Şimdi Ara

Neil Druckmann Terfi Aldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    The Last of Us serisi ve Uncharted 4 yönetmeni Neil Druckmann terfi aldı.
     
    Neil Druckmann, Naughty Dog'daki yaklaşık üç yıllık başkan yardımcılığı görevinden sonra eş başkanlığa yükseltildi. Evan Wells ile birlikte şirketin yönetimini üstlenecek.
     
    Bununla beraber şirketin yeni başkan yardımcıları Alison Mori ve Christian Gyrling oldu. Daha önce Alison Mori operasyon direktörü ve Christian Gyrling programlama direktörüydü.
     
    Evan Wells, Naughty Dog'da inanılmaz bir ekibe sahip olduklarını, her biriyle yan yana çalışmanın çok anlamlı olduğunu ifade etti ve başardıklarından ve stüdyoya katkılarından dolayı ekiple gurur duyduğunu belirtti.








  • Oynanış manasında yeni mekanikler sunmayan, birbirine benzer oyunlarda çalışmış birini oyuncular neden bu denli gazlıyor hiç anlamış değilim. Yazdıklarını dahi tek başına yazmamışken hem de. Akıllı adam stüdyodan ki herkesi bir şekilde göndertti, ayrılanlardan iyi bir şey duymuyoruz. Şimdi çıkmış hoş laflar ediyor, psikolojisi bozuluncaya dek yordukları ekibin fikirleri sorulmalı.
    Rdr2 ne gibi yenilikler barındirıyor mesala? O da ilk oyunun çok gelişmiş hali işte. Bu da last of us'ın çok gelişmiş hali. Farklı senaryo, daha iyi animasyonlar, grafikler, hatta oynanış kısmında rdr2'den çok daha geliştiğini söyleyebiliriz. Boş haterlık yapıyorsunuz bence. Lineer oyun yapmak açık dünya oyun yapmaktan daha zor ki her firma kolaya kaçıp acık dünya yapıyor.
    TLOU2'de son yıllarda oynanış kalitesi olarak oynadığım en kaliteli işi oynadım. Hani öyle bir kaliteydi ki 2 ay başka oyuna giresim gelmedi. Bu oyunu oynanış üzerinden falan vurmak komedi. Hikayesini beğenmeyeni anlayabilirim ama oynanış kısmı asla. Bir tane cins arkadaş da gitmiş Rockstar gibi açık dünya oyun yapsa görürüz gerçek yüzünü demiş. Zaten oyun dünyası tam olarak bu her oyunu açık dünya yapma fetişi olan arkadaşlar yüzünden batma eğilimine gidiyor. Her oyun açık dünya olmak zorunda değil, bazı oyunlar da lineer ilerlemeli olsun nedir bu açık dünya aşkı. Öyle bir hale getirdiniz ki ortamı yeni Splinter Cell oyunu bile açık dünya olacak sayenizde. Yaşadığınız berbat açık dünya oyun deneyimlerinden de akıllanmadığınız görülebiliyor.
    Adam sonuna kadar haketti. Her oyunda filmde sevdiğiniz karakter sonuna kadar gidecek ya da dünyayı kurtarırken ölecek hali yok. Adam çok güzel o dünyanın zorlu şartların da normal işkenceli acılı bir ölüm yazdı diye tepki görüyor. Çok güzel hikaye işledi adam nefret duygusunu gösterdi size istediği de buydu zaten. Her yerde ödüllere boğulurken bizdekiler sjw diyip ağladın dursun
  • yerin dibine batasıca herif.

  • Bir sonraki oyunda kırbaçlısını yapar artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naughty Dog hikaye anlatımında bambaşka bir seviyeye ulaştı bu adam sayesinde. Part 2 ise zirve noktası. Oyunun çok iyi olduğunu söyleyince saldırıyorlardı: " Cuckmann kovulunca görürsün iyi mi kötü mü?" diye. Demek ki oyun iyi, satışlarda başarılıymış.
  • Oynanış manasında yeni mekanikler sunmayan, birbirine benzer oyunlarda çalışmış birini oyuncular neden bu denli gazlıyor hiç anlamış değilim. Yazdıklarını dahi tek başına yazmamışken hem de. Akıllı adam stüdyodan ki herkesi bir şekilde göndertti, ayrılanlardan iyi bir şey duymuyoruz. Şimdi çıkmış hoş laflar ediyor, psikolojisi bozuluncaya dek yordukları ekibin fikirleri sorulmalı.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burası ağlama duvarına dönmüş. Göz yaşlarınızı kurutmayın, daha The Game Awards var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerasi -- 5 Aralık 2020; 10:48:6 >
  • TLOU2 GOTY ve en iyi grafik ödülü aldı, daha ne yapsın hak ediyor işte
  • Uncharted da last of us da benzer oynanış temeline dayanıyor. Adamların dövüş mekaniği belli, çatışma mekaniği belli. Olay sadece cilalamakla kalmış. Sanki ilk defa bunları sunmuşlar gibi şu son oyunu yersiz övmekte klasik fanların işi işte. Bir Ea veya ubisoft kadar kötü kopyala yapıştır değil ama özünde aynı şeyleri koymuşlar. Birde şunları koca rockstar oyunlarıyla karşılaştıranlar yok mu hahah. Çizgisel oyunda sunarlar bunları. Bir tam anlamıyla açık dünya da geçen oyun yapsınlar bakalım işin rengi nasıl değişiyor. O zaman görelim naughty köpekçiği.
  • geçmiş olsun
  • Yenilikçi oyunları yok. Yumruk atma mekaniğini şeklini hala hatırlıyorum TLOU 1'den ve Uncharted'dan.


    Hikayede de kafasına eseni yaptı. Bakalım nereye gidiyor Düdükmanlı Daughty Nog.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün her yerde ödül üstüne ödül alıyor ne hikmetse bizim ülkemize gelince bazı oyuncular beğenmiyor.Siz hangi oyunda TLOU2 deki gibi mekanikler,oynanış ,animasyonlar v.s gördünüzde çamur atıyorsunuz.Sadece adam iki nesile birer oyun çıkarmış neyin yeni birşey yokmuş muhabbetini yapıyorsunuz ,bunun bir üstü Ellie nin elinden ateş çıkarması, bir bakışıyla yada el hareketleriyle insanları havaya uçurması falan olur, büyücü mü olsun kız.Her sene aynı assassins creed leri,Call of duty leri,Battle royal tarzındaki gir çık hep aynı şeyleri yapan, oynayan oyuncular gelmiş laf atıyor...
  • Ben bu adamın yaptığı bütün oyunları büyük hayranlıkla oynadım Tlou3 ile uncharted5 bekliyoruz kendisinden
  • Adamı eleştirmeyen kalmadı, hala; "Bütün ülkeler beğeniyor, bir bizimkiler beğenmiyor", diyorlar. Şaşkınlık verici.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 5 Aralık 2020; 13:4:30 >
  • Oha millet kafayı yemiş hikayeyi geçtiler oynanışa falan sallamaya başladılar hahahaahahaa. Tebrikler Neil Druckmann, çok çalıştı hak etti en iyi oyun stüdyosunun eş başkanlığını

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Daha çok sjw istiyoruz...
  • Hades gibi türünün zirve noktası bir oyun varken bu kıytırık teenage ergen gazlaması oyunu seçecekler ve oyun sektörü bir adım daha geriye gitmiş olacak.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.