Şimdi Ara

Cyberpunk 2077’nin ilk gün yaması ile farklı bir oyun karşımıza çıkacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cyberpunk 2077’nin ilk gün yaması ile farklı bir oyun karşımıza çıkacak



    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı Cyberpunk 2077'nin çıkışına çok az bir süre kaldı. Oyunun inceleme ambargosu da dün akşam saatlerinde kalktı ve şu anda oyun dünyasında konuşulan tek şey oyunun iyi mi yoksa kötü mü olduğu.



    Oyunun iyi veya kötü olması kişiden kişiye elbette değişen bir durum ancak genel yorumlara bakıldığında büyük bir çoğunluğun oyunu sevdiğini söyleyebiliriz. Şu an için oyunda kötü denebilecek tek şey oyun içi hatalar ve performans sorunları gibi duruyor. Bunlar da tahmin edebileceğiniz gibi güncelleme ile düzeltilecek şeyler. Yine de CD Projekt tarafından bir açıklama gelmesi rahatlatıcı.



    Ayrıca Bkz.Cyberpunk 2077 PC performans testleri ve oynanış süresi



    Twitter üzerinden bir oyuncunun, oyunu geliştiren isimlerden Fabian Mario Döhla'ya mevcut sorunları sorması üzerine geliştiriciden rahatlatıcı bir açıklama geldi. Söylediğine göre konsollarda gelecek güncelleme ile birlikte tamamen farklı bir oyun sunulacak. Şu anda oyun basını hariç oyunu kimse oynamadığı için aslında normal oyuncular için hiçbir şey fark etmeyecek. Çıkmamış bir oyun için bu kadar büyük kargaşa yaşanması da fazlasıyla ilginç. Bu oyunun ne kadar büyük bir kiteleye ulaştığını ve ne kadar heyecanla beklendiğini bizlere gösteriyor.



    Aynı şekilde oyunun PC sürümüne gelecek ilk gün yaması ile bilrikte de birçok hatanın düzeltileceği ve performans sorunlarının giderileceği söylendi. Oyunun içerik konusunda hiçbir sıkıntısı olmadığı zaten açık bir şekilde belli. Oyun resmi olarak çıkmadığı için performans ve hatalar için eleştirmek de pek doğru değil. Oyunun resmi çıkış gününde gerçekten oyunu oynayamayacak veya tat kaçıracak kadar performans sorunu olursa o zaman eleştiriyi hak ettiğini söyleyebiliriz.



    Cyberpunk 2077 konsollarda 10 Aralık'ta Türkiye saati ile 00:00'da, PC ve Stadia için ise 03:00'da yayınlanacak.




    Kaynak:https://www.gamesradar.com/cyberpunk-2077-is-a-different-game-after-console-update-says-cdpr-dev/
    Kaynak:https://www.ign.com/articles/cyberpunk-2077-bugs-patch-day-1-ps5-xbox-series-x-pc







  • Güzel bir haber bekliyoruz.
  • İlk Gün Yamasi 50 gb

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme bari erken den verin de toplu indirelim
  • Oyun engellendiğinde bu yama üzerinde çalışmışlar belli ki... yamanın dağıtılacak sürüme eklenmesi ise sertifikasyon işlemleri nedeniyle zor oluyormuş. Daha uzun bir ertelemeye sebep verebilirdi. Sanırsam bu nedenle yayıncılar ilk gün yaması çıkartıyor...
  • Oha daha oyun çıkmadan yamaya mı ihtiyacı varmış?

  • şu oyunu linux için çıkarmadılar ya ben başka bir şey demiyorum.

    bu oyun sayesinde kullanıcı sayısında %25 artış kaçınılmaz olurdu.

  • güncellemeyi aynı anda binlerce insan indirmeye çalışacağından o gün serverların durumunu merak ediyorum. bakalım çökecekler mi ?

  • adamların tek korktuğu şey, ağzı olan konuşuyor die, buglar yüzünden oyunun gömülmesinden çekinmişler gibi

  • O zaman o kadar beklenti yaratmayacaklar daha çıkmadan. Normal şekilde çıkaracaksın oyun gerçekten dediğin kadar iyi ise bir şekilde zaten kitlelere ulaşır. İyi mala reklam gerekmez, o kendini zaten bir şekilde sattırır.

    Sen daha oyunu piyasaya sürmeden "Öyle uçacak, böyle kaçacak. Lan valla böyle oyun görmediniz olum şimdiye kadar" diye reklam yapar insanlarda böyle algı yaratmaya çalışırsan en ufak hatada oyunu da gömecekler seni de. Bu işler böyle kusura bakmasınlar.

  • balon oyun gta nın yerini hiçbiri tutamaz

  • Oyunu alamayan yada oynayamayan balon diyor ne boş muhabbetsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.