Şimdi Ara

CDPR, Cyberpunk 2077'nin eski nesil sürümleri için yeteri kadar zaman ayırmadıklarını itiraf etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CDPR, Cyberpunk 2077'nin eski nesil sürümleri için yeteri kadar zaman ayırmadıklarını itiraf etti



    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı Cyberpunk 2077, geçtiğimiz günlerde çıkışını gerçekleştirmişti ancak özellikle PlayStation 4'te ve Xbox One'da büyük sorunlar barınıdırıyordu. 



    CD Projekt Red ise dün sabah saatlerinde oyunu eski nesil konsollarda satın alanlar için bir iade başlattı. Ancak yine de önümüzdeki süreçte yayınlanacak 3 farklı yama ile oyunu düzelteceklerini söylediler. Bugün ise CD Projekt Red tarafından başka bir haber geldi.



    Ayrıca Bkz.Left 4 Dead'in geliştiricisinden gelen Back 4 Blood'ın kapalı alfa kayıtları başladı



    CD Projekt Red, geçtiğimiz saatlerde yatırımcılara oyunun eski nesil sürümlerinin neden bu kadar hatalı olduğunu açıkladıkları bir toplantı düzenledi. Toplantıdaki ilk soru, çıkış tarihi ile ilgili dışardan veya içerden bir baskı hissedip hissetmedikleri ve eski nesil sürümleri için gereken zamanın ayrılıp ayrılmadığı oldu. 



    CD Projekt Red'in iş geliştirmeden sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Michal Nowakowski'nin cevabı ise "Daha önce de belirtildiği gibi yeni nesil ve PC sürümüne daha fazla baktık. Kesinlikle eski nesil sürümler için yeteri kadar vakit ayırmadık. Sorun bu. Dışardan veya içerden çıkış tarihi ile ilgili herhangi bir baskı olmadı. Sorun bu değildi." dedi.



    Ayrıca oyunun bu kadar hataya rağmen Microsoft ve Sony'den nasıl onay aldığı da ortaya çıkmış oldu. Açıklamaya göre kendileri bu konuda tüm suçu kabul ediyorlar. Sony'e ve Microsoft'a çıkış öncesi tüm sorunları oyun çıkmadan halledeceklerini söylemişler ve şirketler de güvenip kabul etmiş.



    Cyberpunk 2077'nin eski nesil konsollardaki performansı cidden moral bozucu. Oyuncuların bu kadar güvendiği bir stüdyodan böyle bir oyun gelmesi gerçekten güven kırıcı. Umuyoruz ki CD Projekt Red bir şekilde tüm hatalarını toplar ve yeniden güvenimizi kazanır.




    Kaynak:https://www.vg247.com/2020/12/15/cyberpunk-2077-ps4-xbox-one-not-enough-dev-time/







  • Tamamen dolandırıcı adamlar ya. Oyun çıkmadan önceki hafta eski nesil konsollarda oyun çalışıyor diyip insanlara yalan söylediler şimdi bir tarafları tutuştu oyuncular tarafından yerden yere vurulunca :D
  • Adama sorarlar 15 yıl boyunca okey mi oynadınız ofiste diye.
  • CDPR, Cyberpunk 2077'nin eski nesil sürümleri için yeteri kadar zaman ayırmadıklarını itiraf etti

    Bunun hesabini sormali

  • Bence bu onayı verirken Xbox ve PS tarafı oyuncuların yeni nesile kayma ihtimalini düşündüler. Oyunun 3-4 saat oynama şansı elde eden herkes oyunun bu cihazda iyi bir deneyim veremeyeceğinden adı gibi emindir.

    Ya PS/Xbox yetkilileri bu oyunu hiç denemedi, ya da bu ihtimali düşündüler. Çünkü oyunu PC de gören herkes bunun bir yeni nesil oyun olduğunu düşünüyor.
  • Boylarından büyük işe kalkıştılar, ellerine yüzlerine bulaştırdılar.
  • Bu kadar değerli bir firma 1 haftada bitirdi resmen kendini, yazık oldu. 2012 yılında başlanan projede böyle bir açıklama saçma olmuş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STMUS -- 15 Aralık 2020; 18:33:14 >
  • Biz cdpr iz bizi herkes seviyor bunları yapsak bile sineye çekerler diye düşünmüşler gibi duruyor. Zira aklı başında bir firma hele internetin su, ekmek gibi olduğu günümüzde böyle abartı yalan pompalamaz, dolandırıcılığa kalkışmazdı bu zamana kadar.

  • 7-8 senede anca bu oluyorsa,kendi küçük dünyalarına geri dönsünler. Çünkü Witcher'dan yiyecekleri kaymağın dibini sıyırdılar bu oyun ile.
  • Daha rüştünü ispat etmemiş acemi oyun firması normal bir durum sorun insanları kandırmaya çalışmaları eski nesil konsollara gösterdikleri oyun videoları bu dalaverenin kanıtıdır
  • Oyunun Teaser fragmanı 7 sene önce çıktı. Eski nesil dedikleri konsollarda 7 sene önce çıktı. Yeni nesil konsollarda 1 ay önce çıktı.


    Tecrübesizliğini başka şeylere atıyorlar kötü yapıyorlar. Söyleyin işte "Optimazsyonla uğraşsak bir 7 sene daha beklerdiniz." diye.
  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Buz gibi yalan söylemiş...
  • Oyun duyurulduğunda daha ps4 çıkmamıştı :d Yine de yeterince zaman bulamamışlar. Belli ki bu oyun 1-2 yıldır geliştirme sürecinde
  • 8 sene mi ? Sen 2013 de mi başladılar sanıyorsun ? Max 4 senesi var.
  • valla pc oyuncuları yıllardır berbat port edilmiş oyunları oynuyor, alışkınlar. konsol oyuncularının başına gelmiş bir kere, çok bir zararı olmaz.

  • sormazlar mı aga siz napıyonuz diye...
  • Rockstar Games gülüyordur muhtemelen.
  • Oyunu deneyimleme şansım olmadı ama eski nesil konsollarda çoğu oyun 30 fpsi zor yakalamıyor mu zaten? Pc de 120 fps oynanan oyunları konsolcular düne kadar 30 fps oynuyordu. Yeni nesil konsollarda bile adam gibi 2k 60 fps oyun oynanabilecek mi muamma. Adamlar oyunu bu yüzden erteliyormuş milletin baskısıyla erken çıkardılar. Oyunu böyle erken çıkış tarihiyle tanıtmayacaklardı acele ettiler. Neyse zamanla düzelir millet pc de çatır çatır oynuyor satışların %60 ı da pc den gelmiş.
  • Bence 3-5 tane konsola kursalardı deneselerdi bile ne halt yediklerini anlayabilirlerdi. Çok enteresan.


    Bu arada PCde bile kaplamaların gelmediği oluyor bende. RX570, Ryzen 3100, 16 GB. Harici diske kurulu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 17 Aralık 2020; 20:0:54 >
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Bu kaplama yükleme olayı COD Warzone'da uçaktan atlamadan hemen önce oluyor. Karakterlerin yüzleri belirsiz oluyor. 2 saniye düzeliyor. Sanırım eski konsolların limitlerine gelindi.

    Not: Ps4 Pro'da oluyor. PC'de olmuyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.