Şimdi Ara

Left 4 Dead'in geliştiricisinden gelen Back 4 Blood'ın kapalı alfa kayıtları başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Left 4 Dead'in geliştiricisinden gelen Back 4 Blood'ın kapalı alfa kayıtları başladı



    Yayıncılığını Warner Bros. Interactive Entertainment'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Turtle Rock Studios'un yaptığı Back 4 Blood'ın kapalı alfası için bir video paylaşıldı.



    Ayrıca Bkz.Hitman 3'ün açılış sinematiği yayınlandı



    Left 4 Dead gibi co-op olarak oynanan, hikaye moduna sahip olan Back 4 Blood'ın kapalı alfası için şu anda kayıtlar başlamış durumda. Buradaki adresten kapalı alfa için kayıt yaptırabilirsiniz ancak kayıt yaptırmanız kesinlikle size geri dönüş yapacaklar anlamına gelmiyor elbette. Dönüş yapılan kişiler ise oyunu 17 Aralık ve 21 Aralık tarihleri arasında oynayabilecek.



    Kapalı alfa yalnızca Steam üzerinden oynanabilecek ve sorulan sorulara bakılırsa internet hızınız da önemli bir faktör. Kapalı alfa için yayınlanan videoyu aşağıda bulabilirsiniz.



    Back 4 Blood, 22 Haziran 2021'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Steam ve Epic Games Store için yayınlanacak.











  • Adamlar jet fadıl gibi sürekli left 4 dead adını kullanarak oyun yapıyorlar evolve da yaptılar rezil oldular yine aynı taktikler oyun yapıyorlar
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Zaten kendi oyunlarıydı ne gibi bir problem var, şaka mısınız?
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Şaka filan değilim bu adamlar 2014 te evolve oyununu tanitirken yine l4d geliştiricisiyiz diye çıktı piyasaya oyunu 60 dolara cikartiklari gün 85 dolara ek dlc sattılar karakterleri. 60 dolarlık oyuna 3 karakter koyup gerisini dlc ile sattılar çıkış gününde. yetmedi artist geliştiriciler 60 dolar az 100 dolar olması lazım diyerek 100 dolarlık paket yaptı oyuncuların itirazına da yine artistlik ile cevap verdiler ne oldu oyunlarını free2play yapıp rezil oldular. Yine aynı şekilde reklam yapmaya çalışıyorlar. Bilip bilmeden atlamayin bence herşeye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 15 Aralık 2020; 16:26:23 >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Özür dilerim, Turtle Rock'ta çalıştığını hesap edemedim. Neyse ki haber verdin de bir fiyat sürpriziyle karşılaşmayız
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam sadece bu adamlara bir güven duyulmuyor maalesef. Yine de beklemek lazım çıkışı yorumları ama zihniyet değişmezse bişey çıkmaz gerçi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.