Şimdi Ara

Philips 9@9F

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Philip'in 9@9F modeli sadece telefon olarak kullanmak için bence çok ideal. 1 ay şarj süresi diyor. 2 hafta gitse deliririm. Samsung kullanıcısı olarak şarj aleti taşımaktan bıktım. ancak bu modele kulaklık bulabilmek mümkün mü bilmiyorum. uzun konuşmalar yapan birisi olarak bu beni endişelendiriyor. bu model(9@9 serisi) ya da tip Philips kullanıcısı forum üyesi var mı? kulaklık bulabilir miyiz? memnun musunuz? vb?

•  Philips 9@9F

Satın Alabileceğiniz Linkler:
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepph909f

http://www.sanalmagaza.com.tr/ProductDetails.aspx?Cid=1214&Pid=10&ProductID=48767&n=Philips%209@9f%20Cep%20Telefonu

http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=6jJd9yTluSfZ53YZfCbDOg

Teknik Özellikler:
    http://www.gsmarena.com/philips_xenium_9@9f-1836.php

http://www.enekonomik.com/cep_telefonu/11/Philips/2126/Philips_Xenium_9@9f/ozellikleri/

http://www.mobimag.com/cep_telefonu.asp?id=538

kocaman 4 yönlü navigasyon tuşu, kullanımı rahat numerik tuşlar ve genel olarak küçük 77gram ağırlığındaki şık tasarımını şahsen ben çok başarılı buldum.

xenium serisi telefonlar kağıt üzerinde 1 ay bekleme süresi vaat ediyor. ancak iş bu telefonlardan birini alıp normal bi şekilde kullanmaya geldiğinde 7 ile 15 günde bi sarja takıyorsunuz ki bu da oldukça iyi bi değer.

tabi istisnalar foruma " şarjı uzun gitsin diye aldık fakat 4 günde bi şarj ediyoruz" şeklinde msj bırakıp gidiyorlar.., ama bi günde kaç saat konuşma yapıyor, ne kadar kullanıyor sağlıklı bilgileri vermeden çekip gittikleri için işin doğrusu onların teknik bi problem mi yaşadığı yoksa abaza gibi kullandıkları için mi böyle bi sorun yaşadıklarını anlayamıyoruz.

ben bu telefonun batarya konusunda diğer xenium lardan daha stabil olacağını düşünüyorum, zira şimdiye kadar 4-5 tane xenium serisinden telefon gördük (tr ye gelmeyenleri saymıyorum) her yeni modelde biraz toparlanma iyileşme vardı. burdan hareketle bu modelin öncekilere göre daha stabil olacağı fikrine varabiliriz.

daha iyi olacağı fikrimi destekleyen diğer bi önemli faktör kapaklı xenium modellerinde biri içde diğeri dışta olmak üzere iki ekran vardı.. oysa bu aletin üzerinde tek bi tane üstelik oled tipinde küçük bi ekran var , oled geleceğin ekran tipi olup diğer ekran tiplerine göre çok daha az enerji harcar.

ben bu telefonu 100-125 liraya bulursanız ( henüz yeni geldi, bi yaygınlaşsın hele) almanızı tavsiye ediyorum..

* Java MIDP 2.0 desteği sayesinde opera mini3 kurabilirsiniz. böylelikle cepten acil durumlarda nete girebilir, en güzeli operanın şifreli sayfalara izin vermesi sayesinde havale/eft gibi bankacılık işlemleri yapabilirsiniz. ayarlarını nasıl yaparsınız bilmem ama uğraşısanız msn programıda kurabilirsiniz.

* bu alette oyun işini unutun, hem uygun aktarma ortamı olmaması, ekran boyutu gibi nedenlerden dolayı oyun konusunda fazla bişey beklemeyin.

ben cebimde şık, hafif bi telefon taşımak istiyorum, özellikde neymiş benim için sadece batarya ömrü önemli diyorsanız bence 9@9F doğru seçim..

face1tr..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 2 Haziran 2007; 19:52:08 >

• ben telefonu yeni aldım, kutusundan kulaklık çıkıyor ama kullanmadım, kullanacağımı da sanmıyorum. görüntüsü harika ama bir iki, kusur mu demeli, alışamadım mı demeli, olay var. sesler ne iyi ne kötü, ekran görüntüsü, resimler güzel ama yazılar biraz köşeli gibi. sms yazacakken t9 her seferinde açık olarak başlıyor, ben kullanmadığımdan her seferinde kapatmak gerekiyor ve bunu hatırlamak! en önemli sıkıntım sms gönderebilmek ama alamamak. sorun telde midir operatörle mi ilgilidir bilmiyorum, ikisine de yazı gönderdim cevap bekliyorum. eski telde bu sorun yoktu. en çok merak ettiğim konu şarjı, daha yeni olduğu için bu konuda birşey söyleyemeyeceğim. sonuçta giriş seviyesi bir telefon için gayet iyi, sms sorunu çözülürse tabii...
  • bu arada telefonda kamera yok, bluetooth, kızılötesi yok.. bağlanmak mümkün mü bilmiyorum ama bilgisayar bağlantı kablosu yok.. bir de mp3 desteği yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: efe35

