Şimdi Ara

1.39 inç AMOLED ekranıyla Realme Watch S Pro geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1.39 inç AMOLED ekranıyla Realme Watch S Pro geliyor



    Geçtiğimiz ay Watch S'yi tanıtan Realme, resmi lansman tarihi açıklanmayan Whatch S Pro ile akıllı saat yelpazesini genişletmek istiyor.



    Geçtiğimiz günlerde Realme CEO'su Madhav Sheth, Twitter sayfasında Realme Watch S Pro akıllı saatin farklı kayışlarla donatılmış fotoğraflarını paylaştı. Son olarak ise yine Twitter'da yaklaşmakta olan akıllı saatin, 'Büyük AMOLED dokunmatik ekran' bilgisinin paylaşıldığı bir tanıtım videosu yayınlandı.



    Ayrıca Bkz.Ericsson, patent lisans anlaşmazlıkları nedeniyle Samsung'a dava açtı



    Ekran 1.39 inç büyüklüğünde olacak



    Yaklaşmakta olan akıllı saat daha önce, FCC veritabanında tüm özellikleriyle göründü. Realme Watch S Pro'da, 454 x 454 piksel çözünürlüğe sahip 1,39 inç AMOLED dokunmatik ekran yer alacak.



    Akıllı saat, adım sayısı, mesafe, kalori ve kalp atış hızı gibi özellikleri destekleyecek. Ayrıca egzersiz türünü otomatik olarak algılayabilecek. Uyku kalitesini ve süresini de belirleyebilecek.



    Saat, telefondaki müziği ve kamera uygulamasını kontrol etmek için kullanılabilecek. Diğer özellikler arasında çağrı bildirimleri ve telefonunuzu bulma özelliği bulunuyor. Realme Watch S Pro, 420 mAh bataryaya sahip olacak.



    Akıllı saatin diğer barındırdığı özellikler ise Bluetooth Low Energy, GPS ve GLONASS modüllerinin yanı sıra ivmeölçer, jiroskop, jeomanyetik sensör, optik kalp atış hızı sensörü, ortam ışığı sensörü ve kapasitif dokunmatik sensör.








    Kaynak:https://www.gsmarena.com/realme_watch_s_pro_amoled_screen-news-46718.php



  • realme bu işi çözdü adam dünya teknoloji pazarının bugunu buldu heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.