Şimdi Ara

World of Warcraft: Shadowlands en hızlı satan PC oyunu oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • World of Warcraft: Shadowlands en hızlı satan PC oyunu oldu



    Uzun yıllardır popülaritesinden bir şey kaybetmeden hayatına devam eden World of Warcraft oyunu rekor kırmaya devam ediyor. Geniş oyuncu kitlesinin de etkisiyle genişleme paketleri çok hızlı satılıyor.



    Blizzard kendi rekorunu kırdı



    World of Warcraft oyununa yeni bir soluk getiren Shadowlands genişleme paketi 23 Kasım itibariyle satışa sunulmuştu. Daha ilk gününde 3.7 milyon adet satış rakamı elde eden paket PC dünyasının en hızlı satan oyunu oldu. Önceki rekor 3.5 milyon ile Diablo 3 oyunundaydı. Yani yine Blizzard kendi rekorunu kırmış oldu.



    Ayrıca Bkz.Katlanabilir Lenovo ThinkPad X1 Fold rekor fiyattan satışa çıkıyor



    Shadowlands sonrasında WoW pek çok önemli iç rekora da şahitlik ediyor. Firmanın verdiği bilgilere göre net sayı verilmese de oyunda aylık aktif oyuncu rekoru kırıldı. Bu sayıya geçmiş paketlerin ne öncesinde ne de sonrasında erişilmemiş.



    Diğer taraftan Azeroth bölgesinde son 10 yıldaki en fazla zaman geçirme süresinin elde edildiği belirtiliyor. Oyunda toplam oyuncu sayısının da geçen yıla göre ikiye katlandığı ifade ediliyor. Elbette bu rakamlarda pandemi sürecinin de etkisi büyük.



    World of Warcraft: Shadowlands eklenti paketinde yeni bölgeler, zindanlar, arenalar ve savaş meydanları yer alıyor. Bugünden itibaren ilk sezon PvP savaşları ve zindanları başlamış durumda.




    Kaynak:https://www.techpowerup.com/275731/world-of-warcraft-shadowlands-becomes-fastest-selling-pc-game-of-all-time







  • tr de en düşüktür sağ olsun dolar

  • ciftkazmali kullanıcısına yanıt
    Vallaha kardeş ben de oynadım bir süre ama parayla pulla alakası yok ; zamanında varsa bir günde bile rahatça kasılıyor aylık ücret , her neyse ben Genshin oyununa sardım bu aralar. Wow'a başlamadan önce şunu izle ki hangi oyuna başlamak istediğini doğru seç(Wow'a istemeden de olsa bir kaç puan ekledi bence); gerçi bence listede Genshin olsa ilk sırayı alabilirdi, şuan en iyisi bu bana göre :)

    Ben videodaki arkadaşın yazdıklarına göre kafama göre puanladım 4 tanesini denemediğimden puan koyamadım ama 132 Puan aldı yine de 4 tane sine 5'er puan versen bile ki en az o puanları alır 152 puan ediyor!
    World of Warcraft: Shadowlands en hızlı satan PC oyunu oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 10 Aralık 2020; 0:53:54 >




  • Online oyun için çokta önemli değil. Heleki tr desteği hiç bakmaya bile gerek yok. 2077 tektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.