ben telefonu yeni aldım, kutusundan kulaklık çıkıyor ama kullanmadım, kullanacağımı da sanmıyorum. görüntüsü harika ama bir iki, kusur mu demeli, alışamadım mı demeli, olay var. sesler ne iyi ne kötü, ekran görüntüsü, resimler güzel ama yazılar biraz köşeli gibi. sms yazacakken t9 her seferinde açık olarak başlıyor, ben kullanmadığımdan her seferinde kapatmak gerekiyor ve bunu hatırlamak! en önemli sıkıntım sms gönderebilmek ama alamamak. sorun telde midir operatörle mi ilgilidir bilmiyorum, ikisine de yazı gönderdim cevap bekliyorum. eski telde bu sorun yoktu. en çok merak ettiğim konu şarjı, daha yeni olduğu için bu konuda birşey söyleyemeyeceğim. sonuçta giriş seviyesi bir telefon için gayet iyi, sms sorunu çözülürse tabii...

abi sms gönderememek. eger ürününde yazılımsal bir hata yoksa bu amma geyik olur haç sms gonderemeyen telefon
    ericson 337 gibi. rezalet bir durum olur
    konuyu yazan arkadaş hadi diyelim inandın bilmiyordun bekleme süresini şarjı gider olarak algıladın diyelim, bekleme süresini okudunda ürün klavavuzunda "bekleme süresi bölgeye, şebekeye, simkarta ve servislere göre değişiklik gösterir" gibi bir ibareyi niçin göremedin.

• sms sorunu halloldu. nasıl diye sormayın bilmiyorum. eski telefonumdan numaralarımı aktardım ve phlipse ektardım sonra da telefon adres defterini kullanmaya başladım. sonra bir baktım (kullanma klavuzunda ne olduğu açıklanmayan) ekranın üstündeki kırmızı ünlem işareti kaybolmuş. hemen mesaj gönderdim ve cevabını da alabildim. sorun çözüldü ama tam olarak nasıl bilmiyorum.

konuyu yazan arkadaş hadi diyelim inandın bilmiyordun bekleme süresini şarjı gider olarak algıladın diyelim, bekleme süresini okudunda ürün klavavuzunda "bekleme süresi bölgeye, şebekeye, simkarta ve servislere göre değişiklik gösterir" gibi bir ibareyi niçin göremedin.

bir ay şarj etmeden telefonu kullanmayı beklemiyorum tabi, 10-15 gün benim işimi rahatlıkla görür.
  • Orjinalden alıntı efe35
    sms sorunu halloldu. nasıl diye sormayın bilmiyorum. eski telefonumdan numaralarımı aktardım ve phlipse ektardım sonra da telefon adres defterini kullanmaya başladım. sonra bir baktım (kullanma klavuzunda ne olduğu açıklanmayan) ekranın üstündeki kırmızı ünlem işareti kaybolmuş. hemen mesaj gönderdim ve cevabını da alabildim. sorun çözüldü ama tam olarak nasıl bilmiyorum.

bir ay şarj etmeden telefonu kullanmayı beklemiyorum tabi, 10-15 gün benim işimi rahatlıkla görür.

Elbette bende razıyım 15 gün gitmesine. keşke gitse 15 gün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ben telefonu yeni aldım, kutusundan kulaklık çıkıyor ama kullanmadım, kullanacağımı da sanmıyorum. görüntüsü harika ama bir iki, kusur mu demeli, alışamadım mı demeli, olay var. sesler ne iyi ne kötü, ekran görüntüsü, resimler güzel ama yazılar biraz köşeli gibi. sms yazacakken t9 her seferinde açık olarak başlıyor, ben kullanmadığımdan her seferinde kapatmak gerekiyor ve bunu hatırlamak! en önemli sıkıntım sms gönderebilmek ama alamamak. sorun telde midir operatörle mi ilgilidir bilmiyorum, ikisine de yazı gönderdim cevap bekliyorum. eski telde bu sorun yoktu. en çok merak ettiğim konu şarjı, daha yeni olduğu için bu konuda birşey söyleyemeyeceğim. sonuçta giriş seviyesi bir telefon için gayet iyi, sms sorunu çözülürse tabii...

kutudan kulaklık çıktığını bilmiyordum. çıkıyorsa kesin alırım. ne de olsa hergün telefonunu şarj eden Samsung kullanan birisi olarak 15 gün değil 5 güne de razıyım. teşekkürler. zaten kamera falan istemiyorum telefonda. yeter de artar bile bana

• @efe35

telefona oprera mini web tarayıcı ve mig33 messenger programı kurmayı dene bakalım.., eğer sorun çıkmadan kurulursa manyak süper olacak..

