Şimdi Ara

Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil modelleri ne kadardan başlıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil modelleri ne kadardan başlıyor?



    Pandemi süreci, kurdaki hareketlilik ve ÖTV derken yükselmeye devam eden otomobil fiyatları Türkiye'nin gündeminden düşmüyor. Peki en çok tercih edilen modellerin fiyatlarındaki güncel durum ne?



    Fiat Egea Sedan



    Türkiye'de en çok satılan modeller deyince ilk akla gelen isim Egea Sedan oluyor. Aynı zamanda yerli üretim modellerden biri olan Egea Sedan fiyatı Easy donanım seviyesi ve 95 beygirlik 1.4 Fire benzinli motor kombinasyonuyla 123.900 TL'den başlıyor. Egea Sedan'ı aynı donanım seviyesinde Fiat'ın ünlü 1.3 Multijet motoruyla tercih etmek isterseniz de başlangıç fiyatı 159.900 TL'ye yükseliyor. Egea Sedan'da DCT şanzıman sadece 1.6 Multijet motorla tercih edilebiliyor. Onun da Easy donanım seviyesindeki başlangıç fiyatı 208.900 TL.



    Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil modelleri ne kadardan başlıyor?



    Renault Clio



    Türkiye'de en çok satış yapan markaların başında gelen Renault'nun en çok satan modeli Clio'nun yeni nesli 10 ay önce ülkemize giriş yapmıştı. Renault Clio güncel fiyatı Joy donanım seviyesi ve 72 beygirlik 1.0 SCe motorla birlikte 152.900 TL'den başlıyor. Yeni Clio'yu 85 beygirlik 1.5 BluedCi dizel motorla tercih etmek isterseniz de yine aynı pakette başlangıç seviyesi 207.900 TL'ye yükseliyor. Manuel şanzıman istemeyenlerin tercih edebileceği en uygun seçenek ise 1.0 TCe, X-Tronic ve Joy paket kombinasyonu oluyor. Bu versiyonun fiyatı da 183.900 TL'den başlıyor.



    Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil modelleri ne kadardan başlıyor?



    Renault Megane Sedan



    Renault'nun ülkemizdeki bir başka popüler modeli de Megane Sedan. Popüler modelin ülkemizdeki fiyatı Joy donanım seviyesi ve 140 beygirlik 1.3 litre TCe benzinli motorla birlikte 200.900 TL'den başlıyor. Aynı kombinasyona EDC şanzıman da ekleyeyim rahat edeyim derseniz başlangıç fiyatı birden 286.900 TL'ye zıplıyor. Megane Sedan'ı dizel-otomatik kombinasyonuyla tercih etmek isteyenlerin karşısına çıkan en düşük liste fiyatı ise 305.900 TL.



    Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil modelleri ne kadardan başlıyor?



    Toyota Corolla - Corolla Hybrid



    Dünya genelinde en popüler modellerden biri olan Toyota Corolla ülkemizde de talep gören modellerden. 1.6 litre benzinli motorla tercih edilebilen Corolla Sedan'ın Vision versiyonuyla birlikte başlangıç fiyatı 190.900 TL. Bu yelpaze en pahalı versiyon olan Passion X-Pack Multidrive S ile 323.100 TL'ye kadar çıkıyor. Kısa süre önce ciddi bir zam gören Corolla Hybrid fiyatları ise Dream paketle birlikte 314.550 TL seviyesinden başlıyor.



    Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil modelleri ne kadardan başlıyor?



    Volkswagen Passat



    Türkiye'deki satışlarda genelde üst sıralara oynayan Volkswagen'in popüler modeli Passat'a baktığımızda fiyatların Impression donanım seviyesi 150 beygirlik 1.5 TSI - DSG kombinasyonuyla birlikte 384.300 TL seviyesinden başladığını görüyoruz. Passat'ı aynı donanım seviyesinde 1.6 TDI dizel motorla tercih etmek isteyenlerin karşısına da 348.500 TL gibi bir liste fiyatı çıkıyor. Passat'ın en pahalı versiyonunun liste fiyatı ise 905.700 TL.



    Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil modelleri ne kadardan başlıyor?



    Honda Civic Sedan



    Türkiye'deki üretiminin sonlandırılacağı açıklanan Honda Civic Sedan'ın fiyatları ise 1.6 litre benzinli - otomatik kombinasyonuyla 231.200 TL'den başlıyor. Bu versiyon sadece Elegance donanım seviyesiyle tercih edilebiliyor. LPG'li Civic Sedan Eco ise aynı donanım seviyesiyle 282.800 TL'den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor. 1.5 litre VTEC turbo benzinli üniteye sahip Civic Sedan'ın fiyatı ise 300 bin TL sınırında.



    Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil modelleri ne kadardan başlıyor?



    Ayrıca Bkz.Ford Otosan'ın "elektrikli araç" yatırımına ilişkin detaylar belli oldu



    Dacia Duster



    Ülkemizde SUV denince akla gelen en ekonomik modellerden biri Dacia Duster. SUV olmasına rağmen pek çok sedan ve hatchback modelden daha ucuz olan Duster'ın başlangıç fiyatı Comfort 1.0 Tce 100 bg 4x2 versiyonuyla birlikte 175.900 TL. Satışlarda büyük payı bulunan LPG'li Duster ECO-G ise yine Comfort donanım seviyesiyle birlikte 182.900 TL'den başlıyor. Dacia Duster'ı 1.5 litre BluedCi motorla tercih etmek isteyenlerin karşısına çıkan en düşük miktar ise 219.900 TL oluyor.



    Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil modelleri ne kadardan başlıyor?



