Şimdi Ara

LG’nin şeffaf OLED panelleri, otomatik kayar kapılarda kullanılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG’nin şeffaf OLED panelleri, otomatik kayar kapılarda kullanılacakKoreli LG’nin OLED panellere yaptığı yatırım meyvesini farklı birçok alanda toplamaya çalışıyor. Standart panellerden farklı kullanım avantajları sunan şeffaf OLED paneller, önümüzdeki süreçte LG için ciddi bir gelir kaynağı olmaya başlayacakmış gibi duruyor.



    Ayrıca Bkz.Everest Dağı’nın en son yapılan ölçümlerde 73 santim daha uzun olduğu belirlendi



    Gerçek hayattan örneklerini Pekin ve Şenzen metrolarında tanıtım örneklerini ise uçak kabinlerinde gördüğümüz şeffaf OLED paneller, yakında otomatik kayar kapılarda karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. LG ve İsveçli Assa Abloy Kapı Sistemleri ortaklığında hayata geçirilmesi planlanan yöntemde, İsveçli şirketin ürettiği cam kayar kapıların LG şeffaf OLED panellerle hayat bulması sağlanacak.



    LG’nin şeffaf OLED panelleri, otomatik kayar kapılarda kullanılacak



    LG’nin 55EW5G signage modelinin kullanılacağı çözümde panel temperli cam ile korunacak. AVM, hava limanı ya da bir iş merkezinin girişinde bulunan kayar kapılara yerleştirilecek panel, Full HD çözünürlük ve 400-nit parlaklık değeriyle insanlara oldukça canlı renkler sunacak. LG’nin içerik yönetim yazılımıyla desteklenecek çözüm, şahıslara ilgili yerle ilgili reklâm veya önemli bilgileri anlık olarak sunacak.



    LG’nin şeffaf OLED panelleri, otomatik kayar kapılarda kullanılacak



    Henüz kesin bir üretim tarihi telaffuz edilmeyen yöntemle hem müşteri hem de çalışanlar için yeni ve farklı tecrübeler edinileceği ifade ediliyor.  




    Kaynak:https://newatlas.com/electronics/lg-transparent-oled-displays-sliding-doors-assa-abloy/







  • YANMAYAN Oled yapın siz ilk önce sonra bu işlere girişin

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.