Şimdi Ara

Samsung son 3 yılın en yüksek telefon satışını yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung son 3 yılın en yüksek telefon satışını yaptı



    2020 yılı pandemi nedeniyle belirli sektörlerde adeta bayram havasında geçti. Görüntülü görüşme uygulamaları, taşınabilir büyük ekranlı bilgisayarlar, akıllı telefonlar, web kameraları gibi pek çok sektörü saymak mümkün. Trendi erken yakalayanlar fırsattan en iyi şekilde istifade ediyor.



    Samsung liderliği bırakmıyor



    Yapılan üçüncü çeyrek analizlerine göre akıllı telefon pazarında toplam 366 milyon adet satış yapıldı. Yıl bazında yüzde 4 civarında bir düşüş olsa da önceki çeyreğe göre yüzde 32 artış elde edildi.  



    Ayrıca Bkz.Katlanabilir Lenovo ThinkPad X1 Fold rekor fiyattan satışa çıkıyor



    Hindistan gibi ülkelerde pandemi öncesi dönemin dahi geride bırakıldığı ifade ediliyor. Ülkede 53 milyon akıllı telefon satılmışken yıl bazında yüzde 9, çeyrek bazda yüzde 188 gibi rekor bir artış görüldü.



    Samsung pazarda 80 milyon satışa ulaşarak son 3 yılın rekorunu kırdı. Hem yıl hem de çeyrek bazda artış gösterdi. Huawei yaklaşık 51 milyon satış yaparken Xiaomi de 48 milyon civarında telefon sattı. Apple ise 40 milyon civarında bir satış ile dördüncü sırada kaldı.



    Samsung son 3 yılın en yüksek telefon satışını yaptı



    Üçüncü çeyrekte Realme markasının yüzde 132 büyüdüğü ve en hızlı 50 milyon satış rakamına ulaşan akıllı telefon üreticisi olduğu belirtiliyor. Orta Doğu, Avrupa ve Latin Amerika’da Samsung lider. Asya’da Huawei, Kuzey Amerika’da ise Apple liderliği göğüslemiş.



    Yılın dördüncü çeyreğinde beklentiler değişmedi. Pandeminin en erken gelecek yıl sona ermesi öngörüldüğü için bu çeyrekte de pazarda yüksek satış rakamları gelmeye devam edecek.




    Kaynak:https://www.counterpointresearch.com/mobile-infographic-q3-2020/







  • İroni değil haklı bir sebep adamlar s10+ 5000 tl den daha düşük bir fiyata sattılar daha ne yapsınlar. Aynı özelliklerle amiral gemisi almak diğer firmalarda mümkün olmayan bir durum. Kötü yani işletimcide 5-6 yıl önce önde iken şuan çok geride umarım Amd ile çalışmaları olumlu sonuçlanır.
  • Türkiye'ye özel fiyatlandırma ve hediyeli satış gibi kampanyalar yapması ile Samsung gönüllere taht kurdu, sayesinde iPhone'a veya bazı Çin markalı telefon modellerine burun kıvırabiliyoruz, çok teşekkürler Samsung
  • tubytube kullanıcısına yanıt

    ironi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapmacikinsan0 Y kullanıcısına yanıt
    İroni değil haklı bir sebep adamlar s10+ 5000 tl den daha düşük bir fiyata sattılar daha ne yapsınlar. Aynı özelliklerle amiral gemisi almak diğer firmalarda mümkün olmayan bir durum. Kötü yani işletimcide 5-6 yıl önce önde iken şuan çok geride umarım Amd ile çalışmaları olumlu sonuçlanır.