    Hyundai Tucson



    SUV satışlarında üst sıralardaki yerini koruyan Hyundai Tucson da sadece otomatik şanzımanla sunulan modellerden. Tucson'da Power Edition donanım seviyesi ve 1.6 T-GDI motorla satılan sadece bir tane benzinli versiyon bulunuyor. Onun da başlangıç fiyatı 331.450 TL. 1.6 CRDI motorlu dizel versiyonların başlangıç fiyatı ise Smart donanım seviyesiyle birlikte 370.750 TL. Hyundai Tucson'un en pahalı versiyonu olan 1.6 CRDI 7 İleri Otomatik DCT Elite Plus 4x4'ün fiyatı ise 474.800 TL.



    Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil modelleri ne kadardan başlıyor?



    Ford Focus



    Ülkemizde sedan ve hatchback gövde tipinin yanı sıra Trend X, Titanium ve ST-Line donanım seviyeleriyle satılan Ford Focus fiyatı 200.200 TL'den başlıyor. Bu fiyat 4 kapılı gövde, Trend X donanım seviyesi, 1.5 litre Ti-VCT motor ve 6 ileri manuel şanzımanlı moden için geçerli. Hatchback modelde aynı kombinasyonun başlangıç fiyatı 214.100 TL'ye yükseliyor. Bu kombinasyona 6 ileri otomatik şanzıman dahil etmek isteyenler için başlangıç fiyatı 226.500 TL'ye yükseliyor. 1.5 litre EcoBlue motorlu dizel Ford Focus'un başlangıç fiyatı ise 300.700 TL.









  • Nobody:


    Türk vatandaşı: Tok kapı sesi en fazla ne kadar pahalı olabilir ki?


    Alıntı

    metni:
    Passat'ın en pahalı versiyonunun liste fiyatı ise 905.700 TL


    Nobody:


    Türk vatandaşı:


    Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil modelleri ne kadardan başlıyor?
  • Hayatımda araba kullanmak nasip olmadı, geri kalanında da ihtimal eriyor.Etrafa bakıyorum son model araba dolu, evinde 2 araba olanı da az değil(çoklamıyorum) ama para demekki bizde yok.
  • Yazık çok yazık ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırak paketi sadece manuel/otomatik şanzıman farkı 80 bin tl olan modeller var. Kafayı yememek elde değil...

  • Avrupalıların binmediği araçlar burada kapış kapış gidiyor çünkü biz her şeyde çok iyiyiz ekonomimiz uçuyor

  • Fiat ve renonun yüzüne bakılmaz bırak avırupayı türkiyede bile bakılmaması lazım ama araba sayılıyor avurapılar burda yaşasa bu rakamlarla isyan başlatırlardı bkz Fransa sarıyelekliler benzine 3 5 kuruş zam yapıldı diye cayır cayır yaktılar fransayı bizim insanımız devleteni sahip çıkar diyede bu kadar söğüçlenmezki.
  • Vay be fiyatlara bak
  • 385 bin olan passat 1 sene önce 170 bindi...

  • Şahlandık

  • Hay maşallah, millet yarım milyonluk passat'ı kapış kapış almış.Burada sabah akşam para yok,battık edebiyatı yapanlar, utanmadan yazmaya devam edecekler mi ?Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil modelleri ne kadardan başlıyor? Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil modelleri ne kadardan başlıyor? 

  • avrupa bizi giskaniyi, o yuzden yuksek fiyattan araba gonderiyi sirf reisimizi zora sokmak icin. tucsonu 40bine gumruge soksa herkes binecek ama 100+ binden sokuyor. insanlik bitmisss

  • quote:

    Orijinalden alıntı: berk768

    Hay maşallah, millet yarım milyonluk passat'ı kapış kapış almış.Burada sabah akşam para yok,battık edebiyatı yapanlar, utanmadan yazmaya devam edecekler mi ?  

    Sanki 1 milyon adet bassat satılmış da ettiği lafa bakTürkiye'de en çok tercih edilen otomobil modelleri ne kadardan başlıyor? 

  • berk768 kullanıcısına yanıt
    gelmiş yine "osmanlı torunları"
  • "Adaletin ve Kalkınmanın yerle bir olduğu Türkiyeye hoş geldniz!"

  • Düz vites kullanmayı dert etmeyenler sıfır egea düz vites alıp geçsin bence. Fiyatı çok mantıklı diğer markalara göre
  • Myhres7 M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım umarım yaşın daha gençtir, eğer değilse senin adına inan çok üzülüyorum çünkü araba almak ( sıfır değil normal bir ikinci el ) git gide iyice zorlaşmaya başladı. Araba fiyatları düşmeyecek ama umarım kazancın artar da bir araba sahibi olursun... Zor biliyorum ama kolay gelsin...

  • volga tuygun V kullanıcısına yanıt
    26 yaşındayım.En çok annem ve babam için istiyorum, belli yaşa geldiler iyi olur diye ama ihtimaller kayboluyor.Zaten işim dahi yok şuan, bu yüzden hayal gibi ama Allah'tan ümit kesilmez, Allah razı olsun temenniniz için
  • Avrupa'da en çok araç satılan ülkeler'de 6'cı sıradayız.Kısacası, insanlarda fazlasıyla para var.Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil modelleri ne kadardan başlıyor? Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil modelleri ne kadardan başlıyor? 

  • th9 T kullanıcısına yanıt

    Gerçekler yukarıda iyi bak, tek tek araç resimleri fiyatlarıyla yazılmış.Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil modelleri ne kadardan başlıyor? Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil modelleri ne kadardan başlıyor? 

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.