet akışları görülüyor.



    Android 11 tabanlı One UI 3.1 ara yüzünde kullanılacak olan Google Keşfet bilindiği üzere kullanıcının alışkanlıklarında ve tercihlerine göre haber kaynaklarından derlediği sonuçları kartlar şeklinde gösteriyor.



    Samsung kullanıcıların Samsung Free/Display veya Google Keşfet arasında tercih yapma imkanı sunacağı ifade ediliyor. Diğer taraftan tamamen akışları kaldırmak da mümkün. One UI 3.1 güncellemesini alacak tüm Galaxy cihazlarında bu özelliğin yer alması bekleniyor.




    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-homescreen-google-discover-feed/







  • Bunun için sadece cpl launcer i indirin eklentiyi kurunca oluyor sana google now

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu aldığımda ilk yaptığım şey sol ekrana geçip yukarıdan bixby yi kapatmak oldu. Çok gereksiz buluyorum... Hele ki tuşu atamak için bixby üyeliğini dayatıyor oluşu ayrı bir rezillik. Paramızla rezil oluyoruz, oysa ki tek amacım o tuşa kamerayı atamaktı...

  • Inşallah samsunglarda bixby zorunlu hale gelir harika bir asistan ayrica kimse ingilizce bilmediği için kötülüyor uygulamayı siz hiç mı ingilizce öğrenmediniz inanamıyorum yazık çok yazık size inşallah bixby samsunglarda hep zorunlu hale gelir ve asla kapatılamaz...

  • Ana Sayfa haberlerine DH Misafirleri yazamasın ya bu ne arkadaş!

  • Bir çok uygulama yazılım ve oyunlarda Türkçe dil yok. İngilizce bilmemek ile alakası yok. Bize Türkçe dili kendileri sunmaları lazım türk olduğunuzu unutmayın. Yazılım çıkartıp Türkçe yapın ve kullanmaya zorlayın dünyayı onlarda sizin gibi itiraz etmiyorsa haline yazık :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.