bu arada hayırlı olsun, nerden kaça aldın..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 2 Haziran 2007; 19:56:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mercury07

quote:

kutudan kulaklık çıktığını bilmiyordum. çıkıyorsa kesin alırım. ne de olsa hergün telefonunu şarj eden Samsung kullanan birisi olarak 15 gün değil 5 güne de razıyım. teşekkürler. zaten kamera falan istemiyorum telefonda. yeter de artar bile bana

5 gün gittigi zaman arılaı deyip sevrise alıyorlar yani hayda hayda gider beş gün

• Bende Philips 768 Kullanısıyım Ve Telefonumdan Çok Memnunun Gerek Şarz Süresi Gerek Ekran Kalitesi Herşeyi Çok ii. Kulaklıktanda Çok İi bi çıkış Saglanıyor. Philips i Kötülemeye Kalkanlar Oldukca Fazla Ama Siz Onları Dikkate Almayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

@efe35

telefona oprera mini web tarayıcı ve mig33 messenger programı kurmayı dene bakalım.., eğer sorun çıkmadan kurulursa manyak süper olacak..

bu arada hayırlı olsun, nerden kaça aldın..?

telefonu hepsiburadadan aldım, 159 lira, 4 taksit, kargosuz.
  • ya 3 yıldır kulllandığım Nokia 6100 bozuldu, ondan önce efsane 6210 vardı 1 hafta kullanıyodum şarjsız..
    nette tel bakarken Philipsin bu modelini gördüm, teoride 1 aylık pil ömrü (pratikte düşecekse de) gayet iyi gözüküyor. Sanırım bikaç güne kadar ben de alacağım bi tane Philips 9@9F.

Yalnız yıllardan beri Nokia kullanan bi insan olarak Nokia'nın menüsüne baya alıştım, bu telefonun menü kullanımında zorluk yaşar mıyım diye çekiniyorum. Kullanan arkadaşlar pil performansının yanında menü ile ilgili de yazabilirse sevinirim..
  • güzel telefonmuş alınır bu fiyata bence super.
  • yani philips satın alan arkadaşlar,

kutulardan kulaklık çıkıyor değil mi? ona göre satın alacağım. yoksa nerden bulunur ki philipse uygun kulaklık.
  • Büyük bir pil olursa neden olmasın nitekim kamerası vs özelliği yok. BEnim 2003'te aldığım SOny J70'in şarjı hala 8-9 gün civarında gidiyor(hiç konuşmazsanız) çok konuşursam da en az 3 gün(toplam 4-5 saat) Pili yüksek kapasiteli ve özelliği yok ama :)
  • bu arada philipse telin satışıyla ilgili attığım mail:

merhaba,

Xenium 9@9f model mobil telefonunuzu hiçbir satış noktasında bulamadım, sadece internetten satılıyor..
    Model piyasaya çıktı mı? Çıkmadıysa ne zaman çıkacak?

ve gelen cevap:

Tuketici Danisma Merkezi�mize gondermis oldugunuz e-mail icin tesekkur ederiz.
    Bahsetmis oldugunuz Xenium 9@9f model kodlu cihazimizin bu haftaici bayilerimize satisa sunulnasi icin dagitimi yapilacaktir.
    Her turlu soru ve sorununuzda size yardimci olmaktan mutluluk duyariz.
    Bİlgilerinize

Saygilarimizla
    Turk Philips T. A.S.
    Tuketici Danısma Merkezi
    0800 261 33 02 pbx

hepsiburda.com da 155'e satılıyor şimdilik, bakalım piyasada kaçtan gidecek..
  • piaysada da aynı sayılır
    ancak nakite laırsan birqazcık düşük alabilrisin. bizde 147 ytl mesela ama daha hiç sipariş girmedim. 1 haftadır dağıtımda
  • Hepsiburada Ürün Yorumları:

01.06.2007 Zarif ve Sadece telefon
    Babalar günü hediyesi için telefon almayı düşünüyordum. Ama önemli olan telfonun sadece telefon olarak iyi olmasıydı ve şunu söylemeliyim uygun fiyat aralığında yaptığım tüm incelemelerde gördüğüm en iyi telefon bu telefondu.

Aslında almadan önce piyasada telefonu görüp elime almak istedim ama an itibari ile henüz piyasada hiçbir satıcının elinde telefon yok. Bu ilk başta beni korkutmadı değil doğrusu. Gelecek telefon tam bir sürpriz olacaktı.

Ama inanın telefon geldiğinde gördüğüm şu ki bu fiyata bu zariflikte başka bir telefon bulamazsınız. Telefonu gören kimse 160 ytllik bir telefon demez.

Dediğim gibi sadece telefon arıyorsanız bundan daha iyisini bulamazsınız.
    HAKAN ARIN - Yaş: 29 , BAĞCILAR/İstanbul/Türkiye
  • quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

piyasada da aynı sayılır
    ancak nakite laırsan birqazcık düşük alabilrisin. bizde 147 ytl mesela ama daha hiç sipariş girmedim. 1 haftadır dağıtımda

piyasada nerde satılıyor şu anda? Genpa, Teknosa gibi büyük bayilere gelmemiş hala..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.