Şimdi Ara

Akıllı saat ve bileklik satışları arttı: Apple pazar lideri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Akıllı saat ve bileklik satışları arttı: Apple pazar lideri



    Araştırma firması IDC, 2020'nin üçüncü çeyreğinde giyilebilir elektronik cihaz pazarının durumunu gözler önüne seren bir rapor yayınladı. Söz konusu zaman diliminde dünya genelinde yaklaşık 125 milyon akıllı saat ve bileklik satıldı. Yani 2019'un aynı dönemine göre yüzde 35'lik artış söz konusu.



    Ayrıca Bkz.Bütçe dostu ZTE Blade V2021 5G piyasaya sürüldü



    Pazarın yüzde 33'ünü elinde bulunduran Apple liderliğini sürdürüyor. Cupertinolu şirketin hemen arkasında ise sırasıyla Xiaomi, Huawei ve Samsung var. Beşincilik, Fitbit ve BoAt tarafından paylaşılıyor. Her iki şirket de üçüncü çeyrekte 3.3 milyon giyilebilir cihaz satışı gerçekleştirdiler.



    Akıllı saat ve bileklik satışları arttı: Apple pazar lideri



    Pazar büyümeye devam edecek



    Tüm büyük üreticiler bir yıl öncesine göre daha fazla akıllı saat ve bileklik sattı. Birçok cihazın fiyatının düşmesi, bu ürünleri çok daha geniş bir kitle tarafından ulaşılabilir hale getirdi. Satışlardaki hareketlenmenin en önemli nedenlerinden biri de bu.



    Akıllı saat ve bileklik satışları arttı: Apple pazar lideri



    Uzmanlara göre, gelecekte giyilebilir elektronik cihaz pazarı önemli ölçüde büyümeye devam edecek. Akıllı saat ve bileklik satın alacak yeni müşteriler ve eski cihazlarını yenisiyle değiştirecek mevcut kullanıcılar sektörün canlı kalmasını sağlayacak.




    Kaynak:https://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=prUS47067820







  • Xiaominin bilekliklerini saatten mi sayıyorlar bu listede?
  • Biz hala fiyat düşmesini bekliyoruz. Biz ne zaman ucuza akıllanacağız.
  • Evet mi band 4 alarm uyku nabız aktivite hava durumu bildirim okuma çağrı meşgule alma sessize alma epey bi özelliği var fiyatına göre
  • Oldukça yenilikçi ürünleri olan bir firma. Rekabetin artması adına, diğer firmaların da atılımlarını görmek müşteriler açısından önemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mi bandin sensörü beş para etmez,sözde spor bilekliği
  • th9 T kullanıcısına yanıt
    Bildirimler işimi görüyor genel olarak iyi 160 liralık bir cihazdan bahsediyoruz keşke Apple watch a 3000 lira verebilecek kadar zengin olsam da denesem nasılmış diye
  • bende apple watch sahibi değilim sadece test fırsatım olmuşdu(mi band kullandım).dediğin gibi bildirim olayı,müzik geçme iyi ama spor için yararı olmuyo benim eleştirim spor konusunda.
  • Apple watch hayat kurtardı gibi haberlerin etkisi olduğunu düşünüyorum.
  • Honor Magic Watch 2 aldım. Bir haftadır kullanıyorum. Görünümü, özellikleri ve pil kullanım süresi ile gönlümü kazandı.

  • Gavura para kazandırmasın kimse. Esnaftan alışveriş yapılması için derhal yurtdışı gümrüğü kapatılmalı! Halk, bu lüks şatafat yaşamdan vaz geçmezse dolar artışa devam edebilir. Vestel gibi markaralara yoneleçek herkez! Müslüman ülkeyiz ama maşALLAH hepiniz elinde 16 milyarlik telefin geziyosunuz! Size sorsak alım gücü düştü geçine miyorsunuz!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir türlü cezbedemedi beni saat ve bileklik teknolojisi.
  • Bu cihazlar henüz vadettikleri potansiyele ulaşabilmiş değil. Çinli üreticilerin ucuzluk kıskacından mı bilmem, akıllı özellikleri olmayan ürünlerle dolduruyorlar sadece piyasayı. Adına da garip bir şekilde akıllı saat deniyor. Saate sonradan bir tek uygulama bile yüklenemiyor, bir mağazası vs. yok ama sadece bildirim gösteriyor diye akıllı... Tamam, varsın saatten Youtube'a girmesin ama kullanıcıya bir özelleştirme, kendi işini görecek uygulamalar geliştirme imkanı versin. Pebble vardı mesela eskiden, hiç aman aman bir donanımı olmadan, günümüzdeki çakma akıllı saatlerin alayından daha akıllıydı adeta...

  • Apple’ın lider olmasına şaşmamalı, en kaliteli malı onlar çıkarıyorlar
  • hehwudjsnqhahab H kullanıcısına yanıt
    He hee

  • Askaparta kullanıcısına yanıt
    Betona taşa toprağa dinazora gömersek parayı biz daha bir yüzyıl daha akıllanamayız boşuna bekleme kardeş. Şuan olan her ürün yarın alacağından ucuz olacak. İhtiyacın ve imkanın varsa bekletme al gitsin.

  • bio technolog kullanıcısına yanıt
    Fiyatına göre eşsiz bir ürün ama akıllı saat değil akıllı bileklik statüsünde maalesef.

  • Çok şaşırmamak gerekiyor bu duruma bence. Cep telefonları artık belli bir seviyede doyum noktasına geldi artık yeni teknoloji ve gelişimler eskisi gibi sıçrama yapmıyor. iPhone X’ten iPhone 12’ye geçecek kişi sadece tasarım ve kamera artısı alıyor neredeyse artık. Android tarafı da son zamanlarda çok farklı değil kamera ve tasarım tarafında iyileştirmeler yapıyor bu da kullanıcıların çok sık cihaz değiştirmesinin önüne geçiyor. Akıllı aksesuar kısmında ise Çinli üreticilerin neredeyse bedavaya sattığı ürüne akıllı saymaları ve pazara sürekli sürekli akıllı saat, bileklik gibi ürünler çıkarmalarından dolayı herkes alabiliyor. Apple cephesi de zaten watch serisi Apple ekosisteminin bir parçası olduğundan, telefonu iyi tamamladığından, bir çok kullanıcı için çok iyi bir seçenek şarj sorunu aşıldığı zaman ve insanlar gerçekten akıllı saatlere ihtiyaç duyduğu zaman bu piyasa daha da hareketlenecektir. Taki doyum noktasına ulaşana kadar oda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.