Şimdi Ara

airties modemler icin rapidshare mukemmel cozum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_hs -- 9 Ocak 2022; 16:58:35 >

• ozaman ne oluyor ip mi değişiyor rapide girebilecekmi arkadaşlar?
  • arkadaşlar pppoa yı pppoe yapın kaydet diyin modem 15 saniyede tekrar bağlanıo ve ip değişiyo yeniden indirirkende diğerini seçin yine değişiyo , ben hep öyle yapıyorum
  • denicem tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammetaksoy

arkadaşlar pppoa yı pppoe yapın kaydet diyin modem 15 saniyede tekrar bağlanıo ve ip değişiyo yeniden indirirkende diğerini seçin yine değişiyo , ben hep öyle yapıyorum

Dostum değiştirince bütün bağlantı bilgilerin silinir ve tekrar girmek zorunda kalırsın. Diğer yöntemler daha
    kullanışlı gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eorhan83

quote:

arkadaşlar pppoa yı pppoe yapın kaydet diyin modem 15 saniyede tekrar bağlanıo ve ip değişiyo yeniden indirirkende diğerini seçin yine değişiyo , ben hep öyle yapıyorum

Dostum değiştirince bütün bağlantı bilgilerin silinir ve tekrar girmek zorunda kalırsın. Diğer yöntemler daha
    kullanışlı gibi.

sürekli yaptığım bişi hiç bişi silinmiyo sadece pppoa ve pppoe değişikliği yapıyor , yapmasam söylemem yapıpta başıma gelse söylerim değil mi , 2 senedir bu modemi kullanıyorum ve adsl hizmet programından sürekli bunu yaparak kullanıyorum ve dediğin şey daha hiç başıma gelmedi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KabesTr -- 3 Haziran 2007; 2:03:42 >

• bugün 2-3 dakikada ip alamadı sinir etti beni. gerçi benim hattım pppoa pppoe olunca giremez gibime gelio nete
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 Router arasi VPN kurulumu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: veneficia

eger airties wireless modemlerinden birini kullanip **** den download larda modeme restart atmaktan dunyaniz karardiysa iste size cozum ustelik internetten sadece max5sn ligine dusuyosunuz. 192.168.2.1 linkinden airties modem ara yuzune girin burdan adsl-ve adsl ayarlarina girin baglanti hesabiniza girdikten sonra hic bir ozelligi degistirmeden kaydet deyin modeminizin ppp isigi 4-5 saniyeligine sonup tekrar yanacaktir

Modemi açıp kapamaktan daha hızlı bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas

bugün 2-3 dakikada ip alamadı sinir etti beni. gerçi benim hattım pppoa pppoe olunca giremez gibime gelio nete

bende ikiside çalışıyo sorunsuz , ne olduklarını bilmiyorum ama bağlantımı hiç etkilemiyor ikisinde de son sürat giriyorum , hoş son süratim 27kb/s ama olsun :D
  • quote:

quote:

bugün 2-3 dakikada ip alamadı sinir etti beni. gerçi benim hattım pppoa pppoe olunca giremez gibime gelio nete

bende ikiside çalışıyo sorunsuz , ne olduklarını bilmiyorum ama bağlantımı hiç etkilemiyor ikisinde de son sürat giriyorum , hoş son süratim 27kb/s ama olsun :D

stabil 27kbps alabiliosan ne mutlu sana ben ortalama 26,5 le feln cekiorm ve sürekli dalgalı bir baglantı war flashget ile bi 31 gürüo bi 24 feln ama istatistiklere bakınca ortalama 26 civarı oluo hep....
  • Airties biraz zor IP alıyor bunu farkettim ben. USR9105 güç verildikten 30 saniye sonra hazır. Airties 2 dakikayı buluyor, LAN katmanı, WLAN katmanı aktifleştirmesi bile yavaş. Allahtan bağlandıktan sonra oldukça stabil. İTÜ Ar-Ge'si bununla da uğraşsa tam süper olur. Airties ürünleri genel olarak yavaş. AP301 de öyle, hazır hale gelmesi 2 dakikayı buluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: veneficia

eger airties wireless modemlerinden birini kullanip **** den download larda modeme restart atmaktan dunyaniz karardiysa iste size cozum ustelik internetten sadece max5sn ligine dusuyosunuz. 192.168.2.1 linkinden airties modem ara yuzune girin burdan adsl-ve adsl ayarlarina girin baglanti hesabiniza girdikten sonra hic bir ozelligi degistirmeden kaydet deyin modeminizin ppp isigi 4-5 saniyeligine sonup tekrar yanacaktir

güzel bilgi, deniyecem mutlaka

modem çok uzakta kalkıp yanına gitmek öldürüyo insanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: a1ps

quote:

quote:

stabil 27kbps alabiliosan ne mutlu sana ben ortalama 26,5 le feln cekiorm ve sürekli dalgalı bir baglantı war flashget ile bi 31 gürüo bi 24 feln ama istatistiklere bakınca ortalama 26 civarı oluo hep....

zaman zaman dalgalanıyor canım :D son sürat 27 o flashgetdeki 32 lere inanma :D bende 48 olduğu bile oluyo sapıtıyo arada bir ama emule canavar gibi sömürüyor emulede 29 ile 10 dk boyunca indirdiğine şahit oldum

• Airties modemlere has bir özellik değil bu çoğu modemin arayüzünü kullanarak restart edebilirnisiz hattınızı.
  • airties modemler icin rapidshare mukemmel cozum

"Bağlantıyı Kes" butonuna bastıktan en fazla 5 saniye sonra IP değişmiş oluyor. IP değiştirmek için power düğmesini kullanmayın! Power düğmesini kullanırsanız en aşağı 1 dakka sürüyor IP nin değişmesi.
  • Arkadaşlar explorerdan modemin arayüzüne gerek yok adsl programından resimde gösterdiğim yerden pppoe ise pppoa yapın veya tam tersini kaydete basın oluyor

airties modemler icin rapidshare mukemmel cozum
  • arkadaslar kesinlikle pppoe ayarlari degistirmenize gerek yok sadece 192.168.2.1 den arayuze girip dedigim gibi adsl ayarlarina girin ve kaydet deyin hic bi ozelligi degistirmenize gerek yok gercekten de cok ise yariyor ben de 4-5 saniye arasi suruyor ip adresinin degisim yeniden baglanmasi..
  • arkadaşlar ip değişmek için hiç uğraşmayın ya ayarlarıyla. 192.168.2.1 e girin. altta araçlar seçeneğine girdikten sonra yeniden başlat seçeneğini göreceksiniz. tıklayın gelen sorularu onaylayın. modem yeniden başlatılacak ve rapid sorunu kalkacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkarahanli61 -- 24 Haziran 2007; 19:49:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.