Şimdi Ara

Logitech MK540 Advanced Klavye Fare Seti | İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu videomuzda Logitech'in MK540 Advanced model isimli, K540 klavye ve M310 fareden oluşan kablosuz klavye fare setinin teknik özelliklerine ve detaylarına yakından bakıyoruz.





  • banane logitech ten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daytone1 -- 15 Aralık 2020; 11:59:7 >
  • 520 Modeline çok benziyor ,hafif rötuşlanmış hali gibi. Her neyse klavyesini günde 10 saat kullanmama rağmen yaklaşık 10 senedir hala kullanıyorum ; mouse'unu ilk gün kırıp atmıştım , çok yavaş idi. Kaliteyi bozmadılarsa uzun süre sizi götürür , kaç kere çay kahve yemek döktüm ama hemen butonu kapayıp pili çıkartıp temizleyerek hiçbir sorunu olmadan hala kullanıyorum. En güzel kısmı ise pil neredeyse hiç harcamıyor , 2 yılda 1 defa değiştiririm :D
    Unutmadan yazayım bu kadar para bu sete değmez; Ben 50 Liraya almıştım set olarak 10 sene evvel, her yıl için fiyatına %100 koymuşlar mübarek :D Yine de faresi dahil 200 liradan fazla para verilecek set değildir!(Paranız çoksa bilemem)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 13 Aralık 2020; 22:39:12 >
  • daytone1 kullanıcısına yanıt

    Aç kapa düğmesi olması 10 numara bir olay. Nesi saçma geliyor anlamıyorum.Şuan Mk270 kullanıyorum. Fare ve klavye çok rahat laptop çantasına koyuyorum ve yanımda taşıyorum. Taşımadığım zamanlarda da düğmelerini kapatıp gidiyorum durduk yere çalışmasınlar. Şimdi ise Mi Silent Mouse aldım onda da kapama tuşu var gayet hoş bir olay.

    Böyle şeyleri eleştirirken daha geniş pencereden bakmak lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daytone1 kullanıcısına yanıt

    Tartışmanızı bölmek gibi olmasın hocam ama kabaca 15 senedir Logitech'in çeşitli fare ve klavyelerini kullandım. Bence de Açma Kapatma anahtarı gerekli bir parça. En son 2 sene evvel Logitech'in M330 model kablosuz faresini aldım. Hareketsiz kaldığı zamanda kendisini kapatabiliyor ancak bu işlev harekete duyarlı olduğu için fareyi bir yere taşıyacaksam sürekli hareket ettiği için çalışacak. Elbette ne kadar etkisi olabilir ki pil ömrüne Neticede 2 tane AA pil kullanıp her hafta pil bitiren farelerden tek AAA pil ile 2 sene gidebilen cihazlara evrimleşti ancak yine de açma kapatma anahtarının bir eksi olduğu söylenemez diye düşünüyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: daytone1

    Bu mesaj silindi.

    Kardeşim önceki yorumumda sebeplerini yazdım. 15 Yıl OEM Pc satmak çok bir şey katmamış anlaşılan. Ben işim gereği devamlı laptopumu yanımda götürüyorum mobilize halindeyim. Klavye & faremi çantaya koyup giderken windowstan ayar yapmak veya USB alıcısını çıkarmak zorunda değilim. PC'yi de uyku modunda götürüyorum genelde. Çanta içerisinde fare ve klavye kendi kendine tuşlara bastığında PC'nin uykudan uyanmasını, pc ye bağlanmasını istemiyorum. Güzelce kapatıyorum tuşlarından keyfime bakıyorum.

    Bu tuşun olmasının sana ne zararı var onu da anlamış değilim :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: daytone1

    Bu mesaj silindi.

    Sana diyeceğim tek şey;


    :)

  • Sen gibi sıkıntılı tiplere tek cümle yazayım.


    "terbiyesizliğin altında edepsizlik ve ahlaksızlık yatar"

    Bu da senin suçun değil, olmadığını da sen gibiler çok iyi bilir.


    Bende güldüm ama ağzımla değil.

  • Bence Razer ve Steelseries gibi sınıfında kendini ispatlamış firmalara mail atıp on-off tuşunu kaldırmaları gerektiğini söylemelisin.Zira adamların en pahalı ve en yeni farelerinde bile bu tuş var çok yazık.Tırt çin malı fareler bile ne seviyeye gelmişken birde şunlara bak...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T Square -- 15 Aralık 2020; 12:46:25 >
  • bendeki mk520 modeli. mause'u iyi ama klavye tuşları değişik bir sertliğe sahip. yoruyor ve hızlı yazmayı engelliyor. yazı yazanlar mk520 modelini almasın derim. bazıları beğenmiş. ben değiştirdim. 4 ay içerisinde bazı tuşlar diğerlerinden daha zor basmaya başladı. belki de bana denk geldi bilmiyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.