  • Huawei Honoru kapsıyorsa Oppo Realme ve Oneplusı, Xiaomi de Poco ve Redmiyi kapsar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yapmacikinsan0

    ironi

    Genel olarak bu mevzulardaki eğilimlerimi bilseniz asla ironi olmadığını görürdünüz, orta ve üst seri Samsung mobil cihazları sayesinde banal kokuşmuş İngiliz kibirli iPhone'a veya maksimum 2 sene ömrü olan, yazılım ve frekans sıkıntısı çektiren orta sınıf tuzağı bazı Çin markalarına düşmüyoruz

    Biraz gözünüzü açarsanız o AK İngiliz siyasetinin toplumları kurutan arsızlığı yüzünden Çin markalı telefonlar satın alma zorunluluğunun geleceği günleri görebiliriz, boşuna kötü geçti artık çok kötü geliyor denilmiyor. Samsung sayesinde gerçek anlamda hür ve premium mobil cihazlar kullanabiliyoruz, üstelik biraz para biriktirseniz alabilirsiniz

    Mesela Samsung M51 yanlış anlamadıysam pil kapasitesi açısından küçük ama daha farklı pillerin üretilmesi adına devrimsel bir adım...




  • GENÇ_EFENDİ G kullanıcısına yanıt
    4.500 e aldım S10+ ı, iphone 11 den daha iyi telefon :D Türkiyede Samsung varken apple alanlar da ne bileyim

  • Amiral cihazlari ise en dusuk satis adetlerinde olsa gerek

  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart1978

    Amiral cihazlari ise en dusuk satis adetlerinde olsa gerek

    Asıl parayı amiral gemilerinden vuruyorlar ama işte orda da apple farkını koyuyor. Bende 10bin tl 15bin tl verecek olsam iphone alırım. En azından satarken çok zarar ettirmez.

  • Samsung bu fiyatlarla giderse, amiral gemisi pazarını iyice kaybeder. Bekle bir sene, bir sene öncesinin ürününü Çinli fiyatına al.

  • huawei xiaomi falan çin'den başka hiçbiryerde yoklar.samsung da çin'de hiç yok.çin hariç dünya pazarına bakılsa huawei falan sıfır çeker.

  • aycibin A kullanıcısına yanıt

    Nasıl çinden başka hiçbir yerde yok? Türkiye de son 2 yılda bu dediğin firmalar satışta tavan yaptılar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heamvivna

    Nasıl çinden başka hiçbir yerde yok? Türkiye de son 2 yılda bu dediğin firmalar satışta tavan yaptılar

    türkiye'ye gelene kadar satışlar yüksekti.ama resmi kanaldan gelince fiyatlar saçmaladı ve satışlar durdu.tabi türkiye dışında daha da az

  • Amerikanın Huawei ye yaptırımları olmasaydı şuanda liderliği eline almıştı. Samsung Trumpa dua etsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal şu an piyasa da bir sürü telefonları var.
    Eski samsung telefonlar touchwiz arayüzünden dolayı sorunlu idi.
    Fakat dayanıklı idiler.
    Galaxy mini yi 4 sene kullandım. Stock ve custom romlar denedim 2 defa softbrick oldu. Yine de çalıştı.
    Sonradan hemen hemen her android telefonda bootloader olayı sorun oldu. Bir de güzel gömülü pil olayı var.
    Artık açık kaynak kodlu olsa da özgürlük yok.
    Fiyatlara değinmeye gerek görmüyorum.
    Kim neyi satarsa satsın bedavaya vermiyor o yüzden fanatikliğin gereği yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koçari

    Asıl parayı amiral gemilerinden vuruyorlar ama işte orda da apple farkını koyuyor. Bende 10bin tl 15bin tl verecek olsam iphone alırım. En azından satarken çok zarar ettirmez.



    Alıntıları Göster
    Satarken çok zarar ettirmez derken hafiften bir yatırım aracıymış gibi de gösteriyorsunuz, insanlar bunu duymaktan bunaldılar, sonra bir de bakmışsınız ki altını yöneten (kendi tabirleriyle) City of London marabası altını kucağınıza 500'den bırakmış. Bunların sütü, kanı öyle...





  • en çok eleştirilen marka(bizim ülkedeki şayomiciler onlar) en çok övülen çin markalarını sürekli geçiyor her alanda çok ilginç!demek ki dünya bizler gibi düşünmüyor!!?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.