Şimdi Ara

Musluktan düşen damlayı çekmek için hangi ayarlar?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
3.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: telefonumabak

fatih imzana reklam mı alıyorsun yahu
    subuti sanyonun modelinide yassan belki 2.el fealn denk gelir alırız

quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

vay anasını be gözlerime inanamıyorum k790 gerçekten çok iyiymiş ya bende de hastalıktı kamera ile su damlası çekmek ama tabi canon a610 ile çekince kolay oluyor valla acayip şaşaırdım ya se çok güzel çekmiş. birde şunu denesenize arkadaşlar su damlarken damla kamera ile sizin aranızda kalacak şekilde kendi resmini çekin siz bulanık çıkıyorsunuz ama damlalarda net resminiz çıkıyor :)

a610 ile tek seferde çekiyorsun tabi

• tek seferi filan önemli diil saniyenin 1250debirindeçekiyorum resmi tamam güzel çıkıyor ama buna yakınbi sonucutelefonda görmek açıkçası çok şaşırttı beni demekki se gerçekten iyiymiş b -u konuda
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

tek seferi filan önemli diil saniyenin 1250debirindeçekiyorum resmi tamam güzel çıkıyor ama buna yakınbi sonucutelefonda görmek açıkçası çok şaşırttı beni demekki se gerçekten iyiymiş b -u konuda

sony kalitesi de diyebiliriz
    k790 gerçekten sağlam bi fotoğraf makineli cep telefonu
  • artık nokia ile kıyaslamazlar artık se yi bu konuda.

bide millet megapixelin olaylabi alakasıolmadığını öğrensetamolacak
  • yarım saattir uğraşıyorum yakalayamadım gidip k810 mu alsam ne yapsam
  • ellerinize saglik arkadaslar guzel cekmissiniz gercekten. bende de W810i var ve normal makinam yanimda olmadiginda ve fotograf cekmek istedigimde oldukca basarili isler cikarabiliyor (eskiden nokia 6230i vardi, ancak arada cok buyuk farkliliklar var, sadece megapiksel farkliligindan degil, genel olarak bahsediyorum).

cep telefonu ile fotograf cekmek isteyenler icin National Geographic bu ay bir kitapcik veriyor bilmeyenleriniz varsa haber vereyim dedim.
  • BU DÖNERKEN ÇEKİLEN FAN ÖRNEĞİ..

Musluktan düşen damlayı çekmek için hangi ayarlar??

BUDA MEŞHUR MUSLUK SUYU DAMLACIKLARI..(bu resmi çekerken musluk damlamıyordu , resmen serçe parmak kalınlığında akıyordu )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi * T U Ğ R A * -- 4 Haziran 2007; 14:49:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: * T U Ğ R A *

BU DÖNERKEN ÇEKİLEN FAN ÖRNEĞİ..

bu fanın döndüğüne emin misin?
    yani dönerken çekilen bir fana hiç benzemiyor
    bu kadar net yakalaması çok zor
    profesyonel makinalar bile zor yaparken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 4 Haziran 2007; 14:53:26 >
  • resimler süper
  • OZAMAN SUYUN DAMLADIĞINA DA İNANMA BENCE
  • YANİ :
    ADIM GİBİ EMİNİM.
    BİZDE KELEK OLMAZ.
    K790İ Sİ OLANLAR BİLİR.

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

• Mkaro modu var ise açın ama flaş kesin şart + bir yere teli sabitleyip telefonunda damlanın düşeceği yada musluktan çıkacağı yere (nereyi çekmek istiyorsanız oraya) önceden odaklayarak (çekim esnasından odaklanmaya yetişemezsiniz) hazırlayın.Eğr fkaş sistemi destekliyor ise çekersiniz yoksa işiniz zor malesef.Not karanlık bir ortamda çekmeyin.
  • bence o fan dönmuyor....damlalar bıle o kadar net degılken sn de bılmem kac devır yapan fan o sekılde cıkmaz...zaten desteksız duran fan o sekılde calıstırılırsa savrulur...ama eger cekmısse dıyecek bısey yok tebrıkler...mukemmel bı sonuc..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 4 Haziran 2007; 16:14:56 >
  •  Musluktan düşen damlayı çekmek için hangi ayarlar??

d900le çektim damla görünmüyorr bilee
  • quote:

BUDA MEŞHUR MUSLUK SUYU DAMLACIKLARI..(bu resmi çekerken musluk damlamıyordu , resmen serçe parmak kalınlığında akıyordu )

suyun damlalarını yakalayabilmen için damla şeklinde akması gerekir yada çok ince belli belirsiz düz akması gerekir serçe parmağı kalınlığında bi su akıntısında damla olmaz. damlayı çekebilmek için önce damla olması gerekir.

fan olayı olabilir ben 3 ncü kademede çalışan vantilatör çekmiştim dümdüz çıkmıştı ama tabi bunlar a610 ile yapılanlar k790 bunu yapıyorsa açıkçası biz boşuna para verdik canon a . Allahtan video çekiyor

• quote:

YANİ :
    ADIM GİBİ EMİNİM.
    BİZDE KELEK OLMAZ.
    K790İ Sİ OLANLAR BİLİR.

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Bu fanın döndüğüne inanmıyorum inanmak istemiyorum. Devir sayısı yüksek olan bir nesneyi bu kadar net çekemez gibime geliyor.
    Yalan söylüyorsun demiyorum. Bir kaç arkadaş daha koyarsa aynı şekilde dönen fanın resmini

• w810i ile çekiyorum görünmüyor.

akşam n73 ile denerim.
  • valla eğer gerçektende dönüyosa çok süper .......telefon fanın tozlarını biler iyi yakalamış
  • o fanın döndugune benı kımse ınandıramaz...
  • K790'ın dönen bir fanı duruyor gibi yakalaması dergi incelemelerinde de mevcuttu.
    Hatta forumda da bir arkadaş N73 ile kıyaslamış ve N73'ünkinde fan ın döndüğü belli olurken, K790'da duruyor gibiydi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.