Şimdi Ara

Cyberpunk 2077'nin PS4 ve Xbox'taki iadeleri başladı; CD Projekt özür diliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cyberpunk 2077'nin PS4 ve Xbox'taki iadeleri başladı; CD Projekt özür diliyor



    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı Cyberpunk 2077, geçtiğimiz günlerde çıkışını gerçekleştirdi ancak ne yazık ki konsol tarafında fazlasıyla kötü bir preformans sergiledi. Özellikle PlayStation 4'te oyunu deneyen oyuncular, fazlasıyla tepkili.



    Ayrıca Bkz.CD Projekt'in yönetim ekibi, Cyberpunk 2077'nin hatalı çıkmasının sorumluluğunu üstlendi



    Geçtiğimiz saatlerde de CD Projekt Red, bu konudaki sessizliğini bozdu. Oyunu PlayStation 4 ve Xbox One'dan satın alan tüm oyuncular 21 Aralık 2021'e kadar oyunu iade edebilir. Ayrıca CD Projekt Red, iade açıklaması ile birlikte oyunculardan özür diledi ve gelecekteki yamaların tarihlerini açıkladı. Yayınladıkları açıklamadan öne çıkan notları aşağıda bulabilirsiniz:



    Açıklamanın yine o sarı tema üstüne olduğunu görüyoruz. Sanıyoruz ki bu tema ile ilgili olumlu bir şey göremeyeceğiz. 



    CD Projekt Red, her şeyden önce bir önceki nesil konsollarda oynayan oyunculardan özür diliyor, sorunları çözeceklerine söz veriyor ve sizden bir şans daha bekliyor. Oyunun PlayStation 4 ve Xbox One'da oynanabilir kılmak için daha fazla dikkat harcayacakları açıklandı.



    Son olarak yamalar hakkında da bazı açıklamalar yapıldı. Önümüzdeki 7 gün içerisinde yeni bir yama yayınlanacak, ikinci yama ocak ayında gelecek ve son yama da şubat ayında gelecek. Bu yamalar ile oyunun performans sorunlarının ve hatalarının giderileceği söyleniyor ancak CD Projekt, bu yamalar ile birlikte de eski nesil konsollarda oyunun, yüksek donanımlı bir PC veya yeni nesil konsollardaki kadar iyi gözükmeyeceğini belirtiyor. Ancak oyunun deneyim olarak yakın olacağı da söylenmiş.












  • Bereket versin yamalar var. Yoksa ne yapacakmış bu firmalar? 1996-97-98 vs yıllarda kutulu oyunu alıp oynardık. Ne yama vardı ne genişbant internet.. Bu tip sorunlarla değersizleştirmeyin şu milyonluk yapıtları mübarek firmalar.

  • En başta yapılması gereken bunca hengameden sonra yapılıyor



    Neyse bir şans daha verelim

  • Olacak iş değil ilk başta açıklayacaktınız bunu. bu kadar gelecek vadeden önemli bir şirketin yapmaması gereken devasa bir hata.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fhrstw -- 14 Aralık 2020; 14:12:26 >
  • Neredeyse her hafta haberlere çıktığı için böyle bir çıkış yapacağına emindim.

    Bir şeyin ne kadar çok reklamı yapılıyorsa o kadar kötü oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 14 Aralık 2020; 14:20:1 >
  • şu oyunun 7 yıllık sınırlı kapasiteli makinalarda ciddi ciddi oynanabileceğini düşünen olduysa da ne bileyim arkadaş.gerçi firma öyle bir söz vermiş ama yine de bilemiyorum.

  • Ben aldım oyunu içindeki subniminal mesajlar cinsel içerikli ağır içerikler yüzünden oynamayacağım pc ye aldım

  • holden_ H kullanıcısına yanıt
    Bence bu mantık yanlış. Madem donanımlar kısıtlı; ya o konsol için de satıyorsa o donanıma göre de optimizasyon yapacaktı oyunda, ya da o konsol için çıkartmayacaktı. İnsanlar para veriyor, az da değil.

  • dede17 D kullanıcısına yanıt
    bulutlarda sex yazıyo xd
  • holden_ H kullanıcısına yanıt
    Bu oyundan daha sağlam görünen RDR2,tlou2, detroit become nasıl çalıştıysa buda öyle çalışmalı.
  • Şunun şurasında PS5 ve XB X'i 1 1,5 yıldır konuşuyoruz, PS5 deneme kiti de 1,5 yıl önce gördük neredeyse. Onca yıl da elinizde PS4 ve XB One vardı. Ne oldu sonradan eski konsollar için birden oyunu test etmeyi mi bıraktınız da bu kadar hata meydana gelebiliyor

  • Frobisher kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz iki oyun sadece bir konsola çıktı (detroit çok sonra pc ye geldi) ayrıca hikaye bazlı oyunlar açık dünya bile değil, diğer bahsettiğiniz oyunun yapımcısı rockstar 25 yıllık deneyimleri var bir zahmet düzgün çıkarsınlar ki onlar da zaten önce konsollara sonra pc ye çıkardı.

  • holden_ H kullanıcısına yanıt
    the last of us 2, rdr 2 gibi oyunlar çatır çatır oynanıyor o 7 yıllık cihazda yalnız. görsel ve oynanış olarakta cyberpunk'tan 10 gömlek üstün bence. tamamen yapımcı firmanın hatası.

  • th9 T kullanıcısına yanıt

    Yürü git burdan

  • Borsaya açıldılar ya eski cd red firmasını unutun. Artık önce borsa yatırımcısını düşünen bir firma var karşımızda.

    Bende böyle bir durum bekliyordum ve almadım oyunu. Bir sene sonra 50 liradan alırız:)
  • MrKattchup kullanıcısına yanıt

    Arkadaş orda cyberpunk'un bu "sınırlı makineler" geçistirdiği makinede hangi oyunları çalıştırdığını bir örnekle göstermek istedim. Ayrıca rockstar'a deneyim demişsiniz akladınız o zaman bende şunu derim devletten destekli firmasın CDPR milyon dolar almışsın, bir zahmet sende optimizeli bir oyun yapsaydın ya.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 14 Aralık 2020; 19:16:37 >
  • forum editörleri neden kendi adlarına değilde sürü psikolojisi oluşturacak şekilde haber başlıkları atıyorlar !? yüksek volumden konuşmayı bırakın !

  • th9 T kullanıcısına yanıt
    hangi fotoda göremedim
  • Frobisher kullanıcısına yanıt

    Ben verilen örnekleri doğru bulmuyorum özelliklede sürekli rockstar karşılaştırmasını, oyun ertelenecekti tekrardan fakat linç edildiler bu halde çıktı şimdi de neden böyle çıktı diye linç ediliyorlar, bu olanlar onlar açısından iyi olmadı fakat iyi ders çıkaracaklardır.

  • AskN0More A kullanıcısına yanıt
    Hayır, oyunu yine bug dolu cikartabilrisin ama 1 hafta içinde yama çıkarıp çözersin buglari adamlar ocak ayında patch gelicek diyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.