Şimdi Ara

Twitter ekran paylaşım uygulaması Squad’ı satın aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitter ekran paylaşım uygulaması Squad’ı satın aldı



    Bir süre önce Hikayeler özelliğini devreye alarak etkiletişimi arttırmaya çalışan Twitter şimdi de ilginç bir şirket satın alımına imza atıyor. Konu; ekran paylaşımı temelli görüntülü görüşme uygulaması Squad.



    Squad nedir?



    Squad temelinde bir video sohbet uygulaması. Kullanıcılar birbiri ile görüntülü görüşme yaparken ekranlarını paylaşabiliyor. Web sitelerinde gezinme, video izleme, oyun oynama, sosyal medya uygulamalarına girme gibi pek çok eylem esnasında görüntülü görüşmeye devam edebiliyorsunuz.



    Ayrıca Bkz.Yeni Mercedes-Benz eSprinter özel bir platform ve üç batarya seçeneğiyle gelecek



    Squad özellikle pandemi döneminde öne çıkmayı başardı. Genç kullanıcıların farklı konularda paylaşımlar yapabilmesi bunda en büyük etken durumunda. Haliyle Twitter de yükselen bu ilgiyi kaçırmadı.



    Satın alım bedeli açıklanmazken Squad ekibi Twitter’ın tasarım, mühendislik ve ürün geliştirme bölümlerine paylaştırılacak. Kurucu Esther Crawford ise sohbet alanında bir ürünün liderliğini yapacak. Squad uygulaması ise mağazalardan kaldırıldı ve sunucu desteği kesildi.



    Twitter’ın ne gibi planlar içerisinde olduğu bilinmiyor ancak Crawford’un yeni bir ürün tasarlayacak olması uygulamanın kullanım senaryoları içerisine ekran paylaşımının yerleştirileceği ihtimalini akla getiriyor.




    Kaynak:https://techcrunch.com/2020/12/11/twitter-acquires-screen-sharing-social-app-squad/







  • Büyükler, her zaman kücükleri yer